Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 27. října 2024 09:50

Pinot Noir posílat to dal je fakt neskutecna úleva! Mne se minulej tejden povedlo (dobře) prodat příslušenství ke stokke židli a lehatko, ještě se chystám na ty nosici věci, pak tu mám připravenou velkou krabici pro kamaradku, jejíž sousedka má mimino...

Offline Pinot Noir
29898 příspěvků moje polička 27. října 2024 09:58

Potrefenáhusa já se zbavuju všeho hned, ale tyhle první věci, co jsou jako nové, navíc úplně ňuňu, jsem pořád odkládala... Pak se synovec oženil a odhadovala jsem, že nebudou děti odkládat, tak už jsem je nechala záměrně pro ně. No, mám radost.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2024 10:01

Zuzuli tím se všechno vysvětluje

Offline Pinot Noir
29898 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:06

Jinak od příštího roku by měl začít platit zákaz umisťovat děti do 3 let do Klokánků. Zrovna jsem měla nachystanou hromadu softshellových kalhot Kukadloo, zimní bundy, boty, holínky, po těch našich klucích je to jak nové, tak pokud ten zákon začne opravdu platit, tak už to zřejmě taky počká na synovcova chlapečka. 

Online Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:23

Pinot Noir já některý věci taky nejsem schopna poslat dal, ale toho není zas tolik

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2024 10:33

Potrefenáhusa já ty věci schovávám jen z čistě praktických důvodů, ale fakt se těším, až to půjde. Ve sklepě je 18 banánovek, velká část teda ještě čeká na mimino, ale u ségry už je to snad na spadnutí, tak pak už to půjde rovnou k ní.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:43

Když je řeč o těch nejmenších věcech, kdybyste měl někdo jeden dva overálky pro úplně nejmenší miminko, příp.nedonošence a nevěděli co s nimi, já bych potřebovala pro panenku do knihovny. Velikost na takové ty baby Annabelle, baby Born apod., tj. asi nějaká velikost 50 nebo možná i 44? Mám pro tu panenku jen jeden, v pátek ho beru domů vyprat a o víkendu je nahatá, chudinka :-)) můžu koupit samozřejmě, ale ty dětský věci se tak přelejvaj, že doufám že nějaká připlave :-))

Jo a někomu ze Slovenska jsem tu slíbila kouknout na merino. Synovi ještě je a tvrdí, že ho bude v zimě nosit (haha), tak ho ještě necháváme. Nevím jestli to byla Mrakoplaš.nebo.letfenixa.a.nejdou.mi.oznacit.a.ještě.mi.nejde.napsat.mezera:-)))

Online Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:45

žluťásek nejlepší je na to 44 z CA, to je fakt mrnavy

Offline Aranel
6616 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:51

A nemáte teda někdo úplně náhodou ještě doma výbavu látkových plen? Zatím mám předsevzetí.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:56

Aranel Látkové pleny jsem zlikvidovala, protože jsem je používala jako bryndáky, ale mohla bych ti darovat několikery svrchní nepromokavé kalhotky, pro ty jsem nové využití nenašla :)

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:22

žluťásek Potrefenáhusa potvrzuju 44 z c&a. V tehle obleckach po dceri tady ted mame oblecne panenky. Bohuzel uz zadne navic nemame

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:43

žluťásek je to Mrakoplas ,my máme rozmaznanca, čo znesie len polyester

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:44

Pinot Noir a kde budú tie malé deti?

A softshelly predas hravo.

Offline Pinot Noir
29898 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:50

letfenixa nic prodávat nechci, na to nemám nervy. Už to jede na Moravu, buď to Klokánci ještě vezmou, nebo bratranec.

No, to je otázka, kam s těmi dětmi. Už letos neměly jít do žádného ústavního zařízení, ale kupodivu se okamžitě zjistilo, že není dostatek pěstounů. Takže zákon se o rok odložil a měl by platit od r. 2025. Předpokládám, že nově se na pěstounství stojí fronty a nebude problém.

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 27. října 2024 12:23
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. října 2024 12:31

Aranel já mám možná pár kusů zapomenutých nových AIO na novorozence. Podívám se! Většinu nakoupené výbavy jsem zase hned obratem prodala, předsevzetí nevyšlo

Offline Aranel
6616 příspěvků moje polička 27. října 2024 12:47
Online Tabea
8132 příspěvků moje polička 27. října 2024 12:55

Pinot Noir když zmiňuješ klokánky... nevíš, nebo někdo jiný, jak je to s klasickými dětskými domovy? Mají zájem o oblečení pro větší/školní děti?

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 27. října 2024 13:04

Aranel já mám! Několik svrchních PUL kalhotek pro novorozence se snapy sponkama, to bych klidně poslala už teď za poštovné.

Pak mám ty svrchňáky i jednovelikostní, tj. vhodné tak od půl roku, a taky nějaký zahraničí all in one, pokud by předsevzetí vydrželo:-) Používala jsem to hodně pro starší, s mladší jsem už takovej morál neměla, to už spíš jen nárazově. Každopádně bych to mohla pak nafotit a popsat do zprávy, kdybys měla zájem.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 27. října 2024 13:04

letfenixaproč ten facepalm? Na Slovensku platí zákaz umisťovat děti do 6 let do ústavní péče už dávno, minimálně 15 let. 

Spíš teda skončí v profesionálních rodinách než u pěstounů, ale všechno lepší než ústav.