Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 07:48

Zuzuli oblečení mají nachystané v obýváku, jde akorát o to přinést si spodní prádlo. Ale je úplně jedno, jestli to mají udělat ve všední den ráno nebo o víkendu během dopoledne, kdy mají čas. Oni si z té skříně klidně vyndají všechno, akorát do toho pokoje sami nevkročí. A dřív to dělávali úplně v klidu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 07:50

Gatita no to je hodně podobné 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 07:54

Já rozumím tomu, že jsou malí a nechtějí jít sami čekat před dům třeba, bojí se za tmy... Ale včera už mě to fakt dostalo. Vezmu hromádku s oblečením, udělám pět kroků vedle, dítě za mnou, vrátím se, dítě za mnou, vezmu další hromádku, odejdu tři metry vedle, dítě za mnou. Fakt nešlo o to, aby si hrál sám v pokoji, ale měl být sám třeba dvacet sekund.

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 10. října 2024 08:00

Gatita možná je to tím, jak se jim zvětšuje svět? 

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 10. října 2024 08:02

Já jsem teď vedla po dlouhý dobe dite sama rano do školky, bez malý segry, jinak vodi tatínek cestou do práce, a ta z toho byla chudinka tak nadsena

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 10. října 2024 08:24

Mohučankaano, mělo by se to týkat jen stálých řezáků a šestek. Máme zatím dvakrát až třikrát týdně aplikovat na zuby po vyčištění tuhle pěnu, tak můžete taky zkusit, určitě to neuškodí:

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 10. října 2024 08:32

L. sa sám po byte nebojí (nie že som to zakrikla ), ale sám doma rozhodne neostane ani sekundu. Teraz máme od 1.10. v škole pravidlo, že rodičia nechodia po škole, takže si ho nevyberám z družiny, ale príde za mnou sám do zborovne, tj o 1 poschodie. Tak to je jeho rekord, čo sa týka samostatnosti.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 10. října 2024 08:55

Syn teď pořád mluví o tom, že by chtěl chodit ze školy sám domů. Jsem si ale stoprocentně jistá, že nejde o krok k samostatnosti, ale o touhu po mobilu

Zatím není ochoten ani skočit na mini nákup do Billy sto metrů od domu, stydí se i sám pro nanuka ke stánku. 

Doma už ho ale občas nechávám, nákup tak do půl hodinky vydrží v pohodě. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 10. října 2024 08:59

Pinot Noir Teda ty to máš těžké! I Ríša. Nechci to zlehčovat, ale dost dětem v okolí trhali horní zuby kvůli rovnátkům, tak třeba aspoň bude mít Ríša prostor pro ty zdravé. Držím palce, ať je ten proces se zuby rychlý a Ríša moc netrpí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 09:06

žluťásek syn si přeje ty volací hodinky, i je dostane. Ale pochybuju, že se to zlepšíJeho kamarád domů sám chodí, syn se na to moc netváří, ale souhlasí, že začne, až to bude třeba. (Mně nevadí ho vyzvedávat, ale až začne mimino spát jen jednou denně, bude to asi problém a tohle by mi hodně pomohlo. Klidně mu i mužů jít naproti)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 09:10

letfenixa u nás do družiny rodiče nesmí od prvního dne, akorát pípám čip u dveří. To synovi nevadí, i je schopný si v té škole lecos vyřídit. Ale když jsem mu říkala, ať se po odchodu z družiny ještě dojde vyčůrat, ať pokaždé neběží k prvnímu stromu , tak jsem se dozvěděla, že to nejde, že se tam na WC bojí. Že se domluvil s družinářkou a ta s ním vždycky někoho pošle, ale to samozřejmě neudělá, když už ho posílá domů.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:12

Ríša začal chodit sám do školy od autobusu, nastoupí s tatínkem, ale ten pokračuje a vystoupí jen R. a jde do školy. Je pyšný, ve třídě je první, koho rodiče nevodí až ke dveřím. Ale když jde sám od autobusu do školy, jdou mu prý vždycky slzy do očí.

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:14

Pinot Noir No to je teda šikovnej! Se zubama vám držim palce, ono to dobře dopadne, ta zubní medicina je na špičkové urovni, bude to mít pěkný, ale ta cesta k tomu....ta bude hrozná no.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:24

Karjato jo, na špičkové úrovni je, ale trochu si při pohledu na tu díru v zahradě za statisíce říkám, že jsme to měli ušetřit na jiné díry

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:25

Teraz som bola na vyšetreni autom v susednom meste. A musela som obehnut nakladiak s drevom. Srdce mi bilo jak divé. Nech si L. ide kľudne svojim tempom k osamostatneniu, pre mňa je veľkou skúškou šoférovanie, zaparkovať do garáže, po tom, čo som oskrela celý pravý bok, som sa odvážila teraz po 5 rokoch.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:39

Potrefenáhusa jo jim stačí fakt malinko, ale potřebuji mít toho rodice samo pro sebe. A pubertaci ještě víc, akorát to už není 15 minut. Když se rozdělíme a strávíme s dětma víkend každý s jedním osamote, je to taky dost jiné. 

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:44

Pinot Noir no snad mu třeba zuby vytrhnou a už se to nebude šířit!! Je pravda, že kvůli rovnátkům se trhají, i když většinou víc vepředu (čtyřky), tak on kdekdo nemá celou sadu (třeba já)

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:46

continuity já třeba měla obavy z toho rozvazeni, vozím každou jinam, a vlastně to není vůbec blbý. Střídam je v vyzvedavani i v rozvazeni, na každou mám minimálně 10 minut o samotě, a hádají se teď o to, koho vyhodim prvni:D

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:48

Pinot Noir Jojo, to chápu, no tak zas si odpustíte nějaké jiné věci do budoucna;-)

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 10. října 2024 09:48

rasaNori jj,ta cesta do těch ústavů se přímo nabízí. Taky jsem to tak dělala, a stačilo třeba tech 10 minut, které se nahrabali tím, že jsme čekali ve škole na starší než se přezuje + cesta do školky.