Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 18:17

Potrefenáhusa jakože "úkoly"? Nejdřív bych šla po zvycích, takže barborky, Mikuláš, pečení, (úklid na Lucie ), pak nějaké akce, kam stejně půjdete a tím bych byla už absolutně vyšťavená

Kluky tohle ale vůbec nezajímá, to by to muselo být fakt něco extra typu akvapark nebo majaland a na to fakt o adventu není čas.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:23

Evaeva no jako prave, jestli není lepší cokoladovej z Lidlu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 18:26

Potrefenáhusa podle mě jo. My máme tradičně pytlíčky se sladkostmi a blbostmi typu třpytivé fixy a samolepky na okno. A ve školce dostanou ten čokoládový.

My ty aktivity ani nějak nestíháme.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:32

Potrefenáhusa u nás místo aktivit frčí ty úkoly ve smyslu úkolů z časopisu. Grafomotorika, rébusy, šifry, přesmyčky atd. To je teda s (před)školáky snazší vymyslet a připravit než pro čtyřletou.

Tyjo říjen, už abych začala!

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:33

Opakovaně se divím, jak na sebe dobrovolně můžete šít takový bič.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:41

Potrefenáhusa navsteva vanocni vystavy, to kdysi bylo a i ted je u nas dost oblibene.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:41

Pinot Noir

Ale já to docela obdivuji!

Holt různý lidi se zabavují různými věcmi, já jsem ten konzumní typ, čili už mám objednane lego kalendáře.

Co školka, mimochodem? Myslela jsem na vás.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:43

Pinot Noir mne to přijde fajn, ale drobný předměty se neosvědčily 

žluťásek jako ono by ji to možná už bavilo, v létě jsem udělala cestu k pokladu, nakreslila jsem i mapu a byla úplně hotova a hraje si s tím doted 

(alw já jsem na to trochu marna)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:55

A mate tip na nejaky dobry lego kalendar? Ked som ich minule roky pozerala, mala som pocit, ze su to same postavicky a tych mame doma habadej (a deti ich akurat rozoberaju na atomy)

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 01. října 2024 18:57

Pinot Noir Mohučanka No nápodobně, s tím bičem, i že to obdivuju My asi zase koupíme 24 pralinek, stejně mají největší úspěch. K tomu jsem koupila krabičku razítek, ty se u nás taky užijou a ta loňská už netisknou. Každý den dostane jedno. 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:00

Mrakoplas ja dost okukuju tu letosni novinku, disney princezny. A nebo lego friends 42637, kde je rodina se dvema detmi a miminkem. Oboji by u nas melo obri uspech oboji ma ty hezci postavicky, se kterymi si dcera rada hraje. Jinak krom postavicek to je vazne jen balast a par kostek

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:01

Mrakoplas ten panáčků tam tolik nebývá, cca 2-3? Většinou jsou to nějaké drobnosti, co se složí.

Normálně koukni na lego stránky, tam to mívají vždy dobře nafocené a vyber si, pak to najdeš na netu podle čísla. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:03

Mohučanka Viktor nakonec nemocný je, večer měl mírnou teplotu a celou noc se budil, že ho bolí břicho a nohy. Takže je doma a ještě vůbec nic nejedl, takže od včerejšího dopoledne. To už tedy ze stresu není. Ptal se, jestli půjde do školky až se nekonečněkrát vyspí, tak jsem mu řekla, že to bude dřív, ale že tam nebude spinkat. Tak souhlasil. Takže uvidím po nemoci. Ještě mě navedla 711990 na to, co se změnilo, došlo mi, že kromě učitelek taky spaní. Ještě je možné, že to je pro něj problém. Tedy je, to vím, on je nervní, když neví, která strana oblečení patří dopředu, možná se bojí učitelky pořád ptát... Trochu se rozzářil, když jsem řekla, že tam nemusí spávat. Uvidíme. Když bude zase problém, držím se původního plánu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 19:35

Pinot Noir to je dobrý plán! Moje děti taky spaní moc nedávají a to Viktor je holt těžší případ. Nespaní nám docházku dost zjednodušuje, a nejen nám, jak jsem si všimla. Tak uvidíš, držím palce, aby to pomohlo. To bys asi zvládla, ne?

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:47

Tím že běžně odjizdime do pryč v půli adventu, a tak nejak v te dobe slavime doma vanoce, tak se nějakými kalendáři absolutně nemíním zalamovat:D

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:49

Evaeva jo, zvládla, jen jsem sdělila šéfovi, že plánovaný pravidelný office day jednou týdně, který měl začít platit teď od října, podle mě postrádá za těchto podmínek smysl, když musím být ve 12 zpět a cesta tam a zpět mi zabere 2 hodiny. Tak doufám, že to nebude problém. Upřímně - do toho se mi nechtělo vůbec, odvykla jsem pracovat v kanceláři, doma jsem mnohem výkonnější.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 19:52

Pinot Noir jo, to smysl nemá. Já věřím, že ti vyjdou vstříc, řekla bych, že jseš pro firmu poklad, jseš pracovitá a spolehlivá.

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:58

Pinot Noir to obdivuju, mne to doma naopak moc nejde, nemam pracovnu, velky monitor ani obed! Navic me stresuje ten binec, ktery tu porad mame. Ale bylo by to hrozne uzitecne, pracovat vic z domu, musim si to tu nejak prizpusobit do budoucna. Ale u nas je na 100% HO muz, tak je nas tu pak nejak moc. Ale jsem rada, ze on zastane ty nevdecne ulohy, jako vypravu deti do skoly/skolky, otevre pani na uklid a tak, me by to asi rusilo. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:04

Pinot Noirpřeji vám moc,ať si to sedne

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:05

Ha, z dětského pokoje jde docela randal, rehtaji se tam a řvou. Šla jsem kolem a starší se učí s mladší zlomky?