Pinot Noir asi jo, ale já je moc nerada :-)
Evaeva tady dnes mandarinka, jogurt, polivka a spinava voda z nadobi po pristrceni si židle
Pinot Noir asi jo, ale já je moc nerada :-)
Evaeva tady dnes mandarinka, jogurt, polivka a spinava voda z nadobi po pristrceni si židle
Potrefenáhusa Já mám dneska ten model "dítě přišlé dřív z družiny a oba rodiče pracují". Jako hraje si samostatně, to je super, ale děsí mě co najdu:-D U mě v pracovně je na zemi kefír mezi stavebniciemi, tak jako zatím v krabičce, ptala se po barvách a po tom, jestli mám nějakou vonavku...
Karja actimel v látkový sedačce už máme...
Potrefenáhusa jako moje odpověď jsou vzory
Ale v současnosti je u nás doma řešením spíš mikina![]()
Potrefenáhusa No, to chápu, u nás je nedostatkovým zbožím cokoli dostatečně úzkého a dlouhého, kdy legíny stojí míň než 400 a tepláky míň než 600. Trička už ani nevím, kde bych kupovala, ta už jenom šiju. Trochu se bojím, jestli na to se dvěma dětma nebudu mít tolik času, tak kolik času a energie budu muset zase věnovat průzkumu trhu, jestli to budu muset začít kupovat. (A pak to jednou vyperu, ono se to srazí na délku, a budu tam, kde jsem byla
)
Potrefenáhusa Včera jsem celej den uklízela, fakt jako docela dost podstatnou část dne...a dneska...dneska to tady asi zase nechám zanést:-D.-D
Potrefenáhusa Dočetla jsem i odpovědi ostatních, ještě možná de park to má sladěné. Někde jsem viděla ty teplákoviny s nápletem vyložemě spárované kódem té látky, ale nemůžu si vzpomenout, kde to bylo
možná i někde tam, kde ten eshop skončil.
Karja mňa to neustále upratovanie tak unavuje.
A teda začína to byť u nás v rovnakom móde ako v obchodoch. Dieťa riešilo Halloween od leta, teraz v nedeľu bola oslava, Halloween je fuč a už rieši Vianoce. Pepco zarába v podstate len na ňom.
Ale čo je úplný obrat, chce sa zúčastniť každej akcii, o ktorej sa dozvie ![]()
Hele, naše skolka v 15:30, všechny čtyři tridy spojeny
ale ze mne prave mluví ta obava, jak to uděláme my

Myrtila dekuju, prozkoumam večer. Naše starší dite už si to vybírá samo, tam už je to zbytečná namaha, ale malymu je to ještě fuk
Potrefenáhusa od kolika máte odpolední vyzvedávání? U nás je od tří totiž, ale do čtyř odejde drtivá většina dětí, pak je postupně spojují, ale podle nějakých pravidel (jakože do 16 jedou tyhle třídy, do 16:30 tyhle). Myslím, že od těch čtyř by se vešli do jedné třídy. Akorát já ty pravidla neznám, nikdy mně nezajímaly![]()
A na V-mart jsi nekoukala? Mají tedy hotové výrobky, ne metráž, ale jejich tepláky jsou podle mě úplně super, na průměrné až baculatější děti. Mají hodně široký náplet v pase a našitý tak, že ty tepláky nesjíždějí ze zadku.
Potrefenáhusa Není zač. A už se vám taky stává, že dítě si vybere látku, ty to objednáš, pak i třeba ušiješ, ale dítě to už nechce?
U nás zatím jenom čepice, ale kleplo by mě z toho
nakonec je teda vzal na milost, ale mám tu nějaké vzorované látky, které moc chtěl, ale teď říká, že z toho ušijeme něco miminku (je to takový diplomat, to znamená, že on už je nechce
).
dzizisketa naivně doufám, ze je usiju o něco levnejc (a víc kusu), ale jinak je to přesně ten střih, kterej chci. Já mela i nějaký z fleru, ale teplaky za 400 se mi furt zdaj dost (ale máme skvělý by caldero, starší dite je nosilo dva roky, mladší už je má rok a furt jsou pěkný, ale potřebovala bych tak patery)
Myrtila na starší prdim, ty fakt leda nějaký elsy a anny na všechno a tím se nehodlam zabejvat, když to jde koupit :-)
teplaky už ona nechce, to na ni už nenavliknu vůbec
Evaeva od 14,15. Já ty pravidla taky neznam.
Do statistiky - nase mrnata vyzaduji spat ve skolce a chlapecek se v 15.30 vzteka, ze uz ma jit domu.
Potrefenáhusa já si právě říkala, že v 15:30 už jsou spojení. Ve 14.15 u nás ještě ani nesvačí.
Tak u nás už vypukly podzimní hrůzy. Dlouho to vypadalo nadějně a teď během jednoho týdne neurčité zažívací obtíže, zánět spojivek a dnes začalo ucho. To vše u jednoho dítěte. Pomoc![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.