Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:24
Reakce na euridike:

Potrefenáhusa 

Kdybys pro čtrnáctiletou chtěla mangu, zkus se podívat na tohle...

To bylo tvé jméno - Makoto Šinkai

Takoví jsme byli - Júki Obata

Kdyby ji bavila skandinávská mytologie - Ragnarok: Poslední boj - Shinya Umemura, Takumi Fukui

Pak jsou ještě moc dobře udělané příběhy Takopiho, ale jsou hodně pochmurné, šikana ve škole, sebevražda, to asi nechceš. 

​prosím te, koukam teď na to a jsou to všechno mnohadilny série - neexistuje něco jednosvazkovyho, klidne tlustyho? Potrebuju jednorazovej dárek, je to pro sestrenici holek, nedavame si dárky ke všemu, ale teď tam jedem zrovna na svátek

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:27

Potrefenáhusačokoládovým bych se vyhla, to podle mě spíš naštve. To radši ten aušus, ona bude spokojená. Napadá mě zkusit jí někde vnutit něco jiného - xylofon, pianko

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:28

žluťásek no mně popravdě úplně moc vyrábění pro pětiletého (spíš ještě mladší) nenapadá 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:50

Potrefenáhusa Já bych jí koupila nějaké dětské. Já mám pocit, že když je nějakej dárek vytouženej, tak je skoro horší dostat nějakou odvěcnou náhražku, než nedostat vůbec.

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:51

DruI já se prave bojim, ze zklamání bude tak jak tak, ať koupím, co koupím, ty čokoládový byl trochu vtip 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:53

Potrefenáhusa Jí z toho kdyžtak sundáte struny a může na to hrát stejně jako na ty dva klacky ;o)

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 16:53

Potrefenáhusa 

Tak to bude problém, protože mangy jsou většinou mnohadílné a jednotlivé díly publikované zvlášť, kouknu, jestli něco vhodného nevyšlo poslední dobou v souborném vydání.

V souborném vydání relativně nedávno vyšel Maus, což je naprostá klasika, ale nevím, jestli by to pro vás nebylo moc drsné, plus pro tuhle věkovou skupinu by byl asi fajn grafický román Srdcerváči, graficky moc povedené, hodně oblíbené, recenze velmi kladné. 

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:04

euridike maus miluju, ale to si nemyslim, ze by chtěla dostat, navrch to asi ani nesplňuje to zadání manga 

tak já asi koupím první díl toho Takoví jsme byli, Dekuju!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:20

Potrefenáhusa 

Housle

Přeju pevné nervy

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:26

Potrefenáhusa 

Promiň, myslela jsem, že by prošlo i něco jiného než jen manga :); Takoví jsme byli je rozhodně dobrá volba.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:28

Mohučankahodnocení těch houslí mluví za vše

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:44

Potrefenáhusa

těžký tohle. 

Já v těchto případech kupovala normální věci (jenže to byl mikroskop a šicí stroj - ten byl jednoduchý, pro děti, ale ne hračka). Šíje na něm doteď. 

Ale ty housle, neprošlo by to ukulele? 

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:52

continuity ja prave bych taky radši kdyžtak rovnou nastroj, ale ty housle jsou zrovna fakt blbej případ ....vnutit ji ukulele mě taky napadlo, ale bojim se, ze má konkrétní představu (toho fidlani klackem)

nebo ještě delaj nějaký plastový hruzy na baterky, co něco hrajou, ale do toho se mi taky úplně nechce 

Offline Kokoska
34994 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:53

Potrefenáhusa klidne bych ty fejkovy housle koupila. Syn si kdysi strasne pral kytaru, asi 3-4 roky mu byly. Jinou jsem nesehnala nez cerveny plast se silonovyma strunama, tvar priblizne jako rockova kytara. To nadseni pod stromeckem dodnes nic neprekonalo ani u vnoucat. Kluk nadsenim jecel a pistel a vydaval ruzny neartikulovany zvuky snad 5 minut, splneny sen proste.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 17:59

continuity To chceš. Toužíš po parfému a dostaneš pumpičku na kolo.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 18:33

Byla jsem ve škole a zjistila, že prvnacci nemají ve třídě tabuli, jen takovou dost provizorní, co tam dal asi někdo z rodičů. Zřizovatel nezřídil, hustý co, i ty děti tuhle na fotce z Madagaskaru tabuli měli. Takže jdu za zřizovatelem, jestli jsem v nějakém jiném století nebo jak.

Online brrr
12349 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 19:06

Potrefenáhusa Zpráva pro Adolfa, to je ale docela drsné. 

Neteři jsem ted koupila Kitaro, je to nějake vydání jako jedna kniha. Ale zatím jsem se neptala, co na to říká

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 19:10

Potrefenáhusa ja bych asi koupila nejakou hracku, co vypada jako opravdicky housle. Aby to naplnilo tu predstavu. Klidne treba z bazaru. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 19:22

Potrefenáhusa Já bych asi koupila nějakou nápodobu, co by mě úplně neurážela, a zkusila k tomu sehnat futrál, to by to mohlo posunout o level výš.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 18. listopadu 2024 19:44

Kokoska tuhle červenou kytaru jsme se ségrou taky měly a všechny tři naše děti na ni dodnes u babičky hrajou

Evaeva já asi teď nerozumím, jako že pro pětiletý děti není dost věcí na vyrábění? To je naopak nejlepší věk, ne?