Pinot Noir mně vyhovuje ta ikea, mají dvě velikosti a vnitřní "krabičky". Ale syn ve škole nesní skoro nic, nestíhá, musí si pohrát
Dost často přinese všechno zpátky.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tak můj je tam od osmi do pěti, to bez jídla nejde, nosí krabičky dvě a většinou všechno sní.
Pinot Noir jo, to je jasný. On jí jinak dost, tak by se asi najedl, kdyby měl hlad
Do oběda to vydrží bez svačiny.
Pinot Noir tak to byste možná užili ten velkej bbox, kam se vejde rohlik? Ale je to velký. Ale zas to má bejt fakt nepropustny
Evaeva já mám ještě bozi nerezovou liewood se silikonovym vickem ze zalanda, ale to víčko se musí fakt pečlivě zavřít a to podle mě ani sedmiletý dite nedá
Potrefenáhusa ten velky je podla mna moc velky na skolsku tasku. Ten stredny tam dam tak akurat, ale zabera uz dost miesta.
Evaeva tiez potrebujem priehradky, starsi zje ovocie len nakrajane a to sa nesmie dotknut nicoho ineho
. Len keby sa dali prisposobovat.
Mrakoplas ano, to mají stejné ![]()
Evaeva Jj, já vím, překvapilo mě, že je continuity nezná, to jsou ty matky, co kupují kvalitní věci!
![]()
Já jim cokoladovy adventni kalendář nekoupila nikdy,sobě jsem si občas koupila ten Lindt do práce, abych se nějak odskodnila za to, že tam musím chodit.
Mě dcera říkala, že stál asi 2 stovky, to mě zmátlo. Navíc jsem doufala, že je tím pádem z čokolády.
Starsi ma beckmann tasku a kapsa vepredu je presne na stredni bbox. Si tak rikam, jestli je to zamer nebo nahoda:D
Mohučanka prosim te vy mate tu frii of norway? Jestli jo, jakou ma dcera krabicku? Resim vanocni darek, misto vyklizeni kuchyne:D
continuity i ty levnější jsou z čokolády, ne z té čokoládové polevy. Jako lindt to samozřejmě není.
rasaNori syn ma tiez beckmann a ten box sa tam nema sancu vojst. Ale ma ho po synovcovi, tak asi zmenili model.
Prosím vás, a máte nějaký konkrétní tip na dobré pralinky do domácího kalendáře? Klidně to může být nějaká bonboniéra, že bych ji rozebrala, jen bych byla ráda, kdyby byly různorodé, ne sada úplně stejných bonbonů. My jsme roky (snad 15 let) chodili pro všechny pralinky do jedné místní pralinkárny, ale vloni muž zaplatil za 24 pralinek asi 700, což už nám přijde fakt moc, že to nechcem úplně podporovat. Letos, jak se ještě zvedly ceny kakaa, jsme tam ani nebyli, ale předpokládám, že ta cena pralinek úměrně tomu ještě vystřelila.
Myrtila já každej rok kupuju v IKEA pro maminku, jsou tam na každý den různé pralinky a dvakrát dárková karta s překvapením. Prý je ta čokoláda moc dobrá. Ale nikdy jsem je neměla sama a mamka zas není žádný super fajnšmekr, takže nemůžu zaručit.
Myrtila kukla jsem na cokoladovna Janek a vetsina kusovych pralinek je 26/38/54 Kc, takze 700 je asi normalni cena
navic myslim, ze zrovna ten Janek se tu probiral jako zklamani
Myrtila No kvalitní nevím, ale dobrý jsou ty Belgický pralinky z Lidlu. Je to vlastně dvoupatrová bonboniera za směšnou cenu. Já teda nakupují ty Lindt kuličky na váhu a nebo Mozartovy koule v balíčku po deseti.
baltik No, zrovna Janka opravdu ne, mně ta jeho čokoláda doslova smrdí, to jsem jinde nezažila. Těch 700, takže cca 30 korun za pralinku, bylo už vloni, ale upřímně, ani letos se mi za ně tolik dávat nechce, už mi to přijde fakt moc, ty pralinky jsou dobré, ale docela malé, prostě cena za gram je podle mě už moc.
žluťásek Jakože obměňují každý den sortiment, takže kdybych chtěla víc druhů, musela bych tam jít odpovídající počet různých dnů? Nebo mají každý den vic druhů, které navíc ještě obměňují? Mně by nevadilo, kdyby se v tom kalendáři točilo třeba 6 druhů, jen aby nebyly všechny úplně stejné. My právě sladké taky moc nejíme, tak nemám moc přehled, kde se dá koupit něco dobrého.
Kan No, napadlo mě, že kdyžtak to pořešíme něčím od lindt, třeba bych namixovala ty jejich kulaté bonbóny. Belgický pralinky z Lidlu neznám, mrknu na ně, díky.
Myrtila Vyzkoušej a kdyžtak mi můžeš nadat.
Koukám, že změnili obal, doufám, že né obsah.

Když byly holky malé, měli jsme několik adventů kalendáře z úplně mrňavoučkých pidiknížeček, jeden rok to byly třeba Vánoce u tučňáků. Tučňák každý večer před spaním někde schoval knížečku a zanechal k ní šlápoty (papírky se stopami). Milovaly to.
Myrtila Náš milovaný Krystyjan se do budgetu nevejde, ale co třeba Jorge? Čokolády mají moc dobré.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.