Evaeva moora To jsme měli ještě na gymplu ta pera. Navíc jak to bylo jako takový vedlejší předmět, nikdo do toho nechtěl moc investovat, různě se ta pera půjčovala a sháněla. Naštěstí myslím, že jsme dělali asi dva nebo tři výkresy za rok. Bože jsem to neměla fakt ráda!
Vše o těhotenství a dětech
Já jsem si radši povinně zvolila latinu ![]()
Karja ehm ja si na gymplu mohla vybrat - technicke kresleni nebo psani na stroji. ono by to kresleni teda rozhodne nebylo lepsi nez ta 4 na starym verku ve kterym se mi zasekavaly prsty:-)) nastesti elektricke jsem zdarne preskocila a pak uz v praci rovnou pc klavesnici, uff
Ehm, jsem tady jediná, koho psaní na stroji a gymplu vyloženě bavilo a měl jedničky? ![]()
A to jsme měli staré mechanické stroje a snad ještě starší učitelku, češtinářku, co dávala jako diktát Husovy traktáty ![]()
dzizisketa Fuj tajbl:-D
viktorka_od splavu To jsme rok taky chytili, možná že poslední, pak se to už neučilo.
Karja my měli akorát deskriptivu. Což je teda škoda, to technické kreslení by mi pomohlo.
Evaeva aha, no my samozřejmě taky, ale rýsovali jsme tam i pery, takže byl to opruz.
Karja aha. My na VŠ pak rýsovali tenkými fixami. To se teda taky rozmazáválo, ale asi ne tolik
notna díky, už chvíli přemýšlím, jak to formulovat. napsala si to za mě.
No kdysi se Tě tady taky spousta lidí zastala, když Tě @Jinx popichla kvůli gramatickým chybám
Taky mě to vždycky zarazí, těch hrubek dělá nějak moc, si říkám, co měla na zš z čj. Jako stane se každýmu, občas.....cituji Kan mi přijde jako dost neslušný
Dyť to píšu, že záleží na tom, kdo to píše. Jedna je osočovaná, že píše urážlivě, ale na druhou se ani nesmí ukázat, že píše mnohem hůř. To je najednou, ač dosud jiné téma nevadilo, okamžitě z diskuze vypadněte, tady se probírají děti.
Pinot Noir Přijde mi někdy urejpaná a protivná. Někdy mi to přijde i trefný, a to i na moji adresu . Ale nikdy ne zlá a hnusná a osobní, jak se tu na ni sneslo. A vidím to jako continuity Kritizovat chování ještě horší formou chování je mimo.
A jo, už jdu jinam...
monis No asi jo :o) A možná propiskou strašně škrábe, koneckonců je to doktor ;o) Zase, když jsem se byla zapsat v porodnici, tak ho podle toho hned poznali, že je to ten doktor, co píše na stroji :o)
notna no myslím, že dostala pěkně vyčiněno. A tím bych to uzavřela, co říkáš.
notna narážky na školní prospěch a drama matky ti nepřijdou osobní a urážlivé? Podobných výkřiků se dopouští pravidelně. Zopakuju to co minule - my dvě zřejmě máme velký rozdíl ve vnímání slov a vyjádření a asi se tedy často nechápeme. Protože teď teda fakt nechápu.
notna díky, už chvíli přemýšlím, jak to formulovat. napsala si to za mě.
ano, souhlasím s vámi oběma
notna prosimtě, to byl VTIP, protože s dětskými tématy nás po každém třetím příspěvku z jiného vlákna okamžitě vyhazují
U nás ten sneh rýchlo mizne, takže malý stihol 1 snehuliaka a snezneho anjela = vyvalal sa v psom hovne ![]()
DruI Moje doktorka vypisovala průkazku propiskou a strašně škrábe
takže se mě všude, kam jsem přišla, ptali, co to tam mám napsané, a pak už radši chtěli třeba poslat přímo kopii výsledků vyšetření, protože to prostě nerozluštili a já taky nevěděla ![]()
Písničky Míši Růžičkové ![]()
Myrtila No vidíš, proto gynekolog potřebuje umět psát na psacím stroji ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.