Mohučanka presne taký istý box, ako si tú Sistemu zdielala, som dnes videla v Tescu ako Tesco výrobok ![]()
Vše o těhotenství a dětech
My jsme onehdy přišli ke krabici Lindt pralinek slaný karamel, skoro jsem si na nich vytvořila závislost, a to jsme je rozdávali na potkání, sami bysme je jedli ještě teď.
Zina Malvin mě do party neberte - preferuji hořké, ale můžu všechny
.
Ten slaný karamel by mě socwla zajímal dzizisketa
Ale doufám, že letos se mě to už netýká. Že VŠ "děti" už nemaji nárok?![]()
Makara noo, my vždycky dostaneme nějakou drobnost, třeba sušené ovoce ![]()
Evaeva když loni ještě děti "musely" dostat, tak jsem pořídila i manželovi, aby mu nebylo líto
. Rumový. A dopíjela jsem ho o Velikonocích. Takže letos nic nebude.
Makara
no já nemyslela advenťák. Ale být tebou, tak koupím jeden sobě, když už nemusíš nikomu jinému
Pro chlapy...loni a byl skvělej
Jestřebický advenťák

Catherinne Já jsem ráno se chtěla podivovat nad tím, že moc nechápu ty adventní kalendáře pro dospělé vyjma nějakých čajů nebo třeba nějakých pivek nebo tak. Ale tomuto kalendáři velice rozumím!
Catherinne dobrý tip! Rodiče by ocenili.
Catherinne hahaha, to by bylo něco pro mě a moji mladší ![]()
Catherinne Manžel si takhle několik let pořizoval svůj adventní kalendář - basu pivních speciálů, každý večer jsme si dali jedno pivo napůl, to bylo moc hezký
Teď jak roky v kuse jsem buď těhotná nebo kojím, tak jsme to zrušili, ale časem se k tomu vrátíme ![]()
Myrtila tak takový advent máme několikrát do roka. ![]()
![]()
Pinot Noir No, my často ještě i na Velikonoce
zbytek roku jsme pili spíš víno. Jo jo, kde ty časy jsou... ![]()
Myrtila my si občas objednáme bednu plechovek ze Zichovce, a to je právě 24 kusů. Zrovna teď tu jednu máme. Každý den teda pivo neotvíráme, ale že je jich 24, tak tomu právě říkáme advenťák. ![]()
Pinot Noir To je skoro jako pro ně tip na propagaci, advent kdykoli během roku ![]()
Po extempore dnes ráno vyhadzujem všetky krabicky a desiatu si bude nosiť v servitku a sačku ![]()
Makara Advenťák nevím, ale Mikulášský balíček dostávám od maminky ještě i já! ![]()
Jinak já teď zrovna koukala na advenťák s hádankami, docela se mi líbí!
Garfie A to je hezký! Já synkovi taky dělám Mikuláše a od mojí mámy dostáváme bedynku mandarinek.
Garfie taky dostávám mandarinky doted ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.