Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:00

Potrefenáhusa z vysoke skoly zivota ma tituly z mediciny, epidemiologie, ekonomie, meteorologie, politologie, historie a spoustu dalsich... online vyuka probiha na facebooku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:00

MPLee teď mně napadá dotaz, ty máš určitě zkušenosti. Kdy jste malého postavili na lyže? Já si v půjčovně dělala srandu, že když už chodí, tak bereme i pro něj Ale doma mně napadlo, jestli mu nepořídit ty kluzky na boty, jen tak pro srandu samozřejmě.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:04

MPLee Závidím, já moc lyžovat neumím, abych to děti mohla sama naučit, ale ráda bych aby to holky uměly, aspon trochu. Kurz nepřipadá v našem případě v uvahu, že by někam samy šly třeba o jarnácích.  Naštěstí, pokud bude sníh, tak budou mít lyžařský výcvik ted v první třídě, doufám, že to klapne!

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:05
Offline dzizisketa
8967 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:17

MPLee 

Na víkend po Mikuláši jedeme do penzionu nad Tanvald, loni tam přesně tou dobou čerstvě napadl sníh, tak doufám, že to vyjde i letos. My teda nelyžujeme, ale na bobování, koulování nebo sněhuláky děti užije.

Rosťa má na fotce kombinézu od žluťásek 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:29
Reakce na Zuzuli:

Potrefenáhusa z vysoke skoly zivota ma tituly z mediciny, epidemiologie, ekonomie, meteorologie, politologie, historie a spoustu dalsich... online vyuka probiha na facebooku.

​Ty to nějak dobře znáš.

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:31

byly jsme s dvouletou dcerou na náhodné dětské chirurgii (taková banalita, jen mi přišlo, že se to blbě hojí) a byla tam tak milá doktorka i sestřička . To je fakt radost!

Online Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:33

Kan jj, tchyne s tchanem se nestydi o sve studijni poznatky podelit s rodinou 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:33

Pinot Noir psaní na stroji na mechanickým stroji ve škole.... aaaau... doma jsem měla bud PC klávesnici nebo elektrickej psací stroj. Ve škole to byl teror.
Ale těžko na cvičišti, ... Jsem rada, že jsem si to tenkrát jako nepovinný předmět vzala..

Offline Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:43

Tabea my měli elektrické, ve škole i doma. Ale pro mě to bylo utrpení i tak. Měla jsem od první třídy až do konce střední školy na vysvědčení pořád samé jedničky, jen ze psaní na stroji čtyřku

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 10:47

Pinot Noir Nápodobně. Já teda na té střední už měla dvojky, jsem to flákala, co jen to šlo. Ale ta čtverka hned v prvním pololetí ze psaní, to byl teda šok! Hlavně pro rodiče. Ale zvykli jsme si na ni všichni  

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 11:02
Reakce na Evaeva:

notna no původně to tak vyznělo. Taky jsme nemohli/nechtěli mít x chyb samozřejmě 

​Takže se v podstatě shodnem :-) Já neměla na mysli, že by práce neprošla kvůli jedné jediné chybě v x-stránkové práci. A ty zase jsi neměla na mysli, že by se na gramatiku vůbec nehledělo, jak to vyznělo prvotně mně, když jsi psala, že za gramatiku diplom není. To sice ne, ale bez ní to často taky neprojde.

Zuzuli Tak pokud je toho textu minimu, tak je asi jasný, že tam asi ani těch gramatických chyb nebude toli, aby to neprošlo nebo se na to nebude tak hledět jako v práci, kde jde převážně o souvislý psaný text.

brrr MyrtilaJj, mám tu zkušenost obdobnou. Na gramatické chyby se hledělo, vracelo se to kvůli tomu. Ale samozřejmě od nějakého množství.

Offline Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 11:23

notna ono se potom přešlo na obchodní korespondenci a ještě později na totéž, ale na PC, tak to už mi pak šlo, i vyplňovat na těch strojích složenky. Ale jak šlo jen o rychlost a zároveň bezchybnost, tak to byl fakt velký průšvih! I ta čtyřka byla jenom z milosti.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 12:20

Tabea tak to frühschoppen mi evokuje, ze měl nakoupeno uz v devet rano

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 12:28

Jak se tu resilo to foceni ve skolce. Deti ve skolce se mely fotit, bylo to avizovano minimalne mesic predem. S prosbou, aby deti prisly ve slavnostnim. Neudrzeli jsme to, syn sel v teplakach a umatlanem triku od snidane. Kdyz ucitelka po prichodu do skolky vyzvala meho muze, at chlapce prevlekne, muz se pry zmatene jal syna navlekat zpatky do kalhot do deste (si myslel, ze asi pujdou ven), pak ho se soucitnym vyrazem ucitelka vypoklonkovala.Na fotce to synovi moc slusi, ma na sobe krasnou cizi kosili. Ucitelka nas asi vyhodnotila jako totalne nekompetentni a nejak to zaridila. Nesu tam dnes kazetu s cajema, ty ucitelky jsou fakt hodne.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 12:30

Gatita :-D V naší školce taky svlékali dva sourozenci, ale ti z domu přišli v nějakým top outfitu, speciálně objednaném, ale stala se jim tam nějaká nehoda...a taky svlékli někoho cizího no:D

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 12:36

Gatita ale to je moc hodná paní učitelka.

Já mám fotku v silonový zasterce. Přišly jsme se ségrou v sametovejch šatičkách už ráno, během dne paní učitelka zavelela dětem převléct se na focení, všechny děti šly do limecku, krajek a volánků, já ze sametovejch šatiček do školkový zástěrky. Nikomu to nepřišlo divný, jsem tak i na fotce se ségrou, co má ty šatičky taky a já vedle ní v zástěrce segra byla v jiné třídě s chytřejší paní učitelkou

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 12:42

Zuzuli Bylo by to vtipný, kdyby to nebylo tak smutný. Ve věcné a zajímavé diskuzi o gramatických chybách, kde se i zmíní preference raději chyb než osobní útoky, přijde osobní útok a hodnocení na Kan a přirovnání k tchýni, která nepodpořila syny studenty a sympatizuje s komunismem a zároveň ještě k frustrovanému sedlákovi. Asi aby těch urážek nebylo málo. Tohle je tak strašně přes čáru!

Možná napsala Kan blbost, že se u cizinců na češtinu nehledí. Ale reagovat takto? Tady fakt často nejde o to, co se napíše, ale kdo to napíše.

Jinak mě by to docela zajímalo, kdyby někdo Kan opravil, jak to je. Protože to taky nevím. V kruhu jsem nikdy neměla cizince kromě Slováků, kteří psali v čestině a nechali si to kontrolovat. A jiné cizojazyčné studenty znám jen ty, kteří tady studují v aj a česky nemluví vůbec.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 12:45

Pinot Noir Jj, obchodní koresponce už byla fajn, to jsem měla ráda. Jsem si vzpomněla, že byly i nějaký soutěže v psaní na stroji a dokonce mistrovství republiky. Já se teda neúčastnila ani toho školního kola A měla jsi ještě těsnopis? nebo už nebyl? Já ještě ano.

Online Janulik03
20273 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 12:45

MPLee to je nádhera