Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:43

rasaNori Jo, já to mám uplně stejně ty duvody. Vyřazený mobil žádný ani nemám, je fakt, že tam by měly i možnost videa, zas by na to furt čuměly. Nevím, s nima se i jde docela dohodnout už kolik by těch tisků vyplýtvaly a tak. Nevím, nevím... Já totiž bych spíš asi brala ten, co říkala žlutásek, že to hned tiskne. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:46

rasaNoridetsky fotak syn dostal a lezi uz dlho nepovsimnuty. Mobily a tablet na natacanie videi nam berie furt. Kolkokrat si najdem v mobile 10 minutove video so zaberom na jeho nohy

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:49

Mohučanka malý dítě musí dostat bbox, protoze má i starsineptej se...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:55

rasaNori hahahahahahahahaha

Já myslím, že první slovo, které malá řekla, bylo TAKKYTAKY!!

Jasně že ho musejí dostat obě...

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:56
Reakce na Mohučanka:

rasaNori

My máme krabičku yumbox panino, je krásná a drahá, byl to dárek. Vejde se tam kaiserka, na běžnou svačinu ok, ale je celkem těžká. Dcera si kupodivu oblíbila i mojí krabičku sistema

Sistema

Ta je výrazně lehčí a větší. Sistema je mi obecně sympatická. Ten b.box bych brala určitě střední, nedávno jsem koupila holkám ty nejmenší, na odpolední kroužek/cestu ze školky (zkušenost zatím super) a dcera říkala jé, mohla bych mít i tu větší, aby se tam vešlo celé jablíčko...viděla ho u někoho ve škole. Dívala jsem se na ně v Agátině světě a ta velká je fakt obří.

​tuhle sistema mají i moje děti, hlavně kvůli váze. Školu nemáme úplně za rohem, takže váha věcí, co můžu ovlivnit je pro mě důležitá. Jogurt jde dát do té lahvičky, maliny se rozpleskají, ale myslím, že nepřetečou. Evaeva 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 14:59

Tabea já na ní už koukala a líbila se mi, ale pro naše potřeby je moc velká, syn zatím nosí jen rohlík a jabko, po obědě chodí domů. A ta menší už je zase úplně jiná a nějak mně neoslovila

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. října 2024 14:59

Tabea ta sistema mi přijde super, mám i krabičku na zeleninu a krabičku na sendvič (na čtvercovej blp chleba akorát, aby se mi nerozpadl) a myslím ještě na jogurt s müsli a všechno funguje skvěle.

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. října 2024 15:02

Já mám ty malý lindt koulicky v kalendáři rada moc, vyhovuje mi ta velikost, jinak o čokoládu moc nestojim. Ty velký jsou horsi, už je ty mastný hmoty skoro moc, ale pidijednohubka za mě super 

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 02. října 2024 15:20

Ženy, už hodinu tu sjíždím různý pralinky, a když už si říkám, že tyhle by šly, přibydou tu protichůdné reakce, asi to letos naplním čokoládou na vaření nalámanou na kousky a bude to

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 16:03

Myrtila ježiš, to by ti můj muž líbal ruce

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 02. října 2024 16:13

Koukala jsem v Tchibu, že mají docela jezký čiokobonbónový kalendář asi za 350. A jejich čokoláda není špatná.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 02. října 2024 16:13

Potrefenáhusa Asi znám jen jednu velikost?

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. října 2024 16:42

Sweet Potato no jsou tyhle a v tom adventnim kalendáři jsou namichany malinky koulicky 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 02. října 2024 16:47

Potrefenáhusa Aha, takže tyhle klasický jsou velký, a existujou ještě nějaké menší. Na ty jsem ještě nikde nenarazila.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 02. října 2024 16:47

Sweet Potato Potrefenáhusa malinký, ale stejně hnusný

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. října 2024 16:49

Sweet Potato no ty jsou v tom adventnim kalendáři 

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 02. října 2024 16:59

Pod vplyvom diskusie som vyrazila na nakupovanie plnidiel do adv.kalendara s plánom hocičo Minecraft, obehla som Pepco, Kik, Tedi a Tesco a mám 1 pyžamo a 1 tanier

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 02. října 2024 17:28
Reakce na Myrtila:

Ženy, už hodinu tu sjíždím různý pralinky, a když už si říkám, že tyhle by šly, přibydou tu protichůdné reakce, asi to letos naplním čokoládou na vaření nalámanou na kousky a bude to

​v pohodě, já si ráno říkala, že jako ten adventni kalendář pro dospělý je takivej ujetej vyjma čajů a pak sjizdela kosmetické adventni kalendáře. Naštěstí nic vhodného jsem nevybrala, jako to bych musela schovat jal před detma tak asi I před muzem:D:D

Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 02. října 2024 17:55

Já Lindt koule miluji. Hlavně čokoládovou s malinami a mango s bílou čokoládou. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. října 2024 18:59

Malvin Můžeme společně založit nějakou lindtobudku na nechtěný lindtový koule, já jdu hlavně po hořký, takže bysme se určitě domluvily!