Karja ono je to asi všade. Tu všade okolo bývajú moji rovesníci alebo ich potomci. A teraz je naša dedina žiadaná aj ďalšími, blízko do mesta (nemame tu ani obchod), teda máme, ale akoby nebol. Vlastne je to fajn, kade ideš, tade sa s niekým poznáš
aj tie deti sa ru hrávajú na tých istých miestach ako kedysi my.
Vše o těhotenství a dětech
Šárka minulý týden ve školce
my si ten nadhernej podzim s hromadou listí užili minulej víkend ve Švestkovně v Úholičkách

Potrefenáhusa my si ty hromady užíváme každý den ![]()
Ale co ta švestkovna? Mám jí v plánu už dlouho.
Mimino má v roce o kilo a o tři centimetry víc než bráchové
Evaeva je to tam moc hezky, krasnej výhled, jde se tam po lanový lávce, je to zajímavý tím, ze je to v celkem prudkým kopci, ty prvky jsou dreveny jednoduchý, co jsou i jinde (houpačka, klouzacka, lanovka apod.), takže jako speciální výprava vyloženě za hřištěm nutná není, ale to okolí je krásný a rozptýlení během vejletu je to skvělý, chodíme tam radi.
klukum by se tam asi, stejně jako našim dětem, líbilo :-)

Potrefenáhusa super! Já tam naplánovala i nějaký menší výhled po okolí. Tohle by se klukům určitě líbilo, je tam bahno a stromy ![]()
Mimino má v roce o kilo a o tři centimetry víc než bráchové
Tak snaží se je prostě dohnat ![]()
Aranel no rozhodně! Je to vtipný, narodili se se stejnými mírami a tamti byli pořád jak přes kopírák. A nejmladší je takový pořízek a ještě je o několik měsíců napřed![]()
Evaeva a kolik má? Naše mely 10 a čtvrt
Potrefenáhusa 10,75 a 79 cm. Je to teda z 12,5m
Evaeva to uz mu teda ale prestan rikat mimino, nez se urazi! ![]()
Evaevašvestkovnu vezměte jako procházku na levý Hradec, je tam boží kavárna Modrý korálek (dříve medová kavárna). Má teda jen takovou verandu a krásnou zahradu, není tam vytápěný vnitřní prostor na zimu. Ale když je pěkný počasí, na kafe a koláč skvělý cíl.
žluťásek tudy jsem chtěla, ale nevím, jestli to ujdeme, to je pro nás celodenní výlet. Já teda myslím, že půjdeme až někdy na jaře, až nebude v pět tma.
A díky za tip
Evaeva jaro ideál, zahrada v plném květu. Je tam svah plný lesních jahůdek, dětí to ožírají po hrstech :) ta procházka je moc hezká, lesem, kousek mezi poli, ovocným sadem, fakt kouzelný místo
Evaeva nebo do unetic k lasikum
Potrefenáhusa o tom vím, ale ten směr hradec mi přišla zajímavější cesta
Dnešní dýňová slavnost a lampionový průvod. Rosťa v masce z Día de los Muertos ![]()

dzizisketa krásne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.