Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:28

Na školkové focení se tu sice nadávalo, ale já mám fakt velkou radost. Poprvé se nechal vyfotit jinak než mým mobilem.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:30

Potrefenáhusa jojo, děti mám nastudované, sebe taky, u dospělých se 205 moc nepředá no:D

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:35

Pinot Noir No hustý, to jsou pokroky! A je to moc hezká fotka, čekal na zkušeného fotografa. 

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:39

Pinot Noir moc mu to sluší

my měli skolkovy foceni včera, dotáhnout je tam čistý, vyzehleny a neuřvaný bylo vo fous, náš fotograf se jim snažíil dávat do ruky předměty, zvlášť mladšímu diteti, aby si nestrkalo prsty do pusy, který nechtěla....tak jsem zvědavá, ale loni to vypadalo taky tragicky a nakonec ty fotky byly moc hezky 

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:40

Karja ani ozp, ono ty kredity jsou společný, takže to ty děti dost odcerpaj, to očkováni je nejvýhodnější, mi prijde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:48

Potrefenáhusa já tu svojí 500 vždycky utratím za děti, to je fakt jak nic. U nás teda nejsou ty kredity, takže nemusím přemýšlet, co je výhodnější. Děti mají, myslím, 1500, to zmizí za kroužky taky jak nic. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:55

Potrefenáhusa Speciální oblečení jsem ani neřešila, to by ho vyděsilo předem, ale úplně čumím, že právě i něco drží v ruce, to jsem upřímně překvapená.

Protože jinak jede ve svých kolejích - na fotkách z exkurze do pekárny je z celé třídy jediný, kdo nemá na hlavě takovou tu síťku, a když prý viděl aktivitu, které by se měl zúčastnit - naplň si koblihu marmeládou a sněz - usedavě se rozplakal. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:55

Pinot Noir Je to fešák

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 10:00

Pinot Noir chudacek (ta kobliha) ale zvládá to skvele! 

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 10:06

Pinot Noir 

Tos mi připomněla, že jsem chtěla stáhnout Rostíkovu. Na Vikyho nemá, taky v ruce nic nedrželi, ale rozhodně lepší jak loni.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 10:36

dzizisketa fešák! A ladí mu to. Ríšu jsem na focení taky vždycky poslala v košili, ale Viktora jsem nechtěla vyplašit.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 10:44

Pinot Noir dzizisketa krásni sú!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 13:32

Pinot Noir Zvládl to skvěle, moc hezká fotka! U nás bylo taky focení, výsledek jsem ještě neviděla. U svých prarodičů se vždycky musím podívat na školkovou fotku sebe a ségry, jak sedíme na sáňkách s nablblýma výrazama a ofinou do švech světových stran. Tu mám moc ráda a příště ji ukážu synovi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 14:41

Tento týden už třetí maminka, která se divila, že chodíme každý den ven i v zimě

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 14:45

Vy máte tak hezké fotky ze školky. Já to letos už vzdala, do naší školky jezdí firma, co děti vyfotí, projede nějakým psycho filtrem, že vypadají jako děti z fotobanky. Svoje vlastní dítě jsem skoro nepoznala

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 15:25

Evaeva take bych chodila ven, ale nikdo o to nestoji. Starsiho hriste uz nebavi a mladsi by tam potreboval nekoho k sobe. Prochazky jsou za trest, starsi porad protestuje a na neco si stezuje, mladsi si seda na zem, ze boli nohy a ze chce nosit. Pak si nekdo ukopne malicek a jde se s revem domu. Navic o vikendu, nez se vyhrabem po obede, je uz pomalu tma. Vubec nevim, kam vytahnu zitra mladsiho. Doma byt nemuzem, je tu k smrti znudene nemocne starsi dite, porad se rvou.... A na indoor herny nemam nervy, byla jsem v nedeli odpoledne a byl to ocistec. 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 15:35

Evaeva Hele, u nas se zase kazdej divi, ze deti chodej na atletiku, ktera je za kazdyho pocasi venku. Ja nevidim rozdíl v tom, jestli maji hodinovej trenink nebo jestli hodinu litaji po zahrade. Ale jako jo, kdyz cvicili v desti, bylo mi jich trosku lito.

Online Janulik03
20273 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 16:23

Pinot Noir tak to sa veľmi podarilo

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 16:45

Gatita My když o víkendu nemáme program, tak chodíme ven dopoledne, protože odpoledne už se mi nechce ;o) ALe děti by teda šly klidně za tmy a musím říct, že teď jsou ve fázi, kdy jsou si ochotní spolu venku hrát a zabaví se navzájem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:04

DruI u nás už ta fáze bohužel trochu přechází, ale když chytnou slinu, tak si hrají i po tmě. Nechodíme teď samozřejmě na moc dlouho, ve všední den třeba půl hodiny po školce, půl hodiny okolo kroužku. Ale to divení mně překvapilo, že prý je zima. Je mi jasný, že brát děti v půl páté po práci ze školky, taky jdeme hned domů, ale zrovna tyhle situace byly všechny v jednu odpoledne. Tak mně to překvapilo, protože považuju za standart občas nejít než občas jít.