žluťásek no, ono není úplně jednoduché pro mladšího něco vybrat. Vyrábí hodně rád, ale musí to být rychlé, plus jemnou motoriku má tak na úrovni čtyřletého max. Nějaké tipy už mám, ale nic moc.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Co třeba malování na sklo? Takové ty barvy, co se s nima maluje na fólii, sloupne se to a dá na okno.
Kitaró je super, klasika, mně osobně se líbí moc, ale mám pocit, že to je přesně ten typ old school mangy, kterou ne každý teenager "ocení", čest výjimkám.
Myrtila jojo, to máme. Kupuju teda vybarvovací šablonky, ale pro představu, on většinou ani ten jeden motiv nedodělá. Ale díky za připomenutí, mohla bych dokoupit chybějící barvy.
https://hudba.bazos.cz/inzerat/192366542/prodam-detske-housle.php
Ale no tak, ona to chce. A určitě se s ní bude dát domluvit, že bude hrát ve svém pokoji. Ještě na tom vyděláš:D
Potrefenáhusa Hele ten Milan se mi nezdá, ale tyhle že Svitav, ty budou....
Karja hele, já nechci opravdickej nastroj...protože by mi ho bylo lito, jak se k tomu budou chovat - ty housle jsou fakt blby no, ze ty napodobeniny (obecně nastroju) jsou k nicemu a na opravdicky housle si ještě hodně dlouho nic nezahraje
PotrefenáhusaTak pak už jedině zapsat jí do Zušky![]()
já myslím, že napodobeniny jsou k ničemu jen z tvého pohledu. Z jejího to bude vydávat zvuk a bude to vypadat jako housle. Prostě to bude další hračka. Ale nic, co hraje po stlačení čudlíku, bych nekupovala ![]()
Evaeva u nas to vyrabeni taky nejede. Doma to nikoho nebavi. Vsechny kreativni sady za 500 Kc skonci rozsypane a rozdupane driv, nez si dovarim kafe. Ale jakmile jdem nekam do galerie a je tam detska zona s kusem lacineho dratku a hroudou zašedlé modeliny, jsou schopni tam dve hodiny sami sedet a neco motat, asi aby se mi pomstili, ze jsem je dovlekla na takove nudne misto. Doted tu ma (starsi) syn vystaveneho strasidelneho panacka z modeliny, magnetku, maticek a dratku a la Kintera
. Ale teda musim rict, ze modelina, magnety a sroubky a matice jsou dost dobry material, mozna jim takovou sadu nachystam.
Evaeva Jj, zas si představuju kus plastovyho shitu z číny...no ale koupím asi ten
zuska má talentovky, ona před cizima nevydá hlásku, tudy asi (jednou) cesta nepovede
Gatita právě že jeho to baví. Schraňuje tu různé věci, které odmítá vyhodit, a občas z toho fakt něco vyrobí. Třeba letadlo z čelního pohledu z krabice od ubrousků fakt překvapil
(a bohužel teda překvapuje už rok). Třeba s tavnou pistolí pracuje fakt obratně. Ale v trpělivosti nikdy nevynikal, málokdy to dotáhne do konce a na jemné věci taky není.
Potrefenáhusa když bude chtít, tak hlásku vydá. Časem to přijde, uvidíš.
Evaeva super je taková ta modelína, co vyschne a je z toho postavička/autíčko. Třeba Hey clay má ke každé sadě i super video tutorialy zdarma, ale jinak tu hmotu už prodává i Action a podobně. Ty návody od Heyclay jde kdyžtak zaplatit...
u nás pak frčí různý ty sady z tedi, actionu, dm ka a tak - obrázky do oken z hedvábného papíru, koníci a víly s dolepovacíma komponentama...
Gatita bylo obdobi, kdy jsem uvazovala o darku v podobe kusu prkna, kladiva a pytle hrebiku ![]()
Potrefenáhusa soucitim. U nás jsou na seznamu jen kostýmy z písniček. Jako, radši bych asi koupila centrálu tlapkové patroly, než kostým ´Kazizub Jauvajs"![]()

Já mám tu samotvrdnoucí hmotu moc ráda. Dobře se s tím pracuje, po uschnutí nezmění tvar a výrobek je pevný, dá se na to pěkně malovat akrylkama i fixama.
Syn má úplně nejraději, když má k dispozici různorodé věci a tvoří si z toho podle fantazie. Když jako dárek k svátku dostal krabici plnou peříček, bambulek, drátků, samotvrdnoucí hmoty, filcu, moosgummi, akrylových fixek apod, byl úplně přešťastný.
Je teď doma s nachlazením a pořád něco kutí. Včera si z filcu ušil úplně boží štít.
Potrefenáhusa souhlasím s Evaeva , až jednou bude chtít, hlásku vydá. Mám takový exemplář, o kterém jsem si myslela, že před lidmi nevydá hlásku, doma, a zrovna dnes jsme byli spolu s dalšími 40 lidmi obecenstvem na prvním recitačním vystoupení dramaťáku, kam začala chodit v září ![]()
(Ale když jsem jí spolu se svou bývalou učitelkou v ZUŠ, která je učiněný anděl, na Dnu otevřených dveří navrhovala nějaký, vpodstatě jakýkoli, hudební nástroj, tak se chovala jako němá a možná i dočasně retardovaná
)
PotrefenáhusaJežíš to mi připomnělo, jak naše holky byly na talentovkach, na balet. Moc se jim to líbilo. Za dva měsíce nastoupily a ,,učitelka hnusná, nemohla jsem stát vedle Táni, už tam nebudu chodit, nebude mi říkat, kde mám stát,,.... Já myslím, že ji by šel výborně dramaták, že by to i režírovala. Ale spíš si myslim, že nebude chodit nikdy nikam a ještě já budu muset na starý kolena začít s nejakyma konickama, abych ji teda k něčemu vedla...
MPLee sis, to se dá koupit?
Ja tu občas poustim Kašparka v rohliku a po stistku a poupence je to taková úleva!!!!!
nase dostane taky nejakej elsa/princeznovskej prevlek od babičky, trochu bojim, protože když jsem poslala konkrétní tipy, tak už babička měla nakoupeno, moje mama tuhle dotahla bez varování elsi paruku z bilyho chemlonu (naše dite má celkem hustý tmavy vlasy do pulky zad, ani to nejde nasadit)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.