Tabea už si staví lego a posloucha hurvinka![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori přeju rychlý uzdravení. ![]()
rasaNori ono někdy je potřeba to prostě nechat běžet, sice bych tomu nevěřila, ale časem to vypnou sami, ale je to spíš až v řádech dnů
říká ta, co jede doma 4.tyden za sebou. To chces, zápal plic ![]()
držte se!
Malenge měsíc ![]()
U nás to občas vypne mladší i v té vymezené hodině, co mají, starší nikdy, ale zase nemá problém to vypnout po upozornění.
Evaeva U nás se už chudáci děti ani neptají. Jakože fakt. Většinou si vzpomenou, když třeba něco slyší od ostatních nebo jim babička něco vypráví, jinak si vůbec nevzpomenou, že by mohli TV chtít. V nemoci je to jiné, samozřejmě, to jim to ještě aktivně nabízím:-D
Karja u nás trvají na určitém režimu, dívají se pořád ve stejnou dobu, akorát třeba o víkendu dýl než ve všední den. Akorát teď se nám párkrát stalo, že si ráno o víkendu nevzpomněli.
Evaeva jojo, nám to rozhodilo léto a od tý doby jsou nějaký nenaučený:-D
Dite od pátku 39, celý víkend to nekleslo, takže v pondělí mudr a ta ji po poslechu a crp rovnou dala klacid. Já nevím co mám já, ale je mi na umreni. Takže mám na krku dítě, co se mu po atb ulevilo a leze mi po hlavě, do toho musím pořád rozvazet ráno cirkus, odpo starší vyzvedava naštěstí muž, ale dnes jsem musela pro lepidlo pod kachle, ale pak už tu jen ležím jak placka.
Jo, ted přesně řádí tyhlety jak virozové nemoci s vysokými teplotami, hodně dětí ze školy je doma s vysokou teplotou, moji rodiče taky a to ji nikdy nemívají...no hlavně at se uleví oběma brzo;-)
Karja oni se dívají vlastně třikrát denně, ale ráno je většinou jen prasátko Pepa na déčku a večer kolikrát pohádka na deset minut. Nejvíc se dívají po obědě, ale když řeknu, tak to vypnou. Ale běda, když nemůžou ani na chvilku
Tabea krysa určitě ne, v Evropě jsou jen potkani
O motorku je velký zájem. Ale asi by spíš ocenil vozíček ![]()

olte díky, já už jsem zblblá z němčiny, tady je to všechno Ratte. ![]()
Náš malej se z té horečky sobotní noci naštěstí rychle oklepal, v neděli odpoledne už prý v pohodě, od pondělka už zase chodí do školky. Zítra ho se ségrou a jejich maminkou beru do neděle na venkov, snad to proběhne v klidu a nebudu marná já - manžel tu nějak chrchlá, snad se mi to nepodaří lapnout.
Evaevana fotce je to miminko?
Tabea nutrie?
Karja syn prisel v pondeli ze skoly uplne zmordovany, namerili jsme pres 38, tak zustal doma. Dnes "jen" 37 a chce jit zitra do skoly. Ja nevim, prijde mi, ze by aspon 3 dny doma byt mel, kdyz mu bylo tak blbe? Ale on se vubec neleci, paril tu 6h v kuse roblox a nudil se tak, ze sam od sebe dopocital cely pracovni sesit z matiky, coz jim ucitelka zadala jako dlouhodoby ukol do konce mesice. Bylo to asi 200 prikladu? To mi prijde, ze v te skole by mel odpocinku vic![]()
Gatita no miminko, mimino
Teď už teda oficiálně batole
Gatita já myslím, že u obojího víceméně seděl, takže odpočíval. Nechala bych ho ještě doma, ať víš, jestli to zítra zase nevylítne, virózy to občas dělají. Přes 37 je pořád teplota, taky tam může něco lapnout, když bude oslabený. Když se bude cítit dobře, zajdete ráno pro další pracovní sešit ![]()
Gatita hele u nas bylo totez, nechavam ho doma do konce tydne, ale skolaka bych poslala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.