žluťásek tak to je vtipne. Rozkaz znel jasne, tak ses prevlekla![]()
Vše o těhotenství a dětech
notna Ale ta diskuze vůbec nebyla o cizincích, to je uplně bezpředmětné v celém tom kontextu. to je vedlejší větev celé té podstaty o čem se tu diskutovalo. Tu diskuzi vyvolala Kan, nevhodně, z nuly právě nějakým rádoby útokem s příchutí jedu, a proto to tak z tvého pohledu asi i slízla.
V kruhu jsem měla několik cizinců, nevím, jak dělali přijímačky, jestli mohli dostat test v cizím jazyce, ale většina prošla ročním jazykovým kurzem a museli mít nějaké potvrzení třeba na uroveň B1 myslím? Oni mluvili hlavně rusky, takže se docela rychle naučili a pak podmínky měli uplně stejné jako čeští studenti. Víc nevím.
Pojďme přejít k tomu vánočnímu focení, prosím, tohle vůbec nemá smysl.
Pinot Noir pisanie na stroji. ![]()
Moja učiteľka našťastie bola veľmi vnimava a pomohla mi písať jednou rukou tak, ze som mohla v rýchlosti zložiť skúšku. Ale bola to drina, jediný ustupok ktorý som dostala bol, ze som nemusela písať poslepu. Nedalo sa nič robiť len ísť naplno do toho. Našťastie som sa tým nemusela živiť
notna ty opravdu nevnímáš to neustálé otravné popichovaní, drobné urážení, nenápadné uplivování jedů stále jedním směrem, úsměšky a bohorovné plky, které vždycky stočí diskuzi jinam a úplně zbytečně potom vzniknou právě tyhle konflikty?
Karja jo přesně, ať si jdou diskutovat o větný stavbě do vlákna o češtině, tohle je dětský území ![]()
žluťásek jojo, mimochodem ta vaše akce v knihovně vypadala fakt skvěle. To jsou přesně akce co mám ráda, takové milé prostě, nízkorozpočtové, žádné drámo, pohoda a tak. To vám závidim;-)
Janulik03 pro mě to bylo fakt utrpení. Měli jsme elektrické stroje, kde displej pobral jeden řádek, dalo se v tom ještě i opravovat, ale opravy zdržely natolik, že byl člověk potom mimo limit, a na konci řádku se napsaný text vytisknul. No a já vždycky slyšela, jak všichni okolo po pár vteřinách už vesele tisknou celý první napsaný řádek a já stále bojovala s chybou v prvním slově... To byl hrozný stres. ![]()
Jestli ono to krájení není spíš hrubá práce s pilou ![]()

Evaeva líbí se mi vaše kuchyňské zátiší s teploměrem. Máme na jídelním stole podobnou sbírku ![]()
žluťásek jo, teď je to zrovna aktuální
žluťásek já myslím, že podobný košíček je povinná výbava všech rodičů malých dětí od září a dále
my teda po dvou zápalech plic v rodině máme už bohužel koš
Karja jo přesně tak to vnímám, low cost dopoledne, žádný profi vybavení, ale dostupný úplně každýmu. Vyrabuju vždycky synovi schleichy, lego, posbírám všechny košíčky doma i v práci. Jen ten následný úklid, než to zas všechno roztřídíme ![]()
Dám ještě pár fotek, hovinkove téma se moc moc líbilo

monis noo ve skříni jsou dvě krabice i bez zápalu plic
A už je vám dobře?
Evaeva malá už dobrý, ale měla dvoje atb a teď to vyžírám já. Atb mám teprve den, takže zatím mazec. Jenom se bojím, aby to nelízlo starší před Vánoci skrz inkubační dobu...
notna díky, už chvíli přemýšlím, jak to formulovat. napsala si to za mě.
Tabea Pinot Noir Mě teď pobavilo, když jsem byla před měsícem v porodnici, tak jsem na příjmu měla pocit, že odněkud slyším klapat psací stroj, myslela jsem si, že si to s něčím pletu, neslyšela jsem ho už hodně let. No a za chvilku slyším, jak za dveřma na chodbě primář péruje mladého doktora, že neumí psát na stroji, že to nejde, takových překlepů tam nasekat!
Nevím, co tam ten chudák psal, moje zprávy byly psané na počítači.
žluťásek To je tak krasnej font
Na predvanocni akci zkusime taky dorazit
notna ty opravdu nevnímáš to neustálé otravné popichovaní, drobné urážení, nenápadné uplivování jedů stále jedním směrem, úsměšky a bohorovné plky, které vždycky stočí diskuzi jinam a úplně zbytečně potom vzniknou právě tyhle konflikty?
Vnímám. A to nejak omlouvá, že tady někdo jiný vytáhne dezolaty a v podstatě fakt hnusné urážky? Když už teda se snažím ukázat, jak jsem "lepším" člověkem.
úplně nejlepší by bylo tyhle drobné posměšky ignorovat, pokud to už nejde, chápu, občas někomu vytečnou nervy. Ale sepsat elaborát o nezaměstnaných rusofilnich dezolatech, když je úplně jasné, že e to není případ Kan ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.