Kokoska no právě!
Vše o těhotenství a dětech
Karja a ta ranní družina jí vadí proč? Taky z principu?![]()
Evaeva Hele asi z principu:-D Prostě ona asi chápe, že škola se musí a že do té družiny nechodí všechny děti a jak chce být furt s náma, tak jí to štve no. Některé děti nechodí do družiny vůbec, a jako to máme co týden přednesený!
Evaeva Ale to s ní nějak domluvím, jakože dvakrát v týdnu tam pak bude chodit no...jenže víš co, člověk má už v jejím případě strach, že se nějak sekne a bude váznout i ta škola!!!
Karja rozumím! Syn chodí do družiny víceméně protože nechce chodit sám domů. Takže s nimi jde na oběd, trochu si pohraje a hurá domů. To mu podle mě vyhovuje maximálně ![]()
Je to těžký ještě jak ví, že jseš doma. Ale víš co, to se určitě za rok dva zlomí a bude to přesně naopak![]()
Evaeva No jasně, jako v té školce to docela šlo, navíc jak tam chodily obě, tak šla ta delší docházka ráno i odpoledne...Ale teď, bída no. Hlavně kolikrát zustáváme doma oba dva na HO, tak si to asi dcera o to víc uvědomuje. Já si ale myslim, že se to nezlomí, že jí budu mít za zadkem do puberty minimálně, fakt, že je to prostě takovej domáckej maminčin typ.
Karja no právě, tam jsem to myslela. Ona ta prepuberta začíná dost brzy ![]()
Hele a vzít jí domů trochu dřív s tím, že si bude dělat něco svého, nefunguje? Že by to byl takový kompromis, ráno družina a odpoledne trochu dřív z družiny domů.
Evaeva Hele to bych musela vzít i tu druhou a to tu nebude vůbec klid....Na tento kompromis může dojít, až bude chodit sama, že si přejde k babičce, tam hodinu pobude a pak pujdou pro tu menší.
Karja jo, to chápu.
Já si ale myslim, že se to nezlomí, že jí budu mít za zadkem do puberty minimálně, fakt, že je to prostě takovej domáckej maminčin typ.
a pak se vdá a postaví barák vedle vás...
Kokoska To už říkala, že jí taťka pomůže postavit dům a nebo že si vezme někoho rozvedenýho, kdo už dům má:-D:-D
Karja no hezky to ma promysleny! ![]()
Janulik03 nabizi se to
Ale ty jsi psala, ze mladi maji nekde nedaleko novy dum.
Kokoska no veď, necelý kilometer ![]()
A ocinko aj pomahal stavat
Mami, musím se zkonzervovat!![]()
Evaeva já si tu pouštím Spotify přes televizi, takže na obrazovce je vidět název písničky a interpret. Sjíždím tu starý Brontosaury.
"Jeee, mami, Jan Nedvěd. Tak ten dřív hrál ten fotbal a už je asi starej na to, tak teď se stal zpěvákem."
žluťásek
ale má znalosti, to se musí nechat!
Evaeva podle mě zná jen Nedvěda, Ronalda a Messiho, kluci to v létě pořád jeli ve škole ![]()
žluťásekNedved je Pavel, takže jde videt, že má naštěstí hlavní zájmy jiný:D.
Janulik03 V pohodě, mně se ozval před rokem jeden kamarád z dětství,co sem jezdíval na dovolenou a ptal se tak jako na celou partu, kdo se jak má...hele já jsem odpovídala jak podle šablony...,,má dvě děti, postavila si barák v naší vesnici,,, u jedné holky z 6, na které se ptal jsem mohla říct, že se přestěhovala do Krkonoš:D! A ještě u svoji ségry jsem se tak významné pozastavila, protože ta se přestěhovala 3 km do vedlejšího města, krutoprisna!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.