Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 23. října 2024 19:45

Keď Lukasko vlani nastúpil do školy, pokračoval v noseni legin alias teplakov, a potom na jar začal nosiť 'rifle' (tj dievčenské jegginy z Pepca), a teraz od začiatku roka už len rifle, a dokonca sa mi podarilo kúpiť aj nejaké užšie chlapcenske s gumou v páse. Ale len vďaka tomu, že je malý. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 19:49

letfenixa klučičí kalhoty do gumy kupuju v pepcu, akorát ne všechny jsou v pase dostatečně hubené. Mají určitě do 128, možná i 134. Můžeš zkusit i sinsay, taky občas uspěju. (Loni odtamtud měl super manšestráky, při druhém oblečení udělal na koleni skobu)

Offline Potrefenáhusa
38873 příspěvků moje polička 23. října 2024 19:52

letfenixa já jsem na ni dneska rano zkoušela narvat mansestraky z haemka a to fakt nejde, na ni maj tyhle kalhoty strašně nizkej sed, ona teda nesnese nic přes bricho a všechno tahá dolu, ale tadyty všechny kalhoty z ni fest slejzaj, bejvaj ji dobře mrkvace s paperbag pasem, ale ty většinou vyhejtuje, takže nosi zatepleny leginy nebo puncochace/leginy se sukni 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 20:16

Potrefenáhusa syn ty kalhoty nosí pod břichem:) Ale holky to mají jednodušší s těmi sukněmi. Ostatně já kalhoty nenosila do třetí třídy

Offline Potrefenáhusa
38873 příspěvků moje polička 23. října 2024 20:20

Evaeva jako ale zas se to všude dost plete, skripne se to pod kolenama nebo se to vyhrnuje, na kolo i na klouzacku potrebujes něco pod to, plus ona teda není moc fanynka puncochacu, leginy lepší 

Ale na ty sukne a saty ji přesvědčila až ta elsa, minulej rok taky nechtěla 

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 23. října 2024 20:24

Potrefenáhusa Naše dítě chce teď tlapkovou patrolu, taky to mají všude, ale vůbec mu to nepadne. Naposledy jsem koupila triko, po prvním vyprání se zkrátilo tak, že jsem k tělu i rukávům musela našít 5 cm náplet, aby to mohl nosit. To radši koupím kus licenční teplákoviny, k tomu jednobarevnou do kombinace, předem si je vysrážím a ušiju z toho teplákovku a něco k tomu. Cena nižší, sedí mu to a už se to nesrazí, nebo nepustí barvy. A já mám zábavu na volné večery

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 20:26

Potrefenáhusa já myslela do školy. Do školky jsem spíš nechodila a tepláky mi nevadily, šlo mi o pohodlí ne vzhled. Legíny tenkrát ještě tolik nefrčely.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 23. října 2024 21:36

Já jsem musela hned před nástupem do první třídy stanovit jasné pravidlo, že do školy se chodí výhradně v kalhotech, legíny a tepláky jsou pouze na tělocvik. Trochu mi to teda kazí spolužáci, co chodí v teplákách běžně.

Minule zas smlouval, že jde v teplákách, já argumentuju, že paní učitelka taky nechodí v teplákách a on mi s klidem říká: ne, J. nosí legíny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 21:39

žluťásek u nás moc dětí v teplákách nechodí, ani těch starších. Při čekání na syna to vždycky pozoruju. Paní učitelka teda chodí oblékaná velmi hezky, takže tady taky dobrý. Ale syn si v tomhle ohledu zatím moc nestěžuje, možná se ještě budu divit

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 23. října 2024 21:43

Evaeva jejich paní učitelka je vždycky krásně upravená, ať už má něco elegantního nebo víc uvolněného, vždycky je sladěná, jemně nalíčená, má moc příjemný parfém. Takže podle mě nosí legíny tak leda na tělocvik nebo když jdou někam do Stromovky na sportovní den. Ale měli teď těch akcí víc, tak to tak možná synovi přišlo. Ale bylo to hrozně vtipný v tu chvíli, jak mě setřel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 21:47
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. října 2024 21:58

letfenixa mne sa na sliza podarilo kupit nohavice a akozerifle v nexte. Ale stojí to teda raketu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. října 2024 21:59

Prosim vas zajtra mame v skole odovzdat tekvicu. Cim sa da predlzit jej zivotnost? Rady na internete som precitala, ale je ich tolko, ze ta tekvica by mala vacsiu skincare ako beauty influencerka . Co naozaj pomaha?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:08

Nevím, kdy a jak se to stalo. Kromě toho, že mimino oslavilo 2. rok, jsem se pustila do organizace senzorického hraní na horách a pravědpodobně otevřeme i kurzy bruslení

Dneska bylo první sensory play, na první pokus se naplnily 2 hodiny a nejlepší bylo, že ten bordel nikdo nedělal doma

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 22:09

Dám sem jednu fotku z oslavy. Bráchové

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 22:11

MPLee to mně u tebe vůbec nepřekvapuje Ty máš energie za čtyři.

Ať se daří!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:14

Evaeva jeej to je sranda aku maju vsetci traja rozdielnu farbu vlasov

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 22:25

Mrakoplas to mi říká hodně lidí. Ale myslím, že mladší a mimino budou mít stejnou barvu jednou, je to moje barva, taky jsem byla blonďatá. Starší ne, ten je prostě celý tatínek.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:25

Potrefenáhusa u nás si asi hadry začal vybilrat i mldší!! Ráno ječel tak dlouho na přeskáčku "brm brm" nebo "uáaa uáááa" při oblékání čepice, až jsem pochopila, že chce obě najednou večer zase před skříní ječel "chase dej!" Když jsem vytáhla pyžamo a nebylo s tlapkovou patrolou. A pak přinesl sestřiny šaty s dinosaury se slovy "já uá uá uá  taky dej"

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:27

Evaeva

Takhle fakt nevypadají jako bráchové, každý je úplně jiný!