Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:10

Len "ofinou do všech světových stran"

To je dost přesný. Moje máma pořád chtěla, abych holkám stříhala ofinu, že jim (po)lezou vlasy do očí, ale já jsem to jako dítě tak nenáviděla, že jsem to řešila u starší sponkou, než jí to vyrostlo a u mladší teď culíkama, než jí to vyroste.

My letos vánoční fotky nemáme, ty školní jsem odmítla, protože jsem nechtěla platit za produkty, které nechci a ve školce mají focení v den, kdy mají holky zubaře. Paní učitelka se ale tvářila, že to není žádná škoda

Klukům dzizisketa a Pinot Noir to každopádně moc sluší! Pro námořnická trička já mám slabost

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:17

Mohučanka já to tak dělala u starší, měla sponku, dokud to neslo cesat, mladší má ty vlasy jemnější a ta sponka blbě drží, culiky nesnese, popravde je snazší ji jednou za čas ustrihnout ofinu na kazisveta než se s ni mordovat jinak 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:23

Potrefenáhusa mně ty vlasy v očích strašně dráždí, u nás by taky byla ofina. Ale na kudrnatých vlasech to asi moc nepůjde 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:24

Evaeva Tak já nechápu s tebou, my navzdory zimě zvládáme jít ze školy minimálně půl hodinu až hodinu (máme to cca 150 m) a pokud se je snažím hnát rychleji, že je mi zima, tak oba svorně protestujou! ;o)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:25

Evaeva Na kudrnatých vlasech se ofina stříhá snáz než na rovných (v těch kudrnách se líp schovají zuby ;o)

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:27

Evaevamne ani neprijde, ze by byla velka zima. Spis to neni na puldenni zevlovani venku se svacinou na lavicce. 

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:29

Evaeva já je nikdy z hřiště za půl hodiny nedostanu. Alw teď jsem to nějak podcenila a trochu jsem při tom postavani nastydla a dneska teda čekám jak na smilovani, až je za chvíli vezme ven tatínek .... maj čelovky a pomažou 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 18:03

Potrefenáhusa my po školce musíme domů kvůli spaní a oni se těší na tablet. Taky je to lepší, jak jsou větší. Ale taky to znám, hlavně v kombinaci, že nejdřív nechtějí venZa tmy teď taky chodíme, akorát miminu jsem pořídila světýlko na bundu. Ale všude tu jsou lampy, tak se to v pohodě dá. Navíc mají skoro každý den kroužek, tak když už jsme stejně venku...

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 19:42

Gatita  Já mám děti menší, tak je to jednodušší. Ale chodíme teď s baterkama, dost často je cíl kafe a čaj u babičky a pak zpátky. Na všední den v blbym pocasi akorát. O víkendu když nic, tak se snažíme vyrazit hned třeba v 1 a teď jsme dvakrát byly na takové vycházce, kde cíl byla jen taková ta lanovka, jim to stačilo. A pak taky chodí do lesa stavět si takový domky u stromu:D. Ale víš co, my třeba popojedem autem a přinejhorším můžu spojit vycházku s nějakým dzusem v kavárně, to je pro ně taky něco extra.ale už se těším na vánoční výzdobu, to bude aspoň trochu zmena:D

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 19:43

Evaeva jo, my máme ten rytmus jinej, vyzvedavam až po spaní a jdem rovnou na hřiště

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 19:49

My sme prešvihli lampionovy sprievod minulú sobotu, L. to oplakal, tak včera sme o 5 nafasovali lampiony a vyrazili

A dnes na krúžku robili kuracie stripsy a zem.kasu, vraj zjedol 2 , a toľko nafasoval aj domov, tak to má zajtrajší obed.

A von chce chodiť stále, a ja ešte stále nie som fit, tak to nejak látame.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 20:31

Potrefenáhusa malý to teď hodně mění, ale pořád většinou spí 10 - 11 a 14 - 15:00, někdy spí až do 15:30, než se vyhrabeme, je tma. Já pro syna ani ten jeden, kdy ve školce spí, nechodím, protože to by byla honička. Takže po školce máme čas, čekáme na staršího na hřišti, když si hráli, byli jsme venku dýl. Ale s blížícím se přechodem na jeden spánek mi přijde, že mimino to bdělé okno zkracuje.

Pomalu teda přechází na jeden spánek, ale ještě to asi potrvá.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 23:05

Pinot Noir moc hezka fotka, Viki je fesak! A hezky se usmiva, nase deti mivaji na tech aranzovanych fotkach takovy strnuly vyraz. Tam, kde je fotime my, se tvari normalne, jen kdyz o tom nevedi, jinak delaji strasny ksichty.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 23:09

Potrefenáhusa no tak naše holky mají asi tak setinu vlasů mladší sponku taky nesnese, ale culíčky z těch pěti chlupů kolem čela jo. Starší na tom byla s vlasy taky bídně, naštěstí teď v sedmi už nejen že má vlasy, ale jsou i průměrně husté a pěkné. 

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 07:15

Mohučanka prosím tě že tě tu mám, máte obytku jako obytku, nebo dodávku? Řeším to kvůli autosedačce pro starší, včera jsme koupili britax 15-30 a dítě je hooodne nenadsene, a my vlastně taky. Ale jiná pohodlnější se nám v obytce nevejde na zadní sedacku 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 07:56

rasaNori My máme to, co má Adam cokoli rozměrnějšího by znamenalo mít ještě auto "do Prahy" a to jsme nechtěli. Takže asi bohužel neporadím, holky mají starší maxicosi kore i-size, s tou jsme hodně spokojeni a mladší takovou krávu Britax Römer, co se poutá na pásy a kterou nenávidíme, ale už to s ní nějak vydržíme..

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 08:59

dzizisketa Pinot Noir Krásní kluci

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 10:23

Pinot Noir dzizisketa Klukům to fakt sluší

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 12:00

Takže mladší se bojí v bazénu olihně nebo jak se ten tvor pocházející z pravěku jmenuje Ještě před podzimkami plaval vyloženě nadšeně (i když hlavu by nepotopil nikdy). Teď je v bazénu víc šero a to mu asi vadí, celou lekci osciluje mezi radostí a totální panikou. Doporučili nám přejít na plavání rodičů s dětmi, ještě že mimino bude od prosince chodit jiný den, takhle to budu mít dvě plavání během jednoho dne, to mi ani plavky neuschnou

Co se jim v té hlavičce honí?

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 12:41

Evaeva syn se v podobném věku bál jet přívozem do zoo, museli jsme to objíždět metrem. Po nějaké době jsem z něj dostala, že má strach z velryb.