Tabea Já jsem psala, že mi chodí dítě ze školy špinavý! A potěšila jsi mě, že v tom nejsem sama ![]()
Potrefenáhusa Ten růžovej softshell jsme jeden rok měli taky a už nikdy víc, na tom je ta špína nejvíc vidět!
Tabea Já jsem psala, že mi chodí dítě ze školy špinavý! A potěšila jsi mě, že v tom nejsem sama ![]()
Potrefenáhusa Ten růžovej softshell jsme jeden rok měli taky a už nikdy víc, na tom je ta špína nejvíc vidět!
DruI Jj, taky se snazim se mu vyhejbat, tenhle ještě jde, jak ty kalhoty nejsou jednolitý
Makara Mladej se taky válel, někdy omylem, jindy v rámci hry, ty softshellky jsou dobrý v tom, že je večer vypereš a ráno jsou suchý, což u riflí neplatilo.
Tabea to je super! Naše školka chodí na procházky a na hřiště. Ve škole můžou chodit do atria, to je teda vydlážděné, ale jen v letním období
S družinou teda ven na hřiště chodí.
Kan mně hlavně vyhovuje, že moc nepromokne. Narozdíl od kalhot ho nedávám do sušičky a ten náplet v pase do rána spíš neuschne. Ale zase softchelky peru jen když vypadají jako ty výše ![]()
Dneska mě teda ale opět naštvala družina. Měli dceru poslat domu ve 3. Když jde svižně, tak to má tak na 20 minut. Když v 15:38 ještě nebyla doma, tak jsem tam volala. Prý ji poslali trochu později. Ptám se, co je trochu. Prý před pěti minutami. Ale že jí řekli, že až dorazí, aby mi vyřídila, že je poslali pozdě. Ty jo, kdy pošlou dítě o půl hodiny později, tak očekávám, že zvednou telefon a zavolají mi!![]()
Podotýkám, že je jich tam tak 1 vychovatel na pět dětí.
Evaeva naše softshellky bohužel většinou vypadají viz výše.ty naplety schnou fakt strašně dlouho, taky nedávám do susicky, dupeto má aspoň skvelej ten spodní naplet z něčeho jako plavkovina, nenasakne
Potrefenáhusa já schválně kupuju bez nápletů dole, celkově mi to vyhovuje víc. Ale vlhké v pase je ještě horší.
Potrefenáhusa oni se zas tolik nezabahní, tady není úplně kde. Jako jsou špinavý, ale jde to. Ale malý má kombinézu z Lidlu a ta je úplně geniální, z ní ta špína do druhého dne zmizí.
Kandělají se ve všech dětských velikostech. Je jim to pohodlnější, tak kupuju ty.
Příští týden čteme v knihovně pohádku O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu. Připravuju k tomu aktivity pro batolata a malinký děti. Vyrobila jsem doma ze samotvrdnoucí hmoty hovínka různých hospodářských zvířat a maluju je akrylovými barvami. Syn tu má na návštěvě kamaráda.
Co to děláš? Hovinkaaaa? Můžu taky???
Ehm... Už si naplnil krabičku od čaje hovínky a tvořej se synem další a další ![]()
Evaeva najlepšiu skúsenosť som mala so zimnou bundou z Lidla. Ľahká, tepla, bleskovo suchá. A veru bola prana denne.
Potrefenáhusa Tak to nebude nosit, protože to je jak rifle, že to má ten knoflík a je to pevné. No jako v HM jsou to natahovací manžestráky,takže spíš myslím, že to bude tenké, nízký sed by tolik nevadil, to ona si to jako upraví a tak. Ještě jsem koukala na lidl, tam mají nějaké zateplené džegíny, ale řekla bych, že to je takový ten materiál, jak se v tom spaříš jako blázen, ale třeba ne. Budu muset asi fyzicky po obchodech (to chceš jako:D).
já jsem koupila tyhle divci dzeginy v lidlu, zatím mi to přijde ok, jsou docela teplé, ale jsou dost pro hubenoury mi prijde
A vombata tam už máš? ![]()
Mha ten není v příběhu ![]()
Jos V nemocnicích jsou ty sanace na pojišťovnu s čekací dobou i kolem roku... A za tu dobu se z ošetřitelnýho zubu s kazem může stát zub na vyndání, a tak se většina rodičů, kteří potřebují pro dítě celkovou anestezii radši rozhodne pro placenej zákrok v soukromé praxi. U nás se třeba výplně na dočasných zubech nedoplácejí, účtujeme je jen pojišťovně, ale je to celkem ztrátové. Kdybysme se specializovali na děti, tak buď zkrachujeme, nebo budou muset doplácet. U nás hradí rodiče dětem u dočasných zubů jen pulpotomii a ošetření kanálků, což se ale dělá výjimečně.
žluťásek a který to jsou? Oni maj často jiný klucici a holcici věci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.