Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:20

U nás jsou adventní kalendáře klasické čokoládové. Nemám čas ani chuť vymýšlet a tvořit nějaké úkoly do pytlíčků, ani nic, co bude generovat další bordel, stačí co pak dostanou zase k Vánocům

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:25

Pod tlakem zdejší diskuze jsem se s dětma domluvila, že čokoláda stačí, ale chtějí nějaký z Alberta, kde můžeš hádat tvar ty čokolády, co z toho vyndas. No nevím, možná ještě budeme v listopadu u ségry, Lindt v Parnsdorfu to jistí. 

Tím dost ušetřím a koupím si letos Rituals, loni jsem neměla žádnej, tak mi snad nebudou závidět

Offline Suya
příspěvků moje polička 01. října 2024 21:26

Studnice vseho vedeni tady, uz mam ctyri tipy na Vanoce, perfektni

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 21:46

dzizisketa u nás pytlíčkují tradičně babičky. Moje babička s tím začala a když zemřela, převzala to moje máma. Úkoly tam teda nemají, stejně to kolikrát rozbalí až večer nebo druhý den, jen sladké, sušené ovoce a drobnosti, ideálně spotřební.

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:48

Já mám dojem, že někdy kolem čtrnáctého stejně to moje dítě začne na kalendář zapomínat, jak je ten prosinec plný akcí a dojmů. Takže já jsem tým klasická čokoláda, ta se dá dojídat i ex post ;o)

A jinak se mi líbí ten skřítek, jestli si vzpomenu, tak bych si něco takového schovala na březen a směřovala bych to k těšení se na začátek jara :o)

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:49

continuity taky loccitane míval moc peknej 

ja miluju ten malinkej lindt 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 21:50

DruI velikonoční skřítek zní taky dobře

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:53

Potrefenáhusajá teď strašně moc cestuji, většinou na otočku vlakem nebo letadlem jen s malým prirucakem, tak se mi ty malé cestovní balení hrozně hodí. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. října 2024 22:57

Pravda je, že z těch lego kalendářů je strašlivého balastu přesně toho druhu, který já nesnáším a starší dcera miluje. Takové jednotlivé pičičandičky, které nejsou celkem k ničemu...ale pár věcí je tam pěkných i podle mě, to zas jo...

Ještě mě napadlo, že si starší přeje krabičku na svačiny b.box, takže tu budu taky kupovat 2x, MPLee, a možná jako společný dárek ještě takové to houpací prkno. A je to. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 02. října 2024 00:47

Které ty b.box kupujete? Mně se z fotek zdá, že se nikam nevejde normální rohlík. . U jednoho jsem se dočetla, že se tam "krásně vejdou sendviče rozkrájené na čtvrtky", tak jsem to rychle zavřela. Ale koukám, že je to tu populární, tak který typ je teda dobrý? 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. října 2024 02:27

Pinot Noir já mám v merku ten střední, ten velkej je velká krabice tak na rodinnej výlet (ne pro vás teda, vy nepotřebujete :-)))) - on má uvnitř prihradky, to se ale asi do vsech krabicek musí to jídlo rozkrajet

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 02. října 2024 05:33

Pinot Noir podle me se rohlik vejde do toho nejvetsiho, ale ten je fakt obri, to na svacinu do skoly neni. A jsou docela tezke. 
Mohučanka houpaci prkno mame, ale ted bych asi brala to vetsi. Ja premyslim, jestli uz neposlat dal piklera s klouzackou a poridit neco jineho, ale asi neni moc co a jeste to obcas vytahnou a vyblbnou se s tim.Vlastne ale syn potrebuje termosku a sceri jsem chtela koupit treninkovy budik. Tak jak jsme letos chteli jeden velky spolecny darek, tak to zase bude 10 mensich "blbosti"

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. října 2024 05:40

MPLee co je tréninkový budík? 
já jim tyhle věci jako termosky apod davam jen tak, neschovavam to na příležitosti (máme bbox bez brcka jen s naustkem a přijde mi fajn, odpadá to opruzacky vymejvani brcka 

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 02. října 2024 06:00

MPLee Jako ten skřítek je super, škoda že už jsou děti velké. Ale jako....vykradl jim čokoládu? Jste hustí!!!

žluťásek Vtipy jsou boží, to možná letos udělám i pro mýho syna!

continuity Ale Lindt nemá ty tvary, nebo jo? Taky asi letos půjdu do čokoládového a chtěla bych tvary určitě, je to sranda! Snad ho tady objevím...

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 02. října 2024 07:07

MPLee Potrefenáhusa aha, díky, tak to není nic pro nás, u nás je základ každé svačiny rohlík

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. října 2024 07:36

Pinot Noir možná by se vešel vpravo po vyndani přepážky 

nebo ho rozkrojit napůl 

asi podle toho, co ještě nosi 

Já hledám něco, co zavře sama 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 07:50

Pinot Noir máme krabičku z ikei, tam se rohlík taky nevejde, prostě ho půlím. To by byla krabička zvláštního tvaru, kdyby se měl vejít celý a vedle ještě jabka třeba

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 07:52

Já bych potřebovala krabičku s vlastnostmi bboxu velikostně mezi malým a středním

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. října 2024 08:06

Pinot Noir Potrefenáhusa mame ten stredny a kazdodennu poziadavku na rohlik. Nevojde sa tam. Krajam ho napoly a davam do tej vacsej prepazky ale musi sa tam trocha natlacit.

A syn chce obcas kaiserky. Ta tam nevojde uz absolutne, tak rozmyslam, ze dokupim este nejaky iny box ale aky? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. října 2024 08:08

Nasla som aj jednu foto. Lievance som robila specialne male, aby sa tam vosli. Nikdy viac