Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:29

žluťásek mně to taky spolužáci hrozně kazí. Zatím úmluvu dodržujeme, ale řeči, že spolužáci nosí tepláky, slyším čím dál častěji.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:33

Pinot Noir já kupuju K. měkký plátěný kalhoty v pase na gumu, jsou pohodlný, není důvod aby nosil tepláky a tady ustupovat nebudu, dokud do toho budu mít co mluvit :-))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 22:34

Pinot Noir no jo, mimino se trochu vylouplo, dřív byl jak vybělený mladší. Ale lumpíci to jsou teda naprosto stejný

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:46

žluťásek Tak to byste nechtěly vidět asi naší školu:-D Tepláky ve stoprocentech u chlapců:-D, i pan učitel měl první školní den teplákové kratasy:D:D. Dcera taky nosí výhradně teplákové legíny, je mi to fuk, jsme free rodina, free škola, hlavně by si stejně vzala co vona chce a ne co chci já, že jo. Tak je lepší říkat, že jsme free. 

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:47

Karja co jsou teplakove leginy? 
Evaeva vypadá to, ze vám u děti taky postupně dochazi barva, jako u nás!

Offline brrr
12346 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:49

Tepláky nosil starší loni občas, fakt to nesnáším. Naštěstí teď mají baggy jeans a dobrý. Akorát kraťasy nosí sportovní a nejdou přesvědčit na slušňácké. Grrrr

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:50

žluťásek já džíny, pláťáky a manšestráky z H&M, jsou na ty gumičky, jsou pružné, taky to není žádný neohebný plech. A on ani neříká, že by to bylo nepohodlné, jen že ostatní mají... No, ať mají. Ti, kteří kalhoty nosí, vypadají mnohem líp. A ukázala jsem mu na IG jeho oblíbence youtubera Bouchala, ani na jedné fotce nemá tepláky! Tak trochu zabralo.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:53

Evaeva To je krásná fotka. Všechno nejlepší!

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:55

Evaeva krásné trio!

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:55

MPLee A kde to senzorické hraní máte? Někde v místním DDM? Já bych šla hned ;)

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:56

Potrefenáhusa no prostě ty silnější legíny, nebo má i takové opnutější tepláky. V zimě vůbec nevím, co jí budu dávat teda...jakože až fakt bude kolem nuly, na cestu a tak...to jako počítat, že si svlikne a oblékne nějaké softshellky, nevim, nevim. 

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 23. října 2024 23:00

Evaeva Máte ty kluky moc hezké A koukám, že vzadu je druhý dort, to jste se s nimi trefili tak moc k sobě?
My jsme si ty naše děti prakticky nadělili k narozeninám s manželem, první je skoro na jeho narozeniny a druhý je den před těmi mými

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 24. října 2024 00:34

Evaeva no to je výborná fotka

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 24. října 2024 00:36

Zdá sa, že u dievčat v puberte sú v móde rôzne ultra široké nohavice, tak výrazne klesol počet teplákov v triedach.  Avšak tie nohavice vyzerajú ako šuštaky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. října 2024 07:07

Myrtila prostřední se narodil přesně na ségru a první dva dny po švagrové, tak já asi dávám děti tetám

Slavili všichni tři, jsou během měsíce, dorty byly teda taky tři. Mezi nimi má ještě narozeniny synovec, uslavili bychom se k smrti jinak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. října 2024 07:09

Karja já bych jí ty softchelky dala. Nechodí s družinou ven? A chápu, že jí nenutíš do kalhot, pokud je nikdo jiný nemá. U nás je ten poměr opačný, tepláky má pár dětí ze třídy.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 24. října 2024 07:16

Karja Já budu na zimu dávat softshellky přes legíny. Ona ty venkovní kalhoty bude potřebovat pak na odpoledne do družiny, aby mohla lítat po hřišti. A docela se na to těším, protože teď žádné přetahovací kalhoty nemá, tak každý den ušpiní ty leginy/kalhoty, které má zrovna na sobě, takže je nikdy nemůže mít dva dny za sebou, tak třeba v zimě to půjde a nebudu muset tolik prát :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. října 2024 07:18

DruI u nás můžou mít do družiny převlečení, mají to ve skříňce. Horší je, když zůstaneme na hřišti hned po škole. Nicméně u syna jsem ráda, když jsou potom ty kalhoty jen špinavé a ne rovnou děravé

Offline Muslik
565 příspěvků moje polička 24. října 2024 07:25
Reakce na Evaeva:

continuity tohle se stává i muži, pravidelně se diví, že mu to kolegové odmítají nebo že se ruší pravidelné schůzky. Vždycky mu říkám, že jak mohl dokončit základku, když neví, kdy jsou státní svátky

Mohučanka možná že v těch soukromých školkách ani není takový "odpad" během prázdnin ja sem asi mimon, ja myslela ze skolky zadne prázdniny nedrzi, ze se tykaji jen skol, nebo to tak maji jen soukrome? V nasi soukrome se totiz žádné prázdniny (kromě vanoc) vůbec nedrzi (o boze, diky za ty dary), takže já ani nevím, kdy teď nějaké podzimní jsou, a v těch dnech bude skolka úplně normálně plná, odpad nula, a taky na to období mají různé aktivity.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 24. října 2024 07:39

Evaeva A jo, vždyť jsi psala, že budeš dělat 3 dorty, ale nenapadlo mě, že naráz, to musela být celkem šichta!