Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. října 2024 22:21
Reakce na Evaeva:

DruI bez výtahu vůbec nevím, jak bych to dělala. Když si vezmu, co v tom kočáře vozím a doma vyndavám. Za ten mini výtah, kam se sotva naskládám s dětmi (když má syn tašku, už je problém), jsem fakt ráda.

​ja som mala kocik, kde sa dala vanicka vytiahnut a za usi zobrat. Takze som tahala vanicku so spiacim dietatom styri poschodia a dala ju na balkon :) Zapotila som sa, ale stalo to za to! Zachod, kava a teplo domova :D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2024 22:39

Mrakoplas no to jo, sem moje představivost sahá. Ale co nákup, bundy, doklady a tyhle drobnosti, flašky na pití. To by asi musel přinést muž potom

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 26. října 2024 22:53

Evaeva nekteri se radi rozhlizi z satku i ve ctyrech letech ale v kocare nebo kdekoliv jinde v zivote sedet nevydrzeli a zdrhali a skakali po hlave dolu

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 26. října 2024 23:02

U nas se teda usina kontaktne doted, vecer vedle ni vzdycky lezim v posteli s ctu si, zatimco se tuli a ruzne se po me prevaluje, dokud neusne. Pak uz muzu odejit a spi sama v pokojicku. Jak jsem psala, ona ma vazne stesti, ze je jedinacek

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 26. října 2024 23:08

Zuzuli Neboj, to byste zvládli i se dvěma. U nás se totiž kontaktne i spí. Máme trojpostel!!!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2024 23:19

Karja s druhým se navíc může povalovat tatínek

Zuzuli jak říkám, asi jinej gang. I když docela věřím, že strčit tam mladšího, rád se ponese i v pěti (nebo teda spíš až teď v pěti)Mimino v kočárku vydrží, když se jde rychle. Navíc už pochopil ten denní rytmus. Takže když jedeme po obědě do školky, vystupovat nechce. Pak se ještě jí bráchova svačina, to je taky dobrý, a pak už by něco zkoumal, trénoval chůzi po schodech a žral náhodně objevená shnilá jabka. Sezení nemá v repertoáru už dva měsíce. Před tím teda v kočárku taky neseděl, to jezdil na stojáka.

Offline Pinot Noir
29898 příspěvků moje polička 26. října 2024 23:34

Zuzuli Karja u nás se taky kontaktně k spí. Ano, i v jejich věku. Leckdo už si o tom asi myslí svoje, ale s mužem jsme se shodli, že dokud mě kluci v pokojíčku chtějí, budu tam. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 26. října 2024 23:40

Pinot Noir presneTonda rikal, ze az mu bude 18 tak bude spat sam. Tak mu verim

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 26. října 2024 23:44

Pinot Noir Bud v klidu, u nas to taky nevypada, ze bych se v dohledny dobe mela prestehovat zpatky do loznice. Si obcas rikam, ze flasku s UM vymeni az jednou rovnou za lahvace a me v posteli za svuj protejsek.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 27. října 2024 00:35

Pinot Noirnám prestaly děti chodit k ránu do postele myslím někdy během druhé třídy starší. Pak spaly spolu v jedné posteli až do puberty.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 27. října 2024 02:43

Karja My jsme si taky nechali udělat trojpostel - třetí postel, aby akorát padla vedle naší manželské, a spíme kontaktně Jinak bychom se stejně mačkali na dvoulůžku a nevyspali bychom se nikdo. 
Akorát obvykle na otázku, kde syn spí, odpovídáme bez bližšího vysvětlování, že má postel v ložnici, protože to společné spaní budí někdy zbytečné vášně. 

Offline Muslik
565 příspěvků moje polička 27. října 2024 05:32
Reakce na MP Meri:

Mimochodem, když už to tu spamuju ... tak jedna z věcí, která mě maličko znervózňuje, je program, respektive časy - všimnete si hlavně casu spani. Zatím jeste nevim, co si o tom myslim, jistý je, ze skolka, kde v 15:30 nebude ani noha to rozhodne nebude

​tak to je zajímavé, jak maji vse posunuté, to se moc nevidi. Hlavně teda napasovat to na ty potreby malych deti je pro me dost nepředstavitelné (i kdyz se priznam, treba pro konkrétně nase potreby a casove rezimy by to vyhovovalo, pokud by netrvali na spani, me dite nespi od roka pres den temer nikdy, ani ve skolce, výjimečně usne nekde v aute). Zase ta skolka až do 18h, k nezaplacení!

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 27. října 2024 06:13

My to neriešime, máme trojpostel už roky. A naviac ani nemáme tú 3.izbu, kde by sme malého vyháňali. 

Offline dzizisketa
8964 příspěvků moje polička 27. října 2024 07:15

Za dva dny u našich se Šárka naučila nová slova: čaj, džus a Max (sousedovic pes).

Online Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 27. října 2024 07:19

dzizisketa

Naše malý dite teď v lese nonstop jede Houba, houba, houbá.....vypadá to na čtení atlasu hub před spaním na další minimalne dvě roky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. října 2024 07:21

Evaeva ved ulozila som dieta na balkon a spravila este jednu otocku. Kondicku som vtedy mala dobru

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 27. října 2024 07:26

Moc se omlouvam, ze vytahuju tema, ktere tu nedavno stoprocentne bylo, ale nemuzu to dohledat. Koupila jsem mladsimu boty Baby Bare, nosi je asi mesic a minuly tyden jsem si vsimla, ze ma uplne odrene spicky, olupuje se ta kuze. Vypada to hrozne a mam pochybnosti o odolnosti vuci vlhku. To je u techhle bot normalni nebo to mam reklamovat? Staly 1800. Neprijde mi, te bychom ty boty rasili, nebyli jsme ani na kole, nic, jen skolka a hriste.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 27. října 2024 07:32

Gatita Z naší zkušenosti baby bare vydržely všechno, tenisky teda trochu orval, ale zimní zůstaly jako nové. A dědíme je jako náhradní boty po neteřích a ty jsou taky v pořádku. Jestli se i loupe kůže, asi bych zkusila reklamaci?

Online Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 27. října 2024 07:33

Gatita my jsme zrovna baby bare ještě neměly, ale naše dite má po mesici všechno z hřiště úplně odreny a boty vypadaj jak noseny několika detma, stačí k tomu hřiště vysypany kaminkama. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 27. října 2024 07:40

Myrtila Potrefenáhusa dekuju, zkusim jim napsat, treba to klapne. Syn boty vetsinou nenici, to bylo jen v obdobi, kdy jezdil na odrazedlech a brzdil spickami, to je vzdy orval hned, ale to bylo mechanicke poskozeni, za ktere jsme si mohli sami. Tohle teda vypada, jak kdyby je nejdo vzal brusnym papirem, vubec si nedovedu predstavit, jak se to mohlo stat.