Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:45

Myrtila Já to vím!! A věř mi, že za mýho dětství to bylo ještě horší...jenomže mně pak vždycky připadá, že rodiče prostě zabalili dárky a jeden náhodně oddělili...což asi nebylo tak daleko od pravdy, co?

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:51

dzizisketa chúďa malé

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:53

Garfie náhodou, moje máma je taky potrefená husa a já vždycky pečlivě zvažuju, co k narozeninám, co k svátku a co pod strom. Všechno to stihne za 6 dní, chudák, a narozeniny a svátek se slaví najednou

(Ale taky si stěžuje, že je celý život ošizená chudinka )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:55

Myrtila v kiku mají normální celoročně 

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:58
Reakce na Garfie:

Myrtila Já to vím!! A věř mi, že za mýho dětství to bylo ještě horší...jenomže mně pak vždycky připadá, že rodiče prostě zabalili dárky a jeden náhodně oddělili...což asi nebylo tak daleko od pravdy, co?

​Na tuhle otázku by mohla mít odpověď Gatita ? Případně se za rok zeptám švagrové, ti si to letos s narozeninami a svátkem zařídili s miminem podobně

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:01

Evaeva Jj, teď už je to lepší, ale až poslední dobou, navíc nebydlela jsem vždycky tam, kde je velký výběr, ale i v lese u maloměsta, tam se bere, co zrovna je Tak jsem se tomu takhle přizpůsobila

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:06

Evaeva Já myslím, že dneska už snad všude....ale dřív to býval vážně problém. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:08

Myrtila Garfie jo, vím, ale ten kik je dobrý tip minimálně deset let 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:10

Myrtila já mám na vánoce akorát svátek, ale jsem o tom přesvědčená

Offline Pinot Noir
29903 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:11

Že je problém vánoční papír na dárku k narozeninám v době Vánoc jsem zjistila až tady. Resp. problém registruji, ale ani nadále se jím nehodlám zabývat a dárek k narozeninám na Štědrý den už je zabalený v papíru s ladovskou zimou.

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:29

Evaeva Jj, 10 let, to je zhruba to, co myslím tím "poslední dobou"

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:29
Reakce na Evaeva:

Myrtila já mám na vánoce akorát svátek, ale jsem o tom přesvědčená

​Zeptáš se na to rodičů?

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:30

Pinot Noir Tak u narozenin na Štědrý den bych se nad tím asi nepozastavila, ale v listopadu je vánoční balicí papír divný

Offline Pinot Noir
29903 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:35

Myrtila to jo, ale začalo to u narozenin a svátku necelý týden po Vánocích, to bych papír vůbec neřešila, v té doby naše rodina ještě za sebou nemá ani všechny nadílky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:52

Pinot Noir no mně to přijde trochu divné i v den Vánoc. Prostě to není narozeninový papír. Ne že by to byla vyloženě tragédie, to zase ne

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:54

Myrtila oni mi říkali, že to jméno kvůli tomu dost zvažovali, ale tím, že je to jen svátek, tak jsem to nikdy jako újmu neprožívala. U nás se svátky obecně tolik neřeší ani u dětí.

Online Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 09:15

Evaeva ja bych to taky neresila, kdyby to bylo nejaky vysněný jmeno, i kdyz u prosincovyho dítěte jsme nakonec Barboru přece jen vyškrtli :-) 

Pinot Noir ja mam narozeniny úplně zkraje ledna a to už mas pocit, ze Vánoce už jsou nenávratně pryč, většinou se to trefilo i na začátek školy a presne dojem, ze dostaneš neco, co zbylo a náhodně to oddělili od hromady  (což asi ani jinak nejde :-))))

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 09:16
Reakce na Myrtila:

​Na tuhle otázku by mohla mít odpověď Gatita ? Případně se za rok zeptám švagrové, ti si to letos s narozeninami a svátkem zařídili s miminem podobně

​snazim se fakt mit o 2 darky vic, ale porizuji je spolecne s temi vanocnimi (jak taky jinak?).A az pak vymyslim, ktere budou k Vanocum, svatku a narozeninam. K svatku davame neco maleho, letos to bude maly transformer. Druhy syn ma dokonce svatek primo 24.12. a dostane Hot Wheels Cyber Truck, vysmeleny mesicem predem na sekundarnim trhu, takze sice drobnost, ale bude z ni myslim nadseny, ta divna auta ho fascinuji.
Ale papir casto pouzivame ten vanocni, me vubec nenapadlo, ze by na tom bylo neco spatne. Ale ja jsem z rodiny, kde se vanocni darky davaly zabalene div ne do igelitky z billy, takze osobne povazuju balicek v hezkem vanocnim papiru za hoch nobl!

edit mraky preklepu a chyb

Offline Vari
2221 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 09:17

Evaeva Moje mamka je Eva a taky je presvedcena, ze z hromady vánočních darku proste jeden vyndali a dali ji ho k svatku:-). Ja treba kvuli tomu nedala klukovi jmeno Adam, chudak nema ani narozeniny sam a jeste by na jeho svatek vsichni zapomneli. 

Online brrr
12358 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 09:18

Gatita Ehm, od ledna bude v prodeji lego fortnite. Kdyby bylo nutno koupit něco o narozeninám.