Nas ctyrlety s nami taky porad spi, v nasi loznici. V pokojicku je jen jednopostel. Do puberty se snad stihne odstehovat.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita a co přesně se loupe? Máte ty s tím okopem nad hranou podrážky na špičce? Syn je velký ničitel špiček, vždycky se mu začala odlupovat ta podrážka, ale okop byl jako netknutý. Jinak jsem byla s výdrží spokojená.
Boty jsem zrovna umyla, z fotky bychom ted nic nepoznaly, jak jsou mokre. Treba to je jen spina, ale prislo mi to odrene. Jde o ten pruh mezi bilou "podrazkou" a tou hrubozrnnou kuzi na nartu.

Gatita jde o ten okop teda? Já měla pocit, že byl takový jakoby odřený, hrubý už z výroby.
Pinot Noir letfenixa 711990Nám se dítě nastěhovalo do postele nějak k třetímu roku, s mužem jsme ho tam tak nějak intuitivně nechali. Pak na to nějak padla řeč před psycholožkou a ta řekla, že je to velkej pokrok a že jestli nám to nevadí, že ho tam máme nechat, dokud bude chtít. Že až na to odstěhování bude zralej, tak se zase od stěhuje. Tak my asi akorát asi necháme udělat větší postel. Část rodiny si o tom myslí svoje, ale je mi to fuk.
711990 Mně syn říkal, že ho mám chodit přikrývat do třinácti. Už se to blíží, tak uvidím. Občas si jde ještě za mnou lehnout, když tu není muž, ale tak třeba 1x z pěti případů....
Zina jako já jsem ráda, že naše děti po tom společném spaní moc netouží (i když mladší by si dal říct), ale co je komu do toho, jak spíte. Hlavně, když jste spokojení vy. (Chápu, že často se ty děti úplně neptají
)
Pinot Noir presne
Tonda rikal, ze az mu bude 18 tak bude spat sam. Tak mu verim
tak to máte ještě dobrý. U nás se taky spí kontaktně a dcera už mi víckrát slíbila, že se NIKDY neodstěhuje. Syn taky nedávno říkal, že bude bydlet doma dlouho.
Zuzuli ta tvoje malá jakoby z oka vypadla mojemu ex. Ale určitě nejste nijak spříznění. ![]()
Ja netvrdim, ze uz nikdy nespi s nama
obcas chce k nam, tak jde, nekdy usnu ja u ni. A tak dvakrat tydne si k ni v noci chodim lehnout, kdyz vola.
Ona v tom svem pokojicku zacala spat sama ve ctyrech letech, kdyz jsme se prestehovali. Do te doby byla zasadne u nas a i pokus ji presunout do jeji vlastni postele u nas v loznici selhal. Dost se totiz v noci mele a dostat od ni patickou do oka neni vyjimecne
pri stehovani jsme cekali, ze kvuli te zmene u nas stopro bude spat dal, nez si zvykne. Ale kdyz pak videla svuj novy pokojicek, vymalovany ruzove, s posteli s nebesy a jeste si mohla nad postel dle libosti nalepit samolepky na zed, prohlasila, ze uz nikdy nebude spat s nama v loznici a bude v pokojicku
Myslim, ze ona by u stala o to, abych spala s ni v pojicku, jeste hodne dlouho, ale ma tam postel 90 a ja rada odchazim spat do sve.
Evaeva asi jo, nejdriv jsem si musela vygůglit, co je to ten okop:) Ted jsem ty boty prozkoumala umyte, a znicene to asi neni, jen ty boty kvuli tomu vypadaji jak "po trech detech, k donoseni, nenarocna maminka jiste oceni".
Gatita aha, tak to ty naše vypadaly dobře (dokud se nezačala loupat ta podrážka, ale to je jiný příběh)
Gatita jestli je to broušená kůže, zkus to nakrémovat. Ztmavne, ale srovná barvu.
Gatita jak jsem psala, boty " do školky nebo na zahradu pro nenáročnou maminku ještě poslouží" máme po tejdnu z toho hřišťivýho štěrku, ale fakt zkus napsat, třeba je nějak inovovali :-(
nechces dat fotku?
Zuzuli mně trochu mrzí, že muž nechtěl ke klukům to výsuvné lůžko. Mladší totiž, když se v noci vzbudí, usíná šíleně dlouho. Teda mrzet by to vlastně mělo hlavně muže, já ke starším nevstávám
Ale překvapuje mě, že vy jste byli takový optimisti a má jen 90. Možná jste teda byli spíš pesimisti a nevěřili, že se odstěhuje před 12 rokem?![]()
Do statistiky pridavam, ze starsi s nami spal do ctyr a pul, kdy jsem byla pokrocile tehotna a kopance byly uz nepripustne. Mladsimu ted bude pet a leze nam tam porad. Jelikoz trik s tehotenstvim nehodlam opakovat, nevim, jak to vyresit. Uprimne, nevadilo by mi si od nich chvili odpicinout, aspon v noci. On se tam hrozne mele, tu vyleti pesticka, tu kolinko...
Evaeva no tu postel 90 jsme kupovali jeste k nam do loznice ve starem byte ![]()
Synovec bude mít chlapečka
(a ségra bude babička
),
takže konečně můžu vylifrovat miminí věci. Je toho teda jen jedna krabice a jen věci na úplné novorozeně, takové ty, co obleče dvakrát třikrát a už potřebuje větší. Ale i tak jsem ráda, že už to tu nebudu skladovat.
Já budu teda prateta, co? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.