Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:07

letfenixa ale ne! Fuj.

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:13

žluťásek a byl to fakt trefnej vtip, pobavilo mě to .

notna to je zajímavý, protože hnusné, osobní a prvoplánově zlé příspěvky tu Kan píše každou chvíli. Nejhorší mi přijdou ty, kdy do někoho rejpe s využitím nějaké jeho starší stížnosti.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:15

letfenixa My cestou ze školy stavěli sněhuláka ze spadaného listí. Taky jsem čekala, na jaký psí dáreček při tom narazíme, ale naštěstí tam máme takovou vrstvu listí, že se tam psům nechce chodit :o)

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:19

Anema presne, otravny ty min nebo vic napadny pasivne agresivni utoky a poznamky.

pak, kdyz uz konecne nekdo neco od plic rekne, tak tyvole este dostane sodu, to me fakt pobavilo. fakt neni povinnost si takovy chovani nechat libit.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:20

Lilly_Ku souhlas 

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:21
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:24

Pinot Noir Jsem ráda, že se tady objevil ten prvotní příšpěvek, protože mě to uvedlo do obrazu, co byla ta prvotní urážka. A už chápu, že jsem to vůbec nezaregistrovala, protože obdobnou hlášku "Ty máš z čj 1 a jsi schopná napsat mlinář?" používám v různých obdobách na dceru. Asi bych ji dokázala ppoužít i na někoho jiného v nezávazném hovoru. Možná, nevím. A vůbec bych v tom urážku neodhalila. Prostě podivení, že někdo chytrej je schopnej napsat takovou chybu. A myslím to i na sebe. 

Drama matky urážka je. Opovržlivá. Ale já ji teda zaznamenala až jako reakci na toho sedláka a komunistku. To vůbec nevím, že takhle Kan někoho tituluje. A fakt jdu od toho, protože asi nevím, kdo tady kdy přesně něco kdy řekl. A reagovala jsem jen na tuto konkrétní debatu, kde to jedna strana teda hodně přestřelila. Ale tak píšete, že podle vás OK a bylo to pozásluze. Tomuhle třeba taky nerozumím. Jestli chci sllušnou debatu, vedu ji slušně a neklesám níž než ten, kterýho kritizuju.

Víš, co, ono je v tom asi kus mého osobního "traumátka" /nadsázka/. Občas to tady schytám. A pak tady padaj jiný perly, těžšího kalibru, než jsem kdy já napsala. A ticho po pěšině, nic se neděje. Ona je to vlastně docela vtipná komedie.

Tak a zase mám už několikátý dlouhý příspěvek a určitě tu debatu hrotím :-)

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:25

Myrtila já mám i někde fotku prukazky, kdy tam byly pod sebou 3 kolonky pro vyšetření různých doktoru typu praktik, zubar a ekg a neslo přečíst ani jedno, ostatně moje gynekolozka píše tak, ze mě to ochranilo od ruznyho panickýho googleni, protože v ty prukazce neslo přečíst proste nic, co nevyplnovala sestra

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:33

notna Jo komedie to je a velká. Díky. 

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:34

Lilly_Ku jo, souhlas.

Ono obecně je asi fakt nejlepší na takové útoky nereagovat a nerozdmýchávat to, continuity. Ale nepřijde mi špatné se čas od času vymezit, protože jinak to může vést mlčící většině, což není ve společnosti nic zdravého.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:36

Lilly_Ku jo, přesně 

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:39

notna to s tim pravopisem mi taky prisla jako pekne rypava urazka. Ano, u pribuzneho kamarada bych si treba taky prisadila. Ale tady mi to prislo zbytecne, nicmene kan nema otitulovane rada tak nejak v prurezu vlaken... Ja tu pisu pokazde bez diakritiky, na mobilu zkratka nepouzivam a to taky generuje chyby a preklepy. Jsme na volnocasovem foru a ne na katedre bohemistiky. Zuzuli mozna taky prestrelila, ale docela me pobavila. Protoze takovych postavicek jako je jeji tchyne, znam vic. Tech, kterym hlavne chybi poradna sebereflexe. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 17:39

notna teď teda musím souhlasit s Pinot NoirNechápu, že to nevidíš.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 18:06

Potrefenáhusa Tak tenhle škrabopis mě zachraňuje i od googlení, co se týče dítěte, protože naše pediatrička píše dost podobně

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 18:10

Evaeva vy jste Míšu objevili až teď?u nás naštěstí moc nefčí, ale zato mi pije krev Kája a Bambuláček

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 18:13

notna narážky na matky se objevují pravidelně

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 18:15

monis Haha, no jasně a taky na řidiče, důchodce, řemeslníky, zákazníky, akorát ti nejsou tak vztahovační a neberou si to osobně. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 18:16

....a prodavače, zvlášť ty z lahůdek. :D

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 18:19

Kan A tak jako opravdu se ti nezdá hloupé psát v dětském vlákně posměšně o "drama matkách"? Já jsem teda taky spíš zastánce toho, přejít některé věci mlčením, ale tohle se dotklo i mně, přestože jsem se debaty neúčastnila.

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 18:25

DruI hlavně je to zneužití toho, že v 99 % těchto protivných rýpnutí opravdu všichni mlčí a přejdou to, takže Kan a její věrná tleskánka olte mají pocit, jak nám to tu zas natřely. Občas to ale přeteče, no, a jak tu někdo psal, podle mě to není vůbec na škodu dát občas najevo, že je to fakt hrozně otravné.