Pinot Noir
chudinka teda![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noirty si teda nevydechneš![]()
Pinot Noir Jezis, chudáci ![]()
Evaeva nemôže to byť dôsledok narodenia malého?
Pinot Noir panenkamarjapodsrpenska![]()
monis Tak tis vydrží všecho, stín, slunce, písčitou, jílovitou půdu, střih, proto se vysazuje.
letfenixa jakože časově se sedí, nicméně zároveň s tím začal i zimní čas a bylo víc tmy. Ale proč nechce do toho ddm, když tam chodil sám ještě před prázdninami? A taky už to trvá rok, ty ostatní věci, to už by se se sourozencem mohli vyrovnat. Každopádně už by to mohlo odejít někam pryč.
Pinot Noir Tyjo, chudák ![]()
Evaeva prosím tě jaké cviky?
Evaeva nemôže to byť dôsledok narodenia malého?
Taky mě to hned napadlo.
Evaeva u nás to tak bylo, trvalo rok, než se starší od nás hnula. Jako byla malinká, ale předtím už klidně zůstala přes noc u babičky. Po porodu nechtěla s našima ani na hřiště, natož někam na celej den.
Jak bych je jenom dokola porad ujišťovala, že mimino toho tolik nezmění a vyšetrila si na ně čas na každého samostatně bez nejmladšího. Klidně chvilku 10-15 minut ale několikrát týdně. I kdyby to měla být cesta do toho DDM.
A mají to ve sta procentech případů? Jakože nikdy nejdou samy do předsíně nebo někdy jo? Naše holky to taky mají, musím s nimi chodit večer a navečer na záchod třeba. Ráno scéna, jsem sama v kuchyni. Ségregry děti to taky trošku mají, takze to beru u my h holek jako takové běžné chování. Ale ony na to pravé někdy zapomenou a fungují bez problému
continuity EvaevaJá si myslím, že to se sourozencem vliv nemá. Spíš si myslim, že jak rostou nebo tak, tak začínají přicházet na ta další nebezpečí nebo jak to říct, ale neumí si je zpracovat. Mně se třeba dítě každy večer před usnutím ptá, jestli jsem zamkla...
Karja to je samozřejmě taky možné, ale sourozenec má vliv určitě. Je to zcela běžná reakce, že se dítě vrátí v samostatnosti zpět a jak je do roka s miminkem pořád něco nového, tak se nestíhají adaptovat. Ono je to stejně jedno, musí se to jenom přečkat.
Jinak moje děti obecně moc bojave nejsou, ještě i ty strašidla pod postelí měly takové přátelské. Ale tyto zmeny (vy jste se zas stěhovali) s nima vždy trochu zamavaly. Vím, že máma jim rozsvedcovala v noci v předsíni malou lampicku, aby se nebáli na záchod, což jsem z domu neznala.
A další věc je, že nesmíš se bát ty, ani trošičku, třeba s tím zamykáním. Na to mají radary.
Karja
A další věc je, že nesmíš se bát ty, ani trošičku, třeba s tím zamykáním. Na to mají radary.
No to není problém, musím teda zkonstatovat, že bohužel:D.
Karja u nás se zrovna teď ozývá kvílení z pokojíčku: "Já se tu bojím, chci spát u tebe!".
Tabeanám starší dítě lezlo do postele asi do sedmi let, naučila to i mladší. Pak dlouho spaly spolu v jedné posteli. Starší to už vadilo se mačkat (měly normální dospělou postel), tak jsme tu druhou různě upláceli, aby šla spát do vlastní postele. ráno jsem našla starší vlezenou k segře a když jsem se jí ptala, proč to dělá tak mi bylo řečeno: když ona tak hezky hřeje ![]()
Taky mě to hned napadlo.
Evaeva u nás to tak bylo, trvalo rok, než se starší od nás hnula. Jako byla malinká, ale předtím už klidně zůstala přes noc u babičky. Po porodu nechtěla s našima ani na hřiště, natož někam na celej den.
Jak bych je jenom dokola porad ujišťovala, že mimino toho tolik nezmění a vyšetrila si na ně čas na každého samostatně bez nejmladšího. Klidně chvilku 10-15 minut ale několikrát týdně. I kdyby to měla být cesta do toho DDM.
Jenže jí byly dva, to starší samozřejmě taky reagoval různě. Sama s nimi bývám, resp. spíš s oběma, protože chtějí všude spolu. Do DDM to máme dvě minuty a vzhledem k tomu, že ten druhý odmítá být doma sám (a mám to mimino), tak to úplně nepomůže ![]()
U nás to není žádný regres, tohle nedělali nikdy před tím, speciálně starší se nebál nikdy ničeho a na nás nikdy nevisel.
Karja dělají to skoro vždy. Nezáleží třeba na tom, jestli je tma. Čím míň lidí tu je, tím hůř, ale sami do pokoje, kde spí, nevkročí téměř nikdy (leda koukat se na tablet
). Když jsou spolu, klidně se tam na dvě hodiny zavřou ![]()
Je to otravné. Jakože nechce dojít sám do DDM mi tolik nevadí, ale, že si nedojde pro spodní prádlo, je blbý. Nebo že starší doma sám, když je nemocný, počká jedině s tabletem.
Já už to tady řešila loni, to někdo psal, že to souvisí s další fází uvědomění si smrti, ale nečekala jsem, že bude tak dlouhá. A jestli to má i tvoje neteř, té je kolik? Deset?![]()
Do pokoje, na záchod nebo na chodbě u výtahu se teda osobně nebojím vůbec ![]()
continuity Tabea haha, tak pod peřinou je u nás bezpečno
Mladšího musíme ráno v pokoji "vyzvedávat", vždycky je schovaný pod peřinou ![]()
continuity já se ptala, čeho se boji. Prý: "když u mě nejsi, tak tak dobře neusnu a nespím jako dřevo."
No už se sem vloudila. Divím se, že ten druhej už tu není taky. Ten taky tvrdí, že se bojí, nechává si potvrdit, že je zamknuto a tvrdí, že je to nespravedlivý, že on má pokoj u dveří, tím pádem ho ukradnou jako prvního. ![]()
Já tu s nima usnu a v noci pak odcházím do jedný z jejich postelí.
Proč bohuzel, lepší se je nebát než bát.
Já jsem z ty představy, že když se budu bát, nic se nestane už vyléčená. Fakt to nefunguje, akorát člověk čelí tomu nebezpečí ještě ke všemu i vystresovanej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.