Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 17:24

Dnes jsme byli v Leteckém muzeu Metoděje Vlacha v Mladé Boleslavi. A můžeme to jen vřele doporučit, je to tam super pro děti, herna je jak v expozici, tak v kavárně, je tam velká evakuační skluzavka ke sjíždění, všichni lidi jsou moc milí a vstřícní, nic není problém. Na webu píšou, že děti jsou vítány, a opravdu tomu tak bylo. Akorát se hodí s sebou mít i nějakou hotovost, sice vstupné a v kavárně se dá platit kartou, ale některé suvenýry lze platit jen hotově - třeba vánoční ozdobu v podobě vrtulníku z vinutých perel

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 19:35

Pinot Noir Dobrý tip, pořídila jsem totéž

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 20:06

Pinot Noir to je nahodicka, na Darky.cz jsem zrovna objednavala nejakou hru s motivem jezku (oblibene zvire, nikde jinde nic prihodneho s jezky nemeli). Prisla dustojna krabice, tak jsem zvedava, co bude uvnitr. Jezci maminka vymalovana na krabici vypada trochu cinsky:)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 20:10

Pinot Noir Ooo díky za inspiraci, o tom budu přemýšlet. Holky si přejí hlavně lego, ale moc si s ním nehranou teda přitom:D. Ještě mám v merku nějakou magnetickou tabulku s písmeny, to mají zděděné, ale písmenek málo už:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 20:38

Karja ve školce si tou kuličkovou tabulkou mladší taky dost hrál. Ale domů to pro nás význam nemá.

Nebavily by holky ty smart games? Zámecké schody a podobné hry, myslím 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 20:42

EvaevaUrčitě bavily:D. Ale ony se u všeho postekaji tak, ze hry a hračky, které to nejčastěji způsobují, se mi vůbec nechce kupovat:D. Jako hra, to je prostě riskantní krok, jednak to musí hrát s nima, což mě nebaví a druhák to zavání bitkou. Dneska jsme dohraly pexeso, jednu hru, do půlky jen a i tak jsme nehrály úplně dle pravidel, ale stejne vznikl nějaký problém:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 20:46

Karja to jsou spíš hlavolamy, je to vždycky pro jednoho hráče. S nimi bys možná ani sedět nemusela, možná jo, ale třeba tak, že sestavíš zadání, pak nakrájíš mrkev do polívky a ona to mezitím vyřeší. Ale musí na to být typ samozřejmě.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 20:46

Len vidím v tom Magpadu velký potenciál pro psaní čísel a příkladů

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 21:11

Evaeva tak to na to mrknu, já to jen rychle pogooglila a měla jsem dojem, že je to stolní hra;-).

Edit: No tak to se obávám o sebe, že bych to nesestavila:-D:-D

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 21:14

Karja největší výběr Smart games má na našem trhu Mindok, ale hodně jich má i Djeco třeba. A nějaké levné prý mají v pepcu, s pejskama myslím.

Už jsem je našla, mají pejsky a dinosaury prej. A asi jsou herně úplně stejný, jen jiný vizual.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 22:01

Pinot Noir Asi to bude kolektivní dárek!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 22:25

žluťásek Jo, tak něco podobného hrají u sestřenice. Mrknu na to taky;-)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 12:55

Tak prosím, kdyby někdo kupoval a objevil pěknou magnetickou tabulku s písmenky, tak ji taky chci. Bohužel jsem na žádnou na první dobrou nenarazila. Chci aby byla česká, tj, háčky, čárky a aby se tam ta písmenka opakovala, aby šla prostě skládat slova;-).

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 13:12

Karja žluťásek tyhle z Pepca jsou na principu jako Tři oříšky pro veverku ale ty jsou takové maličké cestovní. U nás pak hodně frčí Farma a karkulka nebo 3 prasátka. Určitě by se líbily i koťátka v krabici a chytré štěně. Dcera je teda hraje hodně sama - sednem k tomu spolu, 2,3 úlohy uděláme společně a pak si to staví a hraje sama. Pro menší jsou moc pěkný třeba Kamiony

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 14:40

Máte někdo tohle vodní vyrábění? Funguje to dobře? Já teda neznám ani ten eshop, možná je to nějaká předprodej z Ali

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:05

Nemate napad, co koupit diteti, který si intenzivně přeje od Ježíška housle? Skutecnej nastroj nechci (to zatím nemá význam), plastovou hračku (uplnej aušus) taky moc ne. Představuje si to podle mě jako hru na dva klacky.....

zatim mi nejlíp vychazej čokoládový, který by to zklamání pod stromečkem snad zmírnily 

kdyby to byl jakejkoliv jinej hudební nastroj, klávesy, ukulele, tak mi přijde, ze se to dá, ale asi potřebuje zrovna ty housle 

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:08

Potrefenáhusa vy máte sneh???

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:11

letfenixa ne, už hraje dlouho

(to je z loňský zimy)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:13

Evaeva na mě to včera taky vyskočilo v reklamě a našla jsem jen čínské přeprodeje, tenhle e-shop je taky podezřelý, tak jsem to vypustila. Nemusíme mít všechno

Offline Suya
příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:18

Evaeva To delalo dite na vedeckym krouzku, jsem si vzpomnela! Fungovalo to docela dobre, slizovy zviratko s nama zilo asi tyden a postupne se zmensovalo