letfenixa co se stalo?
u nás se včera v 9 večer zjistilo, ze jsme zapomněli ve školce plyšovou kočičku, bylo to moc zlý ![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Kan Mandarinky musí být! ![]()
Makara zklamu te, ale mymu brachovomi je 42, mne 35 a kazdej rok ten adventak z maminky po mensim vydirani vyrazime![]()
711990 bílý přenechám rada!!!
Merci nemusím, ale hodně dostávám. Tohle se mi líbí.

Kan tak ja zas zalozim vymennu skupinu Merci a beriem cervene a fialove ![]()
Potrefenáhusa chystala som mu desiatu a stále menil, do ktorej krabicky ju dať. A toto je nezvládam a už vôbec ráno.
Včera jsem viděla na netu fajn návod na adventák z ruliček toaletního papíru...já vím, že se tady nad výrobky z těch ruliček trochu ofrnovalo. Ale tak jako pro představu, jak to lze vyrobit hezké, zadarmo a nestrávit s tím dvě hodiny u šicího stroje jako dobrý;-) Docela mě to překvapilo. Prostě to slepilili do takové pyramidy ve tvaru stromku a pak olepili balícím papírem, dali čísla. Myslím, že děti to pak třeba nějak propíchnou nebo protrhnou tu jednotlivou ruličku. Našim holkám by se to určitě líbilo.
Karja Tak vzhledem k tomu, kde ty ruličky měly působistě, bych do nich cukrovinky nedávala a ofrňuji se dál.
Kan jojo, jako to mi taky přijde, byť by ty cukrovinky byly zabalené. Ale dá se použít jiná rulička, nebo na ty lego kostičky bych to doma použila.
Karja stejně tou výrobou strávíš dvě hodiny, akorát to bude s tavkou místo stroje ![]()
Mrakoplasčervené jsou hořké? U nás zbývají akorát ty marcipánové. Já mám nejradši kávové, ale ráda mám všechny (mimo těch marc.)
marcipánove val sem.
Evaeva cervene su Dark mousse. Fialova praline. A ani tou nugatovou nepohrdnem :D
Evaeva hele ani to právě nevypadalo:-D, tak pul by to dalo no:-D
Karja to právě nikdy nevypadá, ale vem si jen kolik času zabere zabalit každou ruličku. Já to taky někde viděla. A u těch pytlíčků to ušiješ jednou a máš vystaráno na dvě generace ![]()
Evaeva nenene, ono je slepíš dohromady do tvaru stromku, takže trojuhleník a dole dvě jako nožičky a pak to obalíš jen po obvodu celého toho výrobku. Zalepíš jednu stranu, naplníš a pak zalepíš tu druhou.
Karja doufám, že to zkusíš a dáš vědět
Já tipuju večer na jeden. Ruličky ti poskytnu![]()
EvaevaHihihi, jako ruliček není nikdy dost, budu si teda sbírat na příští rok:-D. Ne, jak jsou větší, tak už je budu ládovat tou čokoládou a bude klid;-). Ony mají stejně kolem adventu i narozeniny, svátek, tak jako pak je to hoho moc, ještě nějaké události ve školce, škole. myslím, že čokoládové okénko je uplně postačující.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.