do toho největšího se vejde, ale do toho balim spis obed pro obe deti nebo hory krupek , kdyz delam erarni svacinu pro x deti.
Vše o těhotenství a dětech
Já bych potřebovala krabičku s vlastnostmi bboxu velikostně mezi malým a středním
dm nerezova krabička
Lindt nemá ty tvary, ale já vůbec nevím o čem mluvila. Ty to znáš?
Potrefenáhusa no já ale potřebuju tu neprotékavou část. V létě zase borůvky potřísnily rohlík, což ho pro některé učinilo jedovatým ![]()
jak tu mluvite o tech cokoladovych adventnich kalendarich tak na me vykoukla reklama na kalendar od Tchibo a jsou tam pralinky, vypada slusne a za rozumnou cenu, nemela jste ho nektera v minulych letech?
Evaeva tak tu krabičku ikea maj i menší čtvercovou a do toho ty rozdelovace (ale tu naše dite nezvladne obsluhovat samo)
Potrefenáhusa ano, tu mám, ale ta právě netěsní. Na jabka dobrý, ale jakmile je tam něco takového jako ty borůvky, je problém
Evaeva aha, nám to drží v pohode
Potrefenáhusa treninkovy budik - ovce v noci ma zavreny oci a cifernik je cerveny. Pak asi 15 minut pred nastavenym casem je zluta a pak otevre oci a je zeleny. Mala totiz kolikrat v 5 vstane, zacne volat na cely byt jestli uz sw vstava. Kdyz ji rekneme ze ne, tak zaleze a usne klidne jeste na 2h. Jenze my uz ne. Tak by ji to treba pomohlo v orientaci v case. A nebo ne
ale sehnala jsem ho za tretinu ceny.
ja prave do ted taky tyhle veci davala jen tak. Jenze jak mame dve domacnosti a 2 deti, tak porad nostavaji nejake nove veci a uz mi to zacina pripadat moc. Termosku budu brat od Thermosu malou s brckem. Protoze uz ji ma dcera a musi mit stejnou ![]()

MPLee termosce od thermosu malý dítě v zachvatu nudy nedávno ukousalo brčko...nezabila jsem ji jen proto, že jinak byla těch 5 hodin v autě zlatá ![]()
Potrefenáhusa na tej nerezovej som si pricvikla prst hneď ako som ju v obchode skúsila otvoriť.
My máme schmatzfatz od klarstein, ale rožok sa nevojde.
My máme schmatzfatz od klarstein, ale rožok sa nevojde.
Evaeva tak do úplně nejobyčejnější krabičky z Actionu se vejde rohlík, jablko a třeba actimel úplně v pohodě.
Pinot Noir ale ta asi nemá přepážky, ne? Nebo je větší? Syn má právě tu čtvercovou z ikei, tu má akorát do kapsy na tašce.
Potrefenáhusa ven nic nevyteče. Ty to asi taky nosíš kulturně, ale když tam dáš buchtu a třeba maliny, dáš to do batohu na kolmo a párkrát si poskočíš a na závěr to po vyndání ještě hodíš na zem, tak budou maliny od drobků a perník od malin ![]()
continuity Jasně, pamatuju si, že jsem ji dostala kdysi za totáče, vůbec nevím od koho, a máma si nechata tu vnitřní formu a používala ji na tvarování čokolády (jako vánočního cukroví) ![]()
Normálně v každém tom okýnku je malá čokoládka v nějakém vánočním tvaru,, bota, zvonek, hvězdička....

Garfie to jsou ty nejobyčejnější kalendáře, takové děti dostávají ve školce continuity
Evaeva Jj, já vím, překvapilo mě, že je continuity nezná, to jsou ty matky, co kupují kvalitní věci! ![]()
Evaeva no právě, že nemá. Proto jsem se ptala na ty b.boxy, myslela jsem, že za ty prachy je to variabilnější a ty vnitřky jdou nějak vyndat, nastavit a přizpůsobit velikosti. Tak to na to kašlu, ty z Actionu stojí 29 korun a vejde se, co potřebujeme. Jenom se trochu bojím, že je to nějaký nekvalitní plast. Rozkrojit rohlík by znamenalo, že sní jen jednu půlku, Viktor by rozkrojený nejedl vůbec. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.