Myrtila obcas dostavam pralinkovou bonbonieru od Lindt, je tam 12 bonbonu a stoji podel webu 243 Kc a jsou celkem fadni
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila Jestli máte poblíž obchod Lindt, tak oni prodávají ty koule po jedné, mají tam obrovský výběr, ne jen to co koupíš v té hotové bonboniéře.
Jinak ty Lidl jsou opravdu docela dobré, rozhodně teda když vezmu poměr cena-výkon. :-)
Myrtila ne, je to normálně adventní kalendář s okynky, na každý den je nějaká čokoládka, různé druhy. Jestli se opakují někdy to nevím. Ale rozhodně je tam víc druhů a příchutí. A ve dvou okynkach je navíc dárková karta do IKEA, překvapení je, na kolik bude nabitá

Obliba těch koulí Lindt mě udivuje, je to kýbl sladkého tuku, brr.
Máte nekdo detsky fotak s moznosti tisku?
Pinot Noir ty Lindt koule nemám ráda ani já a to je co říct, zrovna jím nějakou chocapic tyčinku:-D. Taky mi to přijde hodně tučné i jako chutove. Ale třeba jsou ty na váhu jiné než ty v obchodě zabalené? Nevím no. Mně docela chutnají ty bonboniery lidl s alkoholem, ty jsou fakt dobré, ta čokoláda hořká, jako to je poměr cena výkon nepřekonatelné.
Pinot Noir Karja ty koule taky moc nemusím (i když v Rakousku mají i jiné druhy a některé jsou lepší) ale ty jiné bonbóny v kalendářích a pralinky mají dobré.
Tip pro hubenoury, prisly teplaky/leginy z Gate, jednobarevne s takovym fajn unisex strihem a maji redukci v pase - ani nebyla na fotkach, pritom takovy gamechanger
Díky, to by se nám mohlo hodit.
Myrtila já každej rok kupuju v IKEA pro maminku, jsou tam na každý den různé pralinky a dvakrát dárková karta s překvapením. Prý je ta čokoláda moc dobrá. Ale nikdy jsem je neměla sama a mamka zas není žádný super fajnšmekr, takže nemůžu zaručit.
My jsme ji měli předloni a ta čokoláda tam mi přišla nevalná, v některých okýnkách myslím byla sušenka a ta byla skoro lepší.
A do zápisu uvádím, že koule Lindt mi chutnají.
Pinot Noir to sedí, proto se jich můžu užrat
(ze stejného důvodu nekupuju milku, lindtka čokoláda mi vydrží mnohem déle) Ten Lindt kalendář mně loni zklamal, protože ty kuličky byly hrozně malé.
rasaNori
Má ho Tabea a žluťásek o něm uvažuje. Já taky no:-D. ale je to takovej dárek, co si holky ani nepřejou:-D
my máme kidizoom, naštěstí bez tiskárny, jinak by si ty vyfocený zadky ještě určitě vytiskli. ![]()
Ale kabelem to s PC spojit jde. Nic kloudnýho s tím foťákem nepodnikali. Buď fotili totální blbiny, nebo na něm hráli hry.
Karja já naopak vůbec nejím ty alkoholové, to mi vůbec nechutná
Ale co můžu, je Merci
Karja starsi dite ma narozky na konci listopadu, a porad nam bere mobil a foti, takze pro ni by to asi byl dobry darek...a jako spolecny dostanou asi vysilacky, ty snad taky uzijou:D
Tabea tak by to dopadlo u nás. Takže mají k dispozici můj starý digitál nebo jim půjčím mobil, když chtějí.
rasaNori vysílačky máme taky, taky jsou většinou zabavený. Mumlají do toho děsný hovadiny, pak to nechají někde ležet zapnutý. Kolikrát už se na ne napojilo nějaký cizí dítě. Takže to nepotřebuju, aby nás ještě někdo odposlouchával. ![]()
rasaNori dala bych jí vyřazenej mobil. Ty fotky budou lepší.
My máme krabičku yumbox panino, je krásná a drahá, byl to dárek. Vejde se tam kaiserka, na běžnou svačinu ok, ale je celkem těžká. Dcera si kupodivu oblíbila i mojí krabičku sistema
Ta je výrazně lehčí a větší. Sistema je mi obecně sympatická. Ten b.box bych brala určitě střední, nedávno jsem koupila holkám ty nejmenší, na odpolední kroužek/cestu ze školky (zkušenost zatím super) a dcera říkala jé, mohla bych mít i tu větší, aby se tam vešlo celé jablíčko...viděla ho u někoho ve škole. Dívala jsem se na ně v Agátině světě a ta velká je fakt obří.
Tabea to napojování je děsivý ![]()
Ale hlavně mladší to pořád neumí používat. Řve do toho, ale nějak nechápe, že musí držet to tlačítko
A taky chtějí, abysme jim přes to něco vyprávěli nebo je bavili, žádný normální rozhovor nevedou.
Mohučanka díky, ten yum box snack 3 by měl ideální velikost a asi i vlastnosti. Ale ještě počkám, jestli syn začne víc svačit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.