Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 04:20

Evaeva To je krásná fotka, tam bych se šla projít hned, ale nejradši sama

Ženy, děkuju za rady, nakonec mi z toho, i po přečtení vašich zkušeností, vychází, že nejlepší bude s tím kolem ještě počkat, ať nám taky pak neleží ve sklepě

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 05:13

Gatita já myslím, že ten stojan jen nebyl v základní výbavě, stejně jako třeba blatníky, ale šel přiobjednat. My měli od té nejmenší velikosti vždycky se stojánkem. Teď budu muset dvě kola prodat, vůbec na to nemám chuť. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 06:28

Tabea to je mozne. Bylo to prvni kolo a muze asi nenapadlo stojanek priobjednat, protoze on veci jako stojanek, blatniky a kosik na svem kole nevede:) Kazdopadne mi prislo, ze nam tam ten stojak chybel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 14:39

Myrtila to je náš rondel, tam se občas dostanu i sama

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 17:01

Evaeva Tak to to tam máte fakt hezký!

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 07:51

Gatita najdôležitejšie na L.vozidlach boli vždy košíky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 08:23

Na tý škole nejvíc vydělá mladší. Koukám, že školní vánoční prázdniny jsou o dva dny delší než školkové(bude doma s bráchou samozřejmě)

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 08:51

Evaeva Jojo, taky to takhle držíme. 

Jako ty odchody do školy, to je něco. Stále chodím až nahoru do třídy, domluva, že bychom se rozloučily už v šatně není možná, začne ryk a brek. nahoře se mě drží i nohy..Zatím jsme domluvené, že to zkusí po Vánocích, ale po Vánocích bych potřebovala, aby začala už i chodit víc do družiny, do té ranní, i plus trošku déle odpoledne. Tak jako počítala jsem s adaptací na dva měsíce, ale budeme se adaptovat asi celej rok, což je uplně blbý, nejen kvuli práci, ale i kvuli ní a tak...A to je ta škola objektivně dobrá, co bychom dělali v nějaký blbý, tak to si neumím představit!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:12

Karja je super, že to u vás jde. U nás se musíme rozloučit u dveří. Synovi to teda nevadí. Nejdřív chtěl, ať čekáme až se převlékne a zamáváme mu do okna, teď už chodí sám od přechodu, tj. přes plácek před školou.

Ale do družiny moc nechce. Na procházku s nimi chodí jen jednou týdně.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:16

Karja a co na to ostatni deti? Neslo by se domluvit treba s ucitelem, ze ji rekne, ze uz to takhle nejde? Zalezi teda, jak moc ti to doprovazeni vadi.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:29

Karja No, já myslím, že kdyby to u nás šlo, tak dcera taky bude chtít doprovázet, ale holt když to nešlo, tak to prostě zvládla. A přeju ti, ať k tomu samostatnému chození brzy dozraje.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:31

Evaeva U vás chodí družina na procházky? U nás chodí jenom na školní hřiště, tak to dceru baví. Chodit ve štrůdlu na procházku by ji možná ani nebavilo.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:46

Karja Lukasko má to zvykanie tiež ultra dlhé, až teraz v 2.ročníku to robíme tak, že po príchode do školy on ide do šatne a ja do zborovne a stretneme sa na fotelke, kde mu dám aktovku. Že s ním už nechodím do šatne. 

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:54

KokoskaNo ony tak chodí ještě další tři (ale jedna holčička je z jiného města, tak nikoho moc neznala, s dalším klučíkem chodí maminka spíš z iniciativy maminky a další exemplář kluk je něco jako ta naše:-D)... Učitele do toho tahat nechci, protože to jednak není pravda, jemu je to uplně jedno a druhak by to nedávalo smysl, když ty ostatní děti tak chodí...

Takže nevim, zkoušela jsem to ruzně, zatím máme domluvu, že po Vánocích...a zítra vede zrovna babička, jako na to jsem zvědavá, fakt, já jí to radši neřeknu (babičce), to jako nevim, zda to dá (babička):-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 10:09

DruI naše škola má jen klasický ovál. (Kam chodí v zimě školka ) Ale ve štrůdlu nechodí, chodí na blízká veřejná hřiště, uvidíme, co v zimě. Ale nemyslím si, že jde úplně o tu procházku, spíš o princip

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 10:12

Karja já bych jí asi doprovázela, když je ta možnost. Zvlášť když není jediná. Je sice pravděpodobný, že by to dala, kdyby musela, ale ví, že nemusí. To je jak u nás s těmi odpoledními pobyty v institucích

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 10:17

Evaeva No já jí asi řeknu, že když začne chodit sama do školy, bude moct chodit i sama ze školy. To by totiž měla k babičce přes jednu silnici, to by mohla zvládnout, pak je všude chodník a odpoledne není takový provoz jako ráno. To by jí mohlo namotivovat. Protože veškeré usilí musím spíš vytáhnout na tu ranní družinu!:-D

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 10:23

Evaeva No tak naše škola má moc pěkné nové hřiště, na které se jinak než s družinou nedostaneš, takže to byla jedna z mála věcí, na kterou se do školy těšila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 10:41

DruI chápu!

Ale obávám se, že na syna by nezafungovalo ani to.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 11:32

Karja když tak chodí i jiné děti, je to něco jiného, to jsem nevěděla. Ale teda o to hůř to budeš dceři odpírat.