Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:06

@žluťásek Makedo teda rozhodně budeme potřebovat! 

Potrefenáhusa my letos koupili adventní knižní kalendář od Svojtky. Letos mají s Gruffalem. Ten si čteme vždy večer.  A pak k tomu plním pytlíčky a tam střídám drobné sladkosti s vyráběním, protože stejně většinu dní něco vyrábíme, tetovačky, sponky, lak na nehty.. nebo když vím, že se někam chystáme, budeme péct nebo tak něco, tak úkol s tím konkrétním programem, co nás stejně čeká. Jeden rok jsme měli úkoly od Obrazkova-skola.cz a ten byl fajn. 
My k tomu teda ještě máme i vánočního skřítka, co každou noc udělá nějaké překvapení. Ten baví moc nás s mužem i děti. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:09

Pinot Noir možná je to moc nového najednou a nemoc k tomu...Doufám, že po nemoci a (třeba prozatím) bez spaní si to sedne.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:12

MPLee a jaký překvapeni? Mne tím loni přišlo naše dite moc zahlceny, i když to byly drobnosti

na gruffala kouknu, toho máme radi 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 20:13

continuity hezké

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:14

Zuzuli continuity mne bysa pacil taky, kde mas kazdy den zopar kociek s castou navodu a 24.ti z toho vyjde kompletna skladacka. Ale taky som nevidela. To by malo aj u deti uspech.

Inak ten s betlehemom bol u nas najvacsia topka. Tymto dakujem Pinot Noir za tip :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 20:15

MPLee tak skřítek, to už nechápu ani já Jakože večer, když děti spí, vyrábím bordel, abych ho ráno pak uklízela?Ale. věřím.ze.deti.by.to.bavilo.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:23

Mrakoplas

To lego nedela, ale takový jsem jednou dělala dětem já. 

Vytiskla jsem si návod a ty kostky do toho rozstrkala, ale teda byla to větší stavebnice, musíš dodržet pořadí a ještě by to mělo být po nějakých rozumných logických částech. No dělala jsem to jen jednou....

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:41

Potrefenáhusa ty skřítci většinou dělají nějaké vtipné neplechy. Což je dost limitované věkem dětí a ochotou udělat ai bordel. My třeba pověsili skřítka na duplo letadlo pod schody, postavili bunkr z polstrů gauče a schovali tam skřítka a plyšáky, jako že spolu hrají karty. Namalovali jsme na banány obličeje, lyžoval na odmotaném toaleťáku, vykradl jim čokoládu z kalendáře, jezdil na loďce v umyvadle, postavil jim nějaou stavbu z lega, nebo připravil nějaký senzorický hraní... To nebyly další dárky, spíš prostě ráno se těší kde ho najdou. Vlastně první den jim donesl lízátko. Letos uvažuju, jestli přijede i paní skřítková, nebo jí nechám až na další rok

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:42

Potrefenáhusa Já letos kupuju čokoládovej:D DKoupim ten nejlevnější za dvacku, jak je tam ,,čokolády,, jak nehet:D

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:43

Mně se ty skřítci moc líbí, ale bojím se, že by mi desátýho došel dech

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:45

continuity Jo to mi přijde lepší nápad, protože ty adventní legovy jsou hrozně moc malejch cajku a nic z toho. Ty jo, mozba ještě od toho čokoládového ustoupím:D. Ale to bych jim musela asi rozstrihat i ten návod ne? Aby to měly ke každému kroku jako překvapení ...když to uvidí celé, tak budou moc nedockave

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:46

Ja mám ten bic lebo do adventneho kalendára nosí každý deň niečo Mikuláš

Kto mohol tušiť, že si to tak ako 2-ročný zapamätá???

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:47

Jo a právě jsem vymyslela, že letos bude 24 vtipů. Dítě je přesně v tom pekelném věku, kdy moc rád vypráví vtipy

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:48

Karjanávody má lego ke stažení na stránkách, to si můžeš vytisknout jednostranně. 

Ale je to fakt blbinec, pak neříkej, ze jsem vás nevarovala.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:57

žluťásek ale vtipy jsou super!

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:57

continuity Jojo, jako po minulém fiasku s tím betlém kalendářem, si myslím, že čokoládkivy nejvíc potěší, zvlášť když to doma běžne nevydáváme:D, takže to budou fakt vánoce:D:D

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 01. října 2024 20:58

Jak jsem říkala, kostýmy u nás frčí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 20:59

žluťásek navíc mi přijde, v ten advent je fakt plný úplně všeho, že už je toho na ně moc. Lepší by byl takový masopustní únorový skřítek

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:09

continuity mne to uz tiez napadlo spravit ho sama ale rychlo som to zavrhla. .

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:12

Pinot Noir zlatá Elsa!!!!