Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 21:20

žluťásek prosim te, kdy je nejlepsi cas na prihlasovani na unikovku? Ciham na ni dlouhodobe, ale vzdycky kdyz si vzpomenu a kouknu do programu, je obsazeno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 21:22

žluťásek to jo, pak to jde. Akorát že syn teď všechno mimo těch kalhot má.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 21:23
Reakce na letfenixa:

Máte tie deti fakt otuzile, L chodí v rifliach plus softselky.

​Hrozne otuzile. Syn vcera vyrazil v letnich kalhotach ze smesi lnu a bavlny tak tenkych, ze jsou skoro pruhledne. A dnes zustal doma s 38 a bolavym krkem....

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 21:41

Karja buď ráda, že máte kamaráda se slámou. Tady to nabízí statky v rámci zažitkových návštěv (nakrmit slepice, nakrmit krávy, projet se traktorem, opect si těsto na klacku a skákání do slámy)  a stojí to ranec. Já se tomu jako dítě z vesnice smála hodně a kamarádka se skoro urazila, protože nám to doporučila. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 21:45

Tabea No nemysli si, taky to tady už máme a byli jsme před 14 dny, ranec to sice nestojí, ale znát to v peněžence je. Navíc moje děti nějak zvlášť hospodářská zvířata nezajímají, většinou řeknou něco jako "je to je hnusný prase" a ještě se poloviny zvířat bojej. Ale jako pohrály si tam a já tam většinou jezdím kvuli sobě, že piju kafe, čumím do dáli do polí a hrozně si odpočinu:-D.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 21:52

Jo a byli jsme na očkování a dobrý! Děti opravdu musely za ty roky udělat silný dojem, protože první sestra pomrkávala na mě na chodbě a druhá mi říkala, copak je to za děti, že jsem si je někde vyměnila:-D Dobře já, škoda, že to nefunguje i na samba, že bych se třeba fakt nasrala, udělala tady psychoteror jeden den a pak by mi říkali ještě za rok, že je jak vyměněnej. To asi není nic takového co na dospělé....:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 21:56

Gatita souhlasim. Kdyz vidim koho, co a v jake mire lecime. Kolik to asi stoji....a pak osetreni zubu maleho ditete stoji desetitisice. Jako pardon. Jsem vsema deseti pro spoluucast pacientu na zdravotni peci, ale zrovna ty deti bych vyjmula. A tim koncim okenko...

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 22:07
Reakce na Potrefenáhusa:

žluťásek nemaj růžový nebo fialový, takže nic

​Koukám, že oni budou mít ružový nebo fialový, ale klasicky na patent či knoflík, tak to mi nosit nebude asi, to prej tlačí:-D 

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 10:11

Karja ja mansestraky zkusila rano pod vlivem debaty, ale taky ječela, ze nechce a šla v teplejších leginach 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 10:28

Naše včera v mažestrákach byla cely den a po příchodu je vůbec nezmínila, protože prý cestou domu viděla u potoka bobra s klackem v tlamičce. Tak nevím, jestli mám doufat, že to byl bobr a ne krysa, nebo jestli by i bobr měl radši vysmahnout zpátky do chráněnýho pásma.

Offline Jitka77
1934 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 12:13

Tabea Možná ondatra, těch je všude plno.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 12:20

Jitka77 vůbec netuším. Potok je komplet vybetonovaný a uprostřed zástavby, tak nevím, čemu by se tu líbilo. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 12:22

Tabea hele taková nutrie jde tam, kde je žrádlo. Ta ondatra mě překvapila Jitka77 to jsem uplně vypustila, že něco takového existuje:-D, ale je fakt, že to může být někdy nutrie, někdy ondatra, že, jak to poznat.-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 12:22

Tabea krysám určitě, ale zase předpokládám, že tvoje dcera už umí odhadnout velikost krysy. Tady by to byly stropro nutrie, ale ty si dělají ve březích nory, takže vybetonované koryto je asi neláká

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 12:51

Poprvé v životě malý dítě strávilo dopoledne u TV, a teda když jsem jí to vypla, tak má úplně ukázkový vztekly hysterak. Má zápal plic a já jsem taky marod, takže jsem si to chtěla ulehcit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 13:06

rasaNori no hele, půl hodiny hysteráku za dopoledne klidu, to je celkem dobrá cena. Při nemoci obou zúčastněných je to dobrá berlička 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 13:11

rasaNori No snad se brzo uzdravíte;-) Já myslím, že už příště bude reagovat líp, ono jak to dělat jinak, že jo;-)

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 13:23

Karja nevypinat! 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 13:48

Evaeva to vůbec nevím, krysu podle mě ještě neviděla. Ale zas by si jí nejspíš na druhý straně kanálu nevšimla. Asi se poptám těch, kdo hned na břehu bydlí, co mi k tomu řeknou.
Přišla s očima jak talíře.
Hned druhá zprava byla, že kamarádka ze třídy si doma hrála jen v tílku. (Bydlí v přízemí hned vedle chodníku a v pokojíčku je okno až k zemi.)

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 14:13

rasaNori nech TV běžet. U nás se to teď mojí nemocí taky vymklo.