Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 12:53

žluťásek mně to mrzí, protože vždycky si plavání užíval a teď na ty lekce chodil fakt rád. Ale minule skoro nevlezl do bazénu. No uvidíme, za chvíli nám končí zaplacené lekce, jestli bude pokračovat dál. Starší jo, takže tam stejně někdo bude muset s ním

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 12:59

Karja my vcera vyrazili vecer take s baterkami (inspirovala jsi me:)), byl to takovy akt zoufalstvi v osm vecer, kdy se tu kluci honili, jeceli jako protrzeni a mydlili se po hlave. V teplomeru se vybily baterie, tak jsem maroda prohlasila za zdraveho a vytahla oba na chvili ven. Marod byl venku poprve po 5 dnech a byl uplne nadseny, meli jsme to takove dobrodruzne a trochu strasidelne. Ale teda nebylo jeste ani devet a potkali jsme tu spoustu opilcu, jeden sneroval po ulici, druhy lezel na zemi (tomu bylo tak 18), krisía ho tam skupinka podobne upravenych... byla jsem z toho dost vedle, tady to je takova mestska vesnice, bar tu neni ani jeden, jen par restauraci, kde pivo za levno nenalejvaj...

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 13:12

Snažím se vést děti ke kultuře. Vymyslela jsem, že dnes odpo půjdem s dcerou na vernisáž. Říkám, že to bude instalace, bude to svítit, jsou tam i fotky, má to být nějaká instalace se zvukem a ona na to: A bude tam aspoň žrádlo?

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 13:25
Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 15:28

LunaPřesně, to je moje holka:D. Na akci bez rautu vůbec.

Gatita My jsme dneska za dědou na rybach, taky takovej výlet bez cíle a planu,a už tady mám menší igelitku odpadků ze svačiny. 

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 15:42

My sme po dllllhej dobe išli pešo na záhradku, ja som len jablká prezrela, ale L. mal kopec práce,  zjedol doneseny obed, opecenu slaninu a jablcnik.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 15:47

Karja moji kluci by na rybách byli spokojení. Akorát nevím, jestli by děda něco chytil

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 19:22

Evaeva Mozna by spíš dědu chytil rapl:D. Jo holky tam sni svačinu a zas jdou, ono to není příliš akční:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 19:30

Karja možná pro holky:) kluci budou klackem lovit půl hodiny listí z vody, pak něco vyhrabou v bahně a na závěr si vlezou na strom. Jako úplně to vidím ve správném prostředí. Akorát děda by je vzal na ryby přesně jednou

Online Tabea
8134 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 19:44

Evaeva u nás byly děti u dědy na rybách jednou. Pořád lezli k vodě/do vody, nebo do ní něco házeli, takže je babička musela zase odvést. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 19:51

Tabea ano, tak by to asi skočilo i u nás děti nadšené, děda na prášky, ryby žádné 

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:16

Můj muž bral vnuka na ryby od jeho 4/5 let. Ale on mu dal i prut. Musím říct, že ho pro rybaření nadchl. Větší potíž byla , že  neuměl v přírodě kakat, bál se , že se překotí. Tak mu děda poradil,  že  musí být u stromku. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:17

Evaeva Sambo si furt stěžuje, že nemá s kým chodit na ryby, že mu chybí ten kluk. Tak nemohla bys je přivézt ať je doma klid? Nebo Tabea:D

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:18

Tak Betty Já taky znám pár malejch kluků, co je to baví. Ale myslím,že 90procent úspěchu spočívá v tom, zda je tam to dítě samo nebo se sourozencem, že to pak právě vymýšlejí ty blbiny. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:21

Karja můžeme se domluvit. Já vezmu holky do zoo a sambo kluky k vodě

Online Tabea
8134 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:30

Karja nema problema, přivezu.
Ale kluci od sestřenice (8, 6) mají vlastní pruty i lístky a hrajou si na chytání ryb i na zahradě.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:33

Tabea ano tyhle děti s rybarskejma listkama nevozte:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:40

Tabea což o to, kluci si taky hrajou na chytání ryb, ale s opravdovým chytáním to má pramálo společného

Online Tabea
8134 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 20:41

Evaeva tak to tyhle nahazujou, čekají, táhnou, práce s podběrákem...

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 17. listopadu 2024 12:14

Viktor si často ve školce hraje s tímto - Magpad. Tak jsem mu to koupila k Vánocům. Takže to sem dávám jako tip.