Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 09. října 2024 12:58

Suya já je nikdy nezkousela, oni mají v popisu, ze se špička lehce stáčí a naše děti maj ty rozšiřující se ploutvicky s palcema mírně ven

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 09. října 2024 13:44

Mate někdo prosím vás tuhle termosku s brckem? Jak moc blbě se to meje? Starší dite má bbox bez brcka, ale malý se z toho porad neumí napit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 13:44

Potrefenáhusa my jí máme, meje se mi to normálně

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 09. října 2024 13:49

Evaeva mne stačí denně mejt ty camelbaky, tak bych se brcku spis radši vyhnula, ale zatím bohužel 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 14:12

Potrefenáhusa já to vůbec denně nemyju. Ten Camelbak nám ale teď po asi 3 letech během pár dnů totálně zčernal, jakoby se omyla nějaká ochranná vrstva, tak šel do koše. Druhý, mladší, je zatím v pořádku. Já je mám fakt ráda, jediná láhev s brčkem, co netekla ani otevřená. Mladší pití bez brčka taky zatím nezvládá, resp. je to hrozný hegeš, když pije z normální lahve.

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 09. října 2024 14:30

Potrefenáhusa máme,  umyvam denne.

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 09. října 2024 14:52

Evaeva já je mám taky rada, ale přijde mi, ze ta plisen se teda v naustku udela sakra rychle, už máme nekolikaty naustky a teď to meju pečlivě denně 

on dela camelbak i termolahev, ale je o dost dražší 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 14:54

Potrefenáhusa já ti právě chtěla naznačit, že je to možná i tím mytím.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. října 2024 15:05

Potrefenáhusa my máme b.box s brčkem a meje se to dobře (takovým kartáčkem na tyčce). A součástky lze dokoupit.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. října 2024 15:45

Potrefenáhusa termosku máme a teď mám na cestě druhou. Myje se to asi jako ty lahve z dm nebo cokoliv s brčkem B.box nam plesnivel rychlejs nez tohle. 
A zimni barefoot jsem letos vzdala, u dcery jsem si šplhla a syn má stejný, jen černý a taky v nich chodí normálně. On má teda na městskou zimu ještě ty koely s vlnou. Já bych řekla, že jestli máte ty keeny, tak stačí i ty koely a bude buď na ně, nebo na keeny? 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 09. října 2024 15:49

Potrefenáhusa mame ji, uz dva roky a plisen nastesti nikde. Ja ji teda meju kazdy den, kdyz se pouziva. Brcko a naustek kartackem. Ja koupila na tuhle termosku i vicko s naustkem, ze brcko uz vynechame, ale to nam bohuzel tece.

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 09. října 2024 16:57

MPLee ty vikingy měla dcera minulý rok, jakmile je videla v obchode, nechtela jiny :) obecně jsem s nima byla spokojena, jen ty třpytky byly hned dole z míst, kde se bota ohyba... 

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 09. října 2024 17:10

Mohučanka MPLee Zuzuli díky, já mám na mytí takovou sadu kartacku bbox, tak jen jestli to není nějak zvlášť mimořádnej vopruz

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 09. října 2024 17:12

Jsme hodinu na hřišti, už se tu byly vycurat dvě děti , to je fakt zoufaly

v tom playmobil parku taky, zachody na každým rohu a u stromu na hřišti musel curat ceskej chlapeček na vyzvu tatinka 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 09. října 2024 17:26

Potrefenáhusa nechtěla jsem se k tomu vyjadřovat, ale je to tu poněkolikáté, tak už musím: přiznám se, že mě by asi dřív nenapadlo, že je to takový problém. Kluky jsem teda vždycky poslala čurat za plot, ale jako hlavně kvůli nim, aby byli trochu krytí před pohledy. Moje děti prostě nikdy nikde v rozích hřišť nelezly, nepopelily se v prachu, nekoupali v loužích... Kluci jsou na klouzačkách, houpačkách, prolézačkách a v pískovišti. Nechci se těch hřištních chcáčů úplně zastávat, ale jako trochu mi v hlavě hlodá, že možná bychom se toho mohli taky někdy dopustit. Teď už samozřejmě ne, když se to tu řeší, ale před pár lety... No, nevím, nevím. S našimi spořádanými batolaty, co se nerady umažou, jsem bývala na hřištích většinou sama, a ty válející se děti v blátě a prachu jsem viděla poprvé až tady na fotkách. Tak chci jen špitnout, že někomu to třeba taky nemusí dojít. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 17:29

Pinot Noir nevím no, stane se to každému, ale hřiště se považuje za bezpečný prostor. Kdyby tam v rohu čůral pes, taky ti to bude divný. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 09. října 2024 17:30

Evaeva tak pes na hřiště vůbec nesmí, že tam čůrá bych považovala za nejmenší problém.

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 09. října 2024 17:31

Pinot Noir mne zas nikdy nenapadlo, ze nemuzu na oplocenym hřišti dite bez obav vypustit 

tady si u těch stromu hrajou děti často na schovávanou a batole to objede cely kolem dokola s rozprazenyma rukama

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 09. října 2024 17:33
Reakce na Potrefenáhusa:

tady si u těch stromu hrajou děti často na schovávanou a batole to objede cely kolem dokola s rozprazenyma rukama

​Já to beru, ale jak říkám, naši tohle nedělali a než se narodili, byly pro mě děti neviditelné. Takže prvních pár let jsem vycházela jen ze své vlastní zkušenosti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 17:35

Potrefenáhusaha, to si mi připomněla, jak si tuhle psala o těch matkách, tak mám čerstvý zážitek. Byli jsme ve více dětech na hřišti a byli tam i další takové přírodní typy. Takže kluci pak skákali z kopečka do polehavých keřů jako do matrace. Přišla za námi paní, jestli to jsou naše děti a jestli nám to nevadí, že se můžou zranit. No nám to nevadilo, ale jí evidentně jo