Karja R. celou loňskou zimu nosil manšestráky z H&M, slim střih, tvar jako džíny. Dvě vrstvy nikdy neměl, ve škole měl pověšené oteplovačky, párkrát se šli koulovat, ale na cesty do a z školy si vystačil s těmi kalhotami.
Vše o těhotenství a dětech
MohučankaCo nějakou mangu? Ty jsou v tomhle věku docela oblíbené.
Já jsem právě nějakou mangu (prý moc hezkou) objednala, ale jak jsem to začala číst, tak si myslím, že to nedá. Nebude mít trpělivost číst zpráva doleva a ještě sledovat informace skryté v obrázcích.
Ale zkusím to, když už jí mám, a třeba překvapí...A přidám to triko, to se hodí vždycky.
Karja no ty hm jsou na ni nízký tak, ze sjizdej ze zadku, nepomuze žádný utazení. Ty ze zary jsou na gumu celkove, místo knoflíků maj patent
ale naše má porad ještě trochu bříško, nemaj ji ty klasicky střihy kde držet

Karja ty manšestráky jsem koupila, dcera říká, že je ji v nich zima, že chce radši leginy. Myslím, že spíš se jí leginy líbí víc. Koupila jsem je jednou před 2 lety. Ty měly fakt nízký sed. U těch, co má teď, mi to nepřijde. Dneska v nich šla do školy. K legínám nosí šaty nebo sukni, tak má další vrstvu. Loni chodila v těch zateplenych z Hm, nebo tenký punčocháče a tenký leginy. Pokud bys brala ty tlustý leginy z Tchibo, tak radši menší než větší. Má to jak bachratý tepláky.
Karja Do školy jsme jezdili skoro celou zimu (pokud nelezel sníh nebo led na chodníku) na kolobezce, velkou přestávku tráví vždycky venku a s družinou jsou taky venku každý den.
DruI jo, tak na to by se mi hodil tip pro 14letou holku
No, co jsem se o tom bavila s neteří, tak celkem pochvalně zmiňovala Orange a My hero academia. Mně osobně se líbí Ateliér špičatých klobouků. Ale teda ono toho už u nás vyšlo docela hodně, z různých prostředí a různých typů. Akorát je blbý, že to jsou v podstatě všechno dlouhé série (na druhou stranu, vyřešíš si tím dárky na dlouhou dobu dopředu ;o)
Mohučanka Já bych ho nepodceňovala :o) Třeba ho to právě chytne.
Karja Já bych strašně ráda přemluvila dceru, aby si začala na školní družinu natahovat tu druhou kalhotovou vrstvu, protože to dělat nechce a to znamená, že prostě potřebuje každý den čisté kalhoty, protože je vždycky zvládne děsně zprasit
Ale jinak nosi ty tlustší leginy z HM a nějaké podobné z lidlu.
Kdybys pro čtrnáctiletou chtěla mangu, zkus se podívat na tohle...
To bylo tvé jméno - Makoto Šinkai
Takoví jsme byli - Júki Obata
Kdyby ji bavila skandinávská mytologie - Ragnarok: Poslední boj - Shinya Umemura, Takumi Fukui
Pak jsou ještě moc dobře udělané příběhy Takopiho, ale jsou hodně pochmurné, šikana ve škole, sebevražda, to asi nechceš.
Já pro holky +- 10 let doporučuju takové ty vyplňování knížky a deníky, třeba se tam vyplní kdo je nejlepší kamarádka, co poslouchají za hudbu, co spolu zažily a co plánují a tak. Přivítala bych něco takového i pro kluky, ale zatím jsem nenašla.
Např toto

Dítě se naučilo říkat "babi" nejroztomilejším tónem na světě
To je krásný. Já nedávné dostala hlasovou zprávu "doble lano babicto"
Potrefenáhusa kluci nosí všechno pod břichem, na střihu vůbec nesejde![]()
Evaeva ona taky, ale tenhle střih klasickejch dzinu z ni sjíždí furt dal pryč, nemůže to vůbec nosit, ta guma po celým obvodu to udrží
Potrefenáhusa aha. No kluci musí mít ty vnitřní stahovací gumy. Ale je fakt, že mladšímu to kolikrát taky sjede.
Evaeva na ni to prave nedrží ani s tou gumou, ale jsou to jedny konkrétní holcici mansestraky z h&m, který maj ten zadek proste strašně kratkej
Potrefenáhusa já mám na ně taky jedny hm manšestráky s nízkým sedem
asi nějaký blbý rok. Ale dávám je jen do divadla, tak to tak nevadí
žluťásek dekuju moc! Super vyber, určitě mi to pomůže.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.