Evaeva myslím, ze tady s tema lidma to tím neukoncis, pojedou to svy porad
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa párkrát asi jo, ale pak si najdou jinou oběť, podle mě. Vztahy to teda samozřejmě nevylepší. Nejtěžší podle mě je, aby se tě ty jejich řeči nedotýkali a nezačali si o sobě/svojí výchově pochybovat.
Evaeva jak? Normálně to vytáhnou zas někdy, vytáhnou před tím druhým z toho páru, jsou schopný vytáhnout to třeba za rok a vyvolat z toho nějaký dohady zase k diskuzi? Jako to musíš být fakt hodně velkej stoik:-D
Karja já nikoho blízkého až takového nemám, ale pár lidí to občas zkouší. Akorát to nepadá na úrodnou půdu. Ale jasně, v určité intenzitě je to těžký.
Potrefenáhusa on se původně někdo úplně jiný než letfenixa ptal, jak to vysvětlit těm lidem. No za mně nijak.
Bože, při změně spánkového režimu jsou ty děti tak protivný ![]()
Evaeva tak to byla recnicka, ne, tem lidem to nevysvetlis, ale je to proste tezky, když jsou to příbuzní, se kterýma mas udržovat další kontakt.
Evaeva naše to dneska zalomila už v půl 10 a spi furt, ale do vecera to podle mě nedá
Sbírám tipy na knížku pro 10letou slečnu, něco klasicky holčičího, prosím poraďte.
Napadla mě Jacqueline Wilson. To je myslím přesně pro ten věk.
Potrefenáhusa párkrát asi jo, ale pak si najdou jinou oběť, podle mě.
Kdy nastane to pak? Tchýně to jede co se známe - 17 let. A to vždy, když začne, bez milosti odcházím z místnosti. A stejně to včera zas zkusila, nemaje nablízku lepší oběti. ![]()
Jo a v šesti letech dědek dítěti přeskládá letadylko, ve třinácti mu bába nalajnuje budoucnost na hotelovce (protože umí upéct muffiny a dvoje sušenky) s pobídkou, že rodiče (jakože my) jsou dobře situováni, takže můžou zaplatit do začátku založení cukrárny.
Dítě pokud o něčem vůbec mluví, mluví o psychologii, určitě ne o vstávání ve čtyři ráno, aby mohlo od rozbřesku péct.
Potrefenáhusa no já ho dala spát po desáté, ale o víkendu už spal jen jednou. Ale už od čtvrtka je takový protivný, z těch denních spánků se budí nedospalý, ale dýl nespí,... No prostě to trvá než se to usadí. Být hezky, jsem s ním půl dne venku, ale v tomhle počasí (a tmě) hodinka stačí
continuity tak tyhle představy ohledně budoucnosti bych vypouštěla, to snad ani nemá cenu nějak komentovat nebo se dohadovat. Jo, vím, že je to protivný, ale tak "jo, jo, babičko, když bude chtít, cukrárnu pořídíme" a čau ![]()
letfenixa má to ten váš klouček docela těžké, a ty taky. Snad je jednodušší vysvětlit dítěti, že děda se divně chová kvůli nemoci, než se snažit změnit dědu.
Kokoska ako vždy si udrela klinec po hlavičke. Malému to tak vysvetľujem, dedo chodí urazený, čo mi je jedno.
letfenixa Jestli se u tvého táty, stejně jako u mého, vlivem nemoci a léků mění osobnost, tak se obávám, že s tím už nic udělat nejde. Nejhorší je, že co v chování druhých v minulosti odsuzoval, tak začíná v malé míře vytvářet. Jako není to nic tragického, ale pozastavujeme se nad tím.
Myslim, ze je to proste uz obgeneracni spor. Takovy to "deti vzdy volaji rodicum / prarodicum". Ja to smerem k starsim pribuznejm akceptuju, vuci detem nevyzaduju a mezi nima vzajemne pak odklanim :)
moora no asi do toho clovek nejak zestarne/zblbne. moje maminka to u babicky nesnasela (babicka vzdy zvedala telefon se slovy "to je hrozny, ze taky nekdy zavolate, kdybych umrela nikdo si nevsimne!), no a dneska... mi dela to samy![]()
viktorka_od splavu to bude spis povahou. Delala to moje prababicka. Moje babicka, jeji dcera, takove sklony nema. Ta se vzdycky uprimne raduje z navstevy nebo telefonu. No a na moji mamu to pres tu generaci skocilo, je ji padesat sedm a je cela ta jeji babicka. Vcetne reci o umirani o samote, protoze na ni kasleme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.