Vy mi davate. Ted jsem cestou domu koupila krom vanocniho papiru i roli narozeninoveho:)
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No, tak dneska a u nás na jižní Moravě (i v Praze) bych odráželo taky klidně darovala, ale u nás tehdy říjen znamenal první sníh, mrazíky a pak nasněženo prakticky pořád až do dubna, lepší by bylo dostat sáňky ![]()
Myrtila no v Praze úplně ne. My kola jednou dostaly a jednou kolečkové brusle, obojí jsme šly hned vyzkoušet ![]()
Myrtila my si s mužem vzájemně kupujeme nějaké zákusky. A maminka mi teda dort většinou upeče
Lukaskova doktorka nerobí, zastupujucej nejde telefon, už som zistila mail. Dnes je to 4.deň, čo má zvýšenú teplotu, kašeľ škaredý ale vlhký. Zobrala som ho do dr.max na zistenie CRP, a všetko som tej zastupujucej poobede napísala a ona mi už normálne odpísala! Ja také vôbec nepoznám!
letfenixa Tohle moc oceňuju na naší pediatričce, sama preferuje e-mail a hlavně mám skoro hned odpověď, nebo rovnou volá. Ať je Lukáškovi brzo líp!
letfenixa tak at je Lukaskovi brzo dobre, aby si uzil Vanoce!
Potrefenáhusa Ja jsem letos kupovala teda opravdicke housle. Syn si je preje uz nekolik let, takze je mam ve skrini prikryte svetrama![]()
Ale syn uz je v 6.tride a hraje x let na akordeon a fakt dobre...
kolik ma dcera? Jako asi by te to mohlo stat dusevni zdravi, ale ctvrtkove housle moc nestoji a jsou "to fakt housle"![]()
Luna 4 a půl, ja myslim, ze si fakt predstavuje to fidlani klackama
ale opakuje to umanutě, to zas jo
Luna P.s.ja bych strasne spatne nesla, kdyby rasila opravdickej nastroj, myslim si umim predstavit, jak se k tomu bude chovat, chtít nosit ven apod., takze o tom zatím vůbec neuvažuju
no ale jeste jsem se nerozhoupala
Potrefenáhusa asijske deti v tom veku uz maji koncerty![]()
Nee ja to chapu...My jsme taky zacinali foukaci harmonikou a vselijakyma tamburinkama, aby meli pocit, ze maji nastroj.
No a housle fakt nevim. Skoro bych je vyrobila z kartonu, ale to zas asi nemas asi kdy...![]()
Potrefenáhusa asijske deti v tom veku uz maji koncerty![]()
Nee ja to chapu...My jsme taky zacinali foukaci harmonikou a vselijakyma tamburinkama, aby meli pocit, ze maji nastroj.
No a housle fakt nevim. Skoro bych je vyrobila z kartonu, ale to zas asi nemas asi kdy...![]()
Prekvapuje ma, koľko z vás máva tortu na narodeniny aj v dospelosti. Ani ako dieťa som nemávala vždy na narodeniny či meniny tortu, ani moji traja mladší súrodenci. Darčeky na Vianoce sme tiež nezvykli mávať zabalené v darčekovom papieri, buď neboli zabalené vôbec, alebo boli v igelitke. Až keď som bola cca tínedžerka, som u nás zaviedla balenie do darčekového papiera. Neskôr sme obalili do vianočného papiera staré krabice od topánok (každý člen rodiny mal svoju) a tie recyklujeme už najmenej 15 rokov. Keď je darčekov viac alebo sa nezmestia dokrabice, tak ich zabalíme osobitne do papiera.
To, že som nemala vždy na narodeniny tortu alebo zabalené darčeky, ma netrápilo.
Luna hlavně si myslím, že bude zklamaná, protože na opravdových houslích se jí asi nepodaří vyloudit tón Potrefenáhusa
Evaeva nějaký zvuk vyloudí, nevím teda, zda tón, ale husa aby si pořídila špunty do uší ![]()
Mohučanka na špunty bylo, i když na ně ségra opravdu cvičila ![]()
(Ale člověku se chtělo prstíčkem hrabat, když z houslí přešla na příčnou flétnu
)
Mohučanka ty jo, já nevím, mně ty housle přijdou hrozný. Ségra pak teda přešla na bubny![]()
Gatita Ve jménu prosincových, děkujeme! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.