Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Ach jo... a tohleto "už za nic nestojím, brzo umřu" těm lidem vydrží třeba třicet roků!!
Aranel U nasi babicky uz 40 ![]()
Malenge uteklo mi zadání, hledáš nějakou dětskou knihu?
žluťásek ano, něco holčičího pro 10letou slečnu. Ideálně novějšího, aby to ještě neměla. Žádné bližší zadání jsem nedostala.
žluťásek neměla bys prosííím něco pro 14 letého kluka, který vůbec nečte? Nějaký komiks?
Edit: nebo jestli nebude lepší skočit do hadrů a koupit mu triko s fajfkou...
Malenge ta Wilsonová je dobrý tip, jen pozor, že mnoho z jejich knih je v malých sériích a spousta z nich teď vychází v novém vydání, ale jsou to už starší knížky (aby to už neměla třeba po sourozencích kdyžtak).
Holky v knihovně teď ještě pořád hodně chtějí Wednesday.
Hodně oblíbené jsou historické dobrodružné knihy od Veroniky Válkové: kouzelný atlas putování časem. Hrdinka Bára se tam ze současnosti vždy přenese do nějaké významné události českých i světových dějin a s vrstevníky tam prožije kus historie na vlastní kůži.
Mě teď zaujala z novinek Vinga čeká na vítr: léto na švédském ostrově, rodinné vztahy, první lásky... Ale nejsem si jistá, jestli deset let není ještě málo, pokud slečna není nějaká hodně nadšená čtenářka.
Moc pěkná byla Alma a svět obrazu, příběh holky ze současnosti, co se zvláštní náhodou přenese do období první republiky, všichni ji mají za talentovanou mladou umělkyni a učí se malovat u Toyen.
Z holčičích fantasy je oblíbená Alea, dívka moře nebo Amari, Dívka jménem Willow, všechno jsou to série.
žluťásek ta Vinga pro patnáctiletou, ale pořád dětskou by byla? Zaujala mně před nějakou dobou ilustrace na reklamě ![]()
Mohučanka no tak to se bojím, že tady moc nezaboduju, komiksy nejsou vůbec moje parketa :(
Teď třeba vychází nově souborně Sandman od Gaimana, komiksová Duna. Ale tady asi líp poradí mámy velkejch kluků, já se bohužel v komiksech neorientuju
Evaeva já myslím že jo. Tady je recenze na jednom z nejlepších portálů o dětské literatuře, koukni
žluťásek ale stejně dík. Mrkla jsem na to a vidím to na to tričko...On je čtenářsky tak na úrovni Garfielda ![]()
(A tu Dunu si možná budu přát já
)
žluťásek díky
MohučankaCo nějakou mangu? Ty jsou v tomhle věku docela oblíbené.
DruI jo, tak na to by se mi hodil tip pro 14letou holku
Co dáváte dětem, takhle když je už zimnější počasí, ale na dvoje kalhoty to není? Zatím nosila ty legíny s česaným rubem z HaM, ale pokud jsou nějaké víc prané, tak to není žádná sláva a je to jak v podstatě jak tenké tepláky, ve škole přetopeno nemají, takže jako snese něco teplejšího i na pobyt ve vnitř. Nemáte něco konkrétního vyloženě, že kliknu a objednám? Džíny nosit nechce, ale tak s nimi si moc nepomůže, ted jsem koukala, že na HaM mají nějaké skinny manžestráky, ale nevím, zda to nebude typu jako džegíny, takže si moc nepomůžeme:)
Karja naše dite je mladší, takže není moc vytvarovany, ale mansestraky z hm jsou velký špatný, maj hrozne nizkej sed. Lepší jsou ze zary, nejlíp mrkvace, ale moc to nosit nechce.
Potrefenáhusa Tak to nebude nosit, protože to je jak rifle, že to má ten knoflík a je to pevné. No jako v HM jsou to natahovací manžestráky,takže spíš myslím, že to bude tenké, nízký sed by tolik nevadil, to ona si to jako upraví a tak. Ještě jsem koukala na lidl, tam mají nějaké zateplené džegíny, ale řekla bych, že to je takový ten materiál, jak se v tom spaříš jako blázen, ale třeba ne. Budu muset asi fyzicky po obchodech (to chceš jako:D).
Karja syn do školy zatím nosí tenké kalhoty, chci mu koupit podšité. Na zimu si nestěžoval.
K těm legínám nosí tričko nebo šaty? Takové ty žebrované legíny by nebyly teplejší? Ale k tričku to v jejím věku už asi nepůjde.
Karja ty zateplené džegíny z Lidlu jsem jeden rok koupila, ale školkový provoz to nevydrželo, za měsíc měl ošoupaná kolena, že to nešlo nosit. Ale teplejší byly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.