Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online baltik
4982 příspěvků moje polička 02. října 2024 12:32

Myrtila obcas dostavam pralinkovou bonbonieru od Lindt, je tam 12 bonbonu a stoji podel webu 243 Kc a jsou celkem fadni

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 02. října 2024 12:48

Myrtila Jestli máte poblíž obchod Lindt, tak oni prodávají ty koule po jedné, mají tam obrovský výběr, ne jen to co koupíš v té hotové bonboniéře. 

Jinak ty Lidl jsou opravdu docela dobré, rozhodně teda když vezmu poměr cena-výkon. :-)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 02. října 2024 12:54

Myrtila ne, je to normálně adventní kalendář s okynky, na každý den je nějaká čokoládka, různé druhy. Jestli se opakují někdy to nevím. Ale rozhodně je tam víc druhů a příchutí. A ve dvou okynkach je navíc dárková karta do IKEA, překvapení je, na kolik bude nabitá 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 02. října 2024 13:45

Obliba těch koulí Lindt mě udivuje, je to kýbl sladkého tuku, brr. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:04

Máte nekdo detsky fotak s moznosti tisku?

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:04

Pinot Noir ty Lindt koule nemám ráda ani já a to je co říct, zrovna jím nějakou chocapic tyčinku:-D. Taky mi to přijde hodně tučné i jako chutove. Ale třeba jsou ty na váhu jiné než ty v obchodě zabalené? Nevím no. Mně docela chutnají ty bonboniery lidl s alkoholem, ty jsou fakt dobré, ta čokoláda hořká, jako to je poměr cena výkon nepřekonatelné.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:05

rasaNori

Má ho Tabea a žluťásek o něm uvažuje. Já taky no:-D. ale je to takovej dárek, co si holky ani nepřejou:-D

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:12

Pinot Noir Karja ty koule taky moc nemusím (i když v Rakousku mají i jiné druhy a některé jsou lepší) ale ty jiné bonbóny v kalendářích a pralinky mají dobré. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:20
Reakce na Suya:

Tip pro hubenoury, prisly teplaky/leginy z Gate, jednobarevne s takovym fajn unisex strihem a maji redukci v pase - ani nebyla na fotkach, pritom takovy gamechanger

https://gate.shop/cz/teplaky-824-0178-4802

​Díky, to by se nám mohlo hodit.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:26
Reakce na žluťásek:

Myrtila já každej rok kupuju v IKEA pro maminku, jsou tam na každý den různé pralinky a dvakrát dárková karta s překvapením. Prý je ta čokoláda moc dobrá. Ale nikdy jsem je neměla sama a mamka zas není žádný super fajnšmekr, takže nemůžu zaručit.

​My jsme ji měli předloni a ta čokoláda tam mi přišla nevalná, v některých okýnkách myslím byla sušenka a ta byla skoro lepší. 

A do zápisu uvádím, že koule Lindt mi chutnají.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 14:31

Pinot Noir to sedí, proto se jich můžu užrat (ze stejného důvodu nekupuju milku, lindtka čokoláda mi vydrží mnohem déle) Ten Lindt kalendář mně loni zklamal, protože ty kuličky byly hrozně malé.

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:32
Reakce na Karja:

rasaNori

Má ho Tabea a žluťásek o něm uvažuje. Já taky no:-D. ale je to takovej dárek, co si holky ani nepřejou:-D

​my máme kidizoom, naštěstí bez tiskárny, jinak by si ty vyfocený zadky ještě určitě vytiskli.
Ale kabelem to s PC spojit jde. Nic kloudnýho s tím foťákem nepodnikali. Buď fotili totální blbiny, nebo na něm hráli hry. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 14:32

Karja já naopak vůbec nejím ty alkoholové, to mi vůbec nechutná Ale co můžu, je Merci 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:33

Karja starsi dite ma narozky na konci listopadu, a porad nam bere mobil a foti, takze pro ni by to asi byl dobry darek...a jako spolecny dostanou asi vysilacky, ty snad taky uzijou:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 14:36

Tabea tak by to dopadlo u nás. Takže mají k dispozici můj starý digitál nebo jim půjčím mobil, když chtějí. 

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:36

rasaNori vysílačky máme taky, taky jsou většinou zabavený. Mumlají do toho děsný hovadiny, pak to nechají někde ležet zapnutý. Kolikrát už se na ne napojilo nějaký cizí dítě. Takže to nepotřebuju, aby nás ještě někdo odposlouchával.

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:37

rasaNori dala bych jí vyřazenej mobil. Ty fotky budou lepší.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:39

rasaNori

My máme krabičku yumbox panino, je krásná a drahá, byl to dárek. Vejde se tam kaiserka, na běžnou svačinu ok, ale je celkem těžká. Dcera si kupodivu oblíbila i mojí krabičku sistema

Sistema

Ta je výrazně lehčí a větší. Sistema je mi obecně sympatická. Ten b.box bych brala určitě střední, nedávno jsem koupila holkám ty nejmenší, na odpolední kroužek/cestu ze školky (zkušenost zatím super) a dcera říkala jé, mohla bych mít i tu větší, aby se tam vešlo celé jablíčko...viděla ho u někoho ve škole. Dívala jsem se na ně v Agátině světě a ta velká je fakt obří.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 14:40

Tabea to napojování je děsivý

Ale hlavně mladší to pořád neumí používat. Řve do toho, ale nějak nechápe, že musí držet to tlačítko A taky chtějí, abysme jim přes to něco vyprávěli nebo je bavili, žádný normální rozhovor nevedou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 14:42

Mohučanka díky, ten yum box snack 3 by měl ideální velikost a asi i vlastnosti. Ale ještě počkám, jestli syn začne víc svačit