Já jsem dneska vyvalila děti ven před dveře, sambo je vedl do školy a do školky a šla jsem na procházku, dala jsem tři km a on přišel až po mně:-D:-D
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir aha, díky za tip!
Evaeva prosím tě, máte vybraný typ těch hodinek?
Teraz som bola na vyšetreni autom v susednom meste. A musela som obehnut nakladiak s drevom. Srdce mi bilo jak divé. Nech si L. ide kľudne svojim tempom k osamostatneniu, pre mňa je veľkou skúškou šoférovanie, zaparkovať do garáže, po tom, čo som oskrela celý pravý bok, som sa odvážila teraz po 5 rokoch.
Já si myslím,že si na sebe dost přísná, prostě k životu nějaký ty šrámy patří a dokud jsou to jen plechy, tak je to dobrý.
Mohučanka máme tyto, ale jsou pořád v krabičce. Vybíral muž.

Evaeva díky! Já se v tom ztrácím a muž je v poslední době velmi nenápomocný ![]()
Pinot Noir Chudák Ríša, tuhle diagnózu fakt nemám ráda. Viděla jsem úplně mírný i hnusný formy a je to děsná nespravedlnost. Ty remineralizační pasty ale zvládnou dost, a jestli nemá ty zuby citlivý (toho byste si všimli, děti pak bolí i čištění), tak to půjde.![]()
Carneo potvrzuji. Dcera je měla od první do třetí třídy a maximální spokojenost.
Kúpila som v DM balíček na halloweenske tvorenie, tak sme si dnes spravili krúžok tvorenia. Aspoň som sa trochu ukludnila.
Haha, Šárka se naučila děkovat, ale nesmím jí na díky odvětit prosím, není zač nebo rádo se stalo, ale taky díky ![]()
Prostě dokud to díky neřeknu, pořád to svoje děkování opakuje, je to fakt legrace
dzizisketa u nás ted jede, když řeknu něco špatně "oprav si to". Podle mě to má ze školy
Pinot Noir ako to dopadlo v škôlke?
letfenixa díky za optání, zatím je to takové plus mínus. Minulý týden byl nemocný doma, po víkendu tam tedy vůbec nechtěl, šel jak na popravu, ale v pondělí ráno tam byla ta klidnější a tišší z učitelek, tak se celkem rozzářil, když ji uviděl a v pohodě šel dovnitř. V úterý šel bez řečí, ale od úterka odpoledne pořád počítá, kolikrát ještě půjde, než bude víkend.
. A ujišťuje se, že tam nebude spát. Jedno ráno zkoušel zase bolest bříška a včera tam prý vůbec nic nejedl, ani nepil (nosí si svoje, co má zaručeně rád) a když se ho učitelka zeptala, jestli fakt nebude nic jíst, tak se rozbrečel. Dnes šel celkem zvesela a opakoval si, že je pátek.
Takže jako nadšený není, chce to mít za sebou, občas trochu plačtivý při myšlence na školku, ale zároveň mi povídá vesele, co dělali, mluví o kamarádech... Tak se to v něm asi bije, ale zdá se, že tam není nějaký nepřekonatelný problém. Takže mi z toho vychází, že kámen úrazu bylo asi to spaní.
Pinot Noir som rada, že je to aspoň tak ako to je.
Mňa prekvapilo, že L. si nepamätá, s akým odporom chodil do škôlky.
Včera som za ním išla cez veľkú prestávku, tak ma zastavil a doma mi povedal, že zrovna som išla tam, kde sa chcel on naháňať. ![]()
letfenixajsi mu překazila hru ![]()
Pinot Noir to vypadá dobře! Asi se mu tam celkem líbí, ale ještě lepší by bylo, kdybys tam byla taky no
Upřímně, kdo se netěší na víkend, že jo. Škoda, že si nesedl s učitelkami:(
Tadaaaa. Stalo se něco neuvěřitelného, od února nejsem v tomhle vlákně 200 stránek pozadu, ale dočetla jsem do fáze realtime
Takze ahoooj.
Vlastne to nebylo vůbec blby, četla jsem zápletku (Rostikuv psycholog) a hned za chvilku jsem měla rozuzlení
Ale uteklo mi spousta zajímavých věcí, u kterejch bych bývala přispěla svým neopakovatelným názorem. Tak aspoň na dva nejnovější věci si dovolím ...
Pinot Noir Já nás taky hlásím k "očůrávčům" hřišť. Snažím se pracovat na tom, aby se syn naučil chodit preventivně, ale zatím bez většího úspěchu. A když to na něj přijde, kroutí se a spěchá, že se fakt bojím, že to pustí do kalhot. Takže minule šel třeba na hřišti ve Farntiskanskych zahradách ke stromu, obrostlému břečťanem. Takže pokud si něčí dítě chodí hrát do břečťanu (my něco takovýho neprovozujeme, ani bych to nedovolila), tak se hluboce omlouvám ![]()
Já to teda taky nesnáším tak jako obecně, hlavně to smrdí, i mi vadí, že se v tomhle věku svlíká na veřejnosti, ale ty úspěchy máme zatím v téhle oblasti fakt malé. A muž je to samý, on proste není vůbec naučený na takový to jdu z domu = dojdu si na wc. On si nedojde třeba ani před cestou autem, to je pro mě úplně nepochopitelný. Samozřejmě jako dospělák s tím umí pracovat pak lip, ale stejně. Takže mam hned dva kousky, který bych chtěla tuhle užitečnou věc naučit ![]()
Evaeva Ten strach kluků imho opravdu souvisí s miminem (a částečně věkem), jak jsem toho přečetla teď víc najednou, tak je to úplně evidentní, vůbec nevím, proč se tomu tak tvrdošíjně bráníš ![]()
Z logiky věci roční mimino ovlivňuje život rodiny úplně extrémně, je jedno, že míň než novorozenec.
A poznat ten důvod je klíčové, jinak s tím nemůžeš pracovat a pak právě se stane, že rok čekáš, až to přejde a ono nic.
Je to celkem jasná touha po pozornosti, byť třeba z jejich strany nepojmenovaná.
Sama mám v téhle oblasti za sebou trochu prozření, cca rok zpět, když jsme se synem nějak šli sami dva koupit rohlíky nebo nějakou takovou blbost na deset minut. A on se mi pak úplně překvapivě tak jako potichu svěřil, že je to strašně fajn, když s nama není chvíli mimino. Dokonce nadšeně ocenil, že můžeme jít před domem po schodech (dva schody
) a nemusíme na nájezd pro kočárky o metr vedle ... někdy fakt nevíš, co se jim v těch hlavičkách honí, do ty chvile to nikdy nekomentoval.
Od ty doby fakt cíleně vyhledávám tyhle společné mikrochvile (nakup, kino, chvíli sami doma, jit společně s odpadkama, cokoli) a on to dost oceňuje, byť ne slovně.
Takže jak radí ostatní - bude potřeba tu jejich potřebu trochu nasytit. Asi se nepřestanou bát úplně, ale nejspíš to zmírní situace, že tě pronásledují po by tě jako stín.
No čau! Je to obdivuhodný výkon, takhle dočíst vše najednou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.