Myrtila Já to vím!! A věř mi, že za mýho dětství to bylo ještě horší...jenomže mně pak vždycky připadá, že rodiče prostě zabalili dárky a jeden náhodně oddělili...což asi nebylo tak daleko od pravdy, co? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa chúďa malé ![]()
Garfie náhodou, moje máma je taky potrefená husa a já vždycky pečlivě zvažuju, co k narozeninám, co k svátku a co pod strom. Všechno to stihne za 6 dní, chudák, a narozeniny a svátek se slaví najednou ![]()
(Ale taky si stěžuje, že je celý život ošizená chudinka
)
Myrtila v kiku mají normální celoročně
Myrtila Já to vím!! A věř mi, že za mýho dětství to bylo ještě horší...jenomže mně pak vždycky připadá, že rodiče prostě zabalili dárky a jeden náhodně oddělili...což asi nebylo tak daleko od pravdy, co?
Na tuhle otázku by mohla mít odpověď Gatita ?
Případně se za rok zeptám švagrové, ti si to letos s narozeninami a svátkem zařídili s miminem podobně ![]()
Evaeva Jj, teď už je to lepší, ale až poslední dobou, navíc nebydlela jsem vždycky tam, kde je velký výběr, ale i v lese u maloměsta, tam se bere, co zrovna je
Tak jsem se tomu takhle přizpůsobila ![]()
Evaeva Já myslím, že dneska už snad všude....ale dřív to býval vážně problém.
Myrtila já mám na vánoce akorát svátek, ale jsem o tom přesvědčená ![]()
Že je problém vánoční papír na dárku k narozeninám v době Vánoc jsem zjistila až tady. Resp. problém registruji, ale ani nadále se jím nehodlám zabývat a dárek k narozeninám na Štědrý den už je zabalený v papíru s ladovskou zimou.![]()
Evaeva Jj, 10 let, to je zhruba to, co myslím tím "poslední dobou" ![]()
Myrtila já mám na vánoce akorát svátek, ale jsem o tom přesvědčená
Zeptáš se na to rodičů? ![]()
Pinot Noir Tak u narozenin na Štědrý den bych se nad tím asi nepozastavila, ale v listopadu je vánoční balicí papír divný ![]()
Myrtila to jo, ale začalo to u narozenin a svátku necelý týden po Vánocích, to bych papír vůbec neřešila, v té doby naše rodina ještě za sebou nemá ani všechny nadílky. ![]()
Pinot Noir no mně to přijde trochu divné i v den Vánoc. Prostě to není narozeninový papír. Ne že by to byla vyloženě tragédie, to zase ne![]()
Myrtila
oni mi říkali, že to jméno kvůli tomu dost zvažovali, ale tím, že je to jen svátek, tak jsem to nikdy jako újmu neprožívala. U nás se svátky obecně tolik neřeší ani u dětí.
Evaeva ja bych to taky neresila, kdyby to bylo nejaky vysněný jmeno, i kdyz u prosincovyho dítěte jsme nakonec Barboru přece jen vyškrtli :-)
Pinot Noir ja mam narozeniny úplně zkraje ledna a to už mas pocit, ze Vánoce už jsou nenávratně pryč, většinou se to trefilo i na začátek školy a presne dojem, ze dostaneš neco, co zbylo a náhodně to oddělili od hromady (což asi ani jinak nejde :-))))
Na tuhle otázku by mohla mít odpověď Gatita ?
Případně se za rok zeptám švagrové, ti si to letos s narozeninami a svátkem zařídili s miminem podobně
snazim se fakt mit o 2 darky vic, ale porizuji je spolecne s temi vanocnimi (jak taky jinak?).A az pak vymyslim, ktere budou k Vanocum, svatku a narozeninam. K svatku davame neco maleho, letos to bude maly transformer. Druhy syn ma dokonce svatek primo 24.12. a dostane Hot Wheels Cyber Truck, vysmeleny mesicem predem na sekundarnim trhu, takze sice drobnost, ale bude z ni myslim nadseny, ta divna auta ho fascinuji.
Ale papir casto pouzivame ten vanocni, me vubec nenapadlo, ze by na tom bylo neco spatne. Ale ja jsem z rodiny, kde se vanocni darky davaly zabalene div ne do igelitky z billy, takze osobne povazuju balicek v hezkem vanocnim papiru za hoch nobl!
edit mraky preklepu a chyb
Evaeva Moje mamka je Eva a taky je presvedcena, ze z hromady vánočních darku proste jeden vyndali a dali ji ho k svatku:-). Ja treba kvuli tomu nedala klukovi jmeno Adam, chudak nema ani narozeniny sam a jeste by na jeho svatek vsichni zapomneli.
Gatita Ehm, od ledna bude v prodeji lego fortnite. Kdyby bylo nutno koupit něco o narozeninám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.