Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 03. října 2024 21:49

Myrtila 

Prodávají na váhu, určitě ano. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 03. října 2024 21:50

letfenixa gratuluji

Zcela vážně, já bych to slavila. 

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 03. října 2024 21:54

Ginevra Díky

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 03. října 2024 22:05

continuity ja sa z toho teším

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 03. října 2024 22:12

Myrtila 

Kromě toho "kamenného" Arka je tam ještě v té průchozí chodbě jakýsi otevřený stánek s pralinkami na váhu. Ale kvalitu neznám. 

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 03. října 2024 22:49

Dva dny jsem mela pohybovky a plavani na vejsce, plus nejake dalsi predmety. Dnes jsem byla trochu grogy, tak jsem vyuzila toho, ze jsem mela odpoledne volne a sla jsem si na hodinu zdrimnout. Pak jsem jela zase do skoly. Kdyz jsem se vecer vratila, tak syn zrovna hlasil manzelovi: mama prochrupkala cele odpoledne a pak se sebrala a jela do mesta.

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 04. října 2024 07:35

Lamicka Haha, to je typický!!! 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 04. října 2024 09:44

Rosťova školka je zapojená do programu Mezigeneračního setkávání, k nim do školky chodí senioři číst jim pohádky před spaním a včera byli vybraní předškoláci na návštěvě v místním DS. Sice jsem si nepřečetla nástěnku, takže jsem Rosťu oblékla do nepromokavých a kalhot a holínek, které byly dost špinavé z předešlého dne

Odpoledne mi ale Rostík hlásil, že to bylo u babiček a dědečků super! Že jim zazpívali, pak si s nima kreslili panáčky a nakonec ti školkáčci roznášeli seniorům svačinu.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 04. října 2024 09:45

letfenixa 

Jeee, tak gratuluji

I když z vlastní zkušenosti vím, že ten testosteron umí být dost otravný

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 04. října 2024 09:49
Reakce na dzizisketa:

letfenixa 

Jeee, tak gratuluji

I když z vlastní zkušenosti vím, že ten testosteron umí být dost otravný

​ano ano. Spousta hluku, machrovani, telesnych zvuku, letajicich pesti, bomby, roboti, ákáčka (to je samopal, kdybys nahodou jeste nevedela). Mne to je tak strasne cizi! Ty kluky si to najde samo nejpozdeji v prvni tride.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2024 09:52

dzizisketa to je hezký!

K nám taky chodí babička číst. A protože toho má hodně (je jí tak 105 a má energie neskutečně ), tak letos chodí dopoledne. Takže syn se s ní konečně potká.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2024 09:55

Gatita mně se líbí, když lezou po stromech, nevadí mi lezení po nábytku, když běhají a nezastaví se ani na pět vteřin. Ale když si krknou a pak se tomu deset minut smějí nebo si hrají na zabíjení, to není nic pro mě

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 09:57

Evaeva a to vše u nás dělaly i holčičky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2024 09:58

continuity vidíš. My jsme nebyly na princezny a panenky, nejlepší hráčka byla stavebnice nebo bláto, ale krkání a střílení šlo mimo nás.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. října 2024 12:57

Nahodou sa nechcete niekto zbavit(predat) zimnych softsheliek velkost 128, pripadne aj dakeho merina? Uz sa mi to nechce kupovat nove, aj tak ich ma vzdy par krat nas sebe. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:03

Vcera som mala krizu, na starsieho sa mi stazovala trenerka z atletiky. Ja jej rozumiem, ale s mojim aktualnym nastavenim (nic nestiham, vsetko hrniem pred sebou) a pms ma to rozplakalo. 

Potrebujem nejaky pohybovy kruzok prenho, ale s jeho spravanim to vzdali uz dvaja plavecki treneri a na sporty, kde je vela deti a neda sa nanho davat pozor, ho uz zjavne davat nemozem. Len v nasom malomeste je velmi obmedzeny vyber. Po mojom vysvetleni situacie si ho na atletike zatial nechaju, ale vyhladovo pocitam, ze asi nebude pokracovat. Tak mi ho bolo luto. On je fakt mily a inteligentny chlapec, ale ten problem s pravidlami proste ma. Najlepsie je mu na vytvarnej a na jednom waldorfskom kruzku, kde s nim vie lektorka pracovat.  Ale ten pohyb by aj tak potreboval. Nuz, asi je cas opat kontaktovat psychologicku a zacat na tom intenzivnejsie pracovat (ach ale kedy). 

Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:07

Mrakoplas A co fotbal? Nemáte, nechcete? Jako já se chodim dívat na synovce a hele tam se ztratí lecjaké nerespektování pravidel a lítají jak blázni. Ono by to stačilo, něco obyč, kde není moc zápasů nebo tak...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:22

Karja k nemu nema vobec vztah a popravde, ani talent . Akoze fakt nevie kopnut do lopty. Ale hlavne ho vobec nebavia loptove hry. Ja som dufala, ze sa v kolektive nejakej spolupraci nauci, ale bola som troska naivna :) 

Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:27

Mrakoplas škoda no, ale se synovcem chodí i děti, co neumí kopnout do míče, dokonce i tací, co neumí skoro ani běhat, ale baví je to prostě. No, ale syn asi nesplnuje teda ani tu poslední podmínku, to je škoda. Mně přijde, že tam na zlobení/vlastní jednání je prostor a jako když nedělají něco extra zle, nějaké ničení, kažení hry, tak je nechají. tak snad něco najdete.-)

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:27

Mrakoplas nebo krouzky prozatim vzdat a chodit vecer na hodinku behat, na kolo, brusle...jeste by to slo, nez bude zima. Ale to se lip rekne nez udela. Take se mi moc nedari to chozeni ven po praci praktikovat. I kdyz stihnu poresit predem jidlo k veceri a dalsi povinnosti, narazim na to, ze uz se minimalne jednomu z nich nechce, ma domaci ukoly, druhe dite je nemocne atd atd. A kolik synovi vlastne je? Chodi na tu atletiku rad? Kdybys mu rekla, ze mu hrozi vyhazov, nesnazil by se?