Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online rasaNori
8845 příspěvků moje polička 03. října 2024 10:27

Evaeva to jsi psala ty, že se bbox nevejde do aktovky? Já schválně starší sehnala beckamann tak 3 roky starší kolekci, a tam se vejde úplně dokonale.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 10:29

rasaNori nene, to někdo jiný. My nemáme ani bbox ani beckmann

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:29

rasaNori to som bola ja :D Tak ja som to pochopila, že sa zmestí do tej vonkajšej prednej. Tuto by sa zmestil aj nám ale nejak to postráda zmysel, je jedno či ho narvem do tej veľkej priehradky alebo sem, zaberá rovnako miesta :)

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:46

Mrakoplas rasaNori mne teď překvapilo v nějaký recenzi na školní aktovky, ze i ty vnější kapsy se zanorujou dobnitr, takže to žádný místo navíc není 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:58

Potrefenáhusa no. A keď dám fľašu vody do bočnej kapsy, tak to isté. Ešteže zatiaľ nenosia žiadne knihy.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:02

Mrakoplas Jj, v ty recenzi zkoušeli naplnit 3 aktovky a skoro do žádný se to nevešlo, přitom jsou to zvenku takový obří krabice 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 12:10

Potrefenáhusa nám se to nezanořuje, nebo jen trochu. Máme step by step. Ale syn tam mám pak akorát jedny desky s učebnicemi, zrovna včera jsem si říkala, že jsme měli koupit tu menší aktovku od frii.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:12

Evaeva jo, to mi rikala kamaradka, co maj taky step by step, ze by klidne stačila menší, protože dite nic nenosí, ale jak to mas veder, když to kupujes a některý prvnaci to maj narvany po okraj 

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:20

Evaevataky máme step by step a dcera nosí jednu učebnici, penál a zbytek aktovky zaplní výrobkama z družiny :) ale předpokládám, ze taška ji vydrží tak do třetí třídy a to už toho možná bude nosit víc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 12:23

DruI ale tak o tři sešity Dokud nebude chodit rovnou na kroužek, tak to podle mě moc nepřibyde. A doufám, že mu vydrží aspoň do páté

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:26

DruI

přesně tak, u nás vydržely aktovky do čtvrté a páté třídy (ale to už byl dost extrém a hlavně přestali chodit do školy kvůli covidu, jinak bych to asi řešila dřív). Druhé u starší celý druhý stupeň, u mladší tři roky. teď už mají klasické batohy Herschel, ale mladší mi říkala, ať ten školní batoh zatím nedávám pryč, že ten novy asi nebude stačí na každý den. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:26

Máme taky step by step a většinu věcí si nechává ve škole. Ale je to dobrý, že odpoledne tam nacpem bundu i mikinu, často si nese ještě nějakou knihu, výrobky z výtvarky. A doufám že mu vydrží dlouho, ideálně do pátý třídy

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:36

Evaeva A já jsem myslela, že máte tu friu. Tak ty mě do toho navezeš a pak nic:-D. Já jsem s tou friou spokojená, jak je malinká, subtilní, vejde se to tam akorát, kapsa na jídlo je přesně na krabičku s jídlem. A ještě je zvětšovací, že to jde o 4 cm rozšířit, to zatím není potřeba. A hlavně nikdo ji nemá, to by dcera nedala mít třeba tu baagl tašku s někým stejnou, ty jsou hodně časté.

Nemám teda ambice že ji vydrží do páté třídy, když do třetí tak budu spokojená. Je hodně dětská a má ruzny ty kapsičky a pičičurinky, co ocení prvnáček, ale páták asi o to uplně nestojí. Synovec má v pětce batoh s dvěma kapsama celkem, i si ho vybral kvuli tomu:D

Online rasaNori
8845 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:42

Karja ted jsem mladsi objednala prave tu frii, jeste se snazim z bboxu vymlatit neobvyklou barevnou kombinaci:D

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:47

rasaNori a objednala jsi tu malou nebo tu větši friu? a ona už pujde do školy jo příští rok? Toto letí...

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:47

Karja U nás mají stejnou tašku ve třídě hned tři holčičky :) Holt nejhezčí jednorožec ve výběru.

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:49

Evaeva No třeba na ní ve třetí třídě přijde žravost a bude chtít nosit větší svačinu ;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 12:56

Karja syn jí nechtěl, mně se právě líbila moc, třeba ty kapsičky mi vyloženě chybí. Teď právě vidím, že jsem na ní měla víc trvat. I muži se líbila. Ale ty klučičí vzory nebyly tak hezké.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 12:58

DruI jako tam se mu vejde ještě bochník chleba dvoulitrová kola

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 03. října 2024 13:01

Evaeva Může cestou domů chodit na nákup! ;)