Archivářka Pinot Noir Kokoska si nezoufa, Kokoska ma klasicky linecky ulozeny v komore, aby bylo co vymenit s dcerou za vosi hnizda. A aspon se nebude muset matlat s cokoladou. Ovsem kdo upece ta testa z lednice, tot otazka. Jinak je mi fuk, jestli to sezerem pred svatky nebo kdy, stejne uderem Stedreho dne zajem klesa.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee cokoladovy kalendar je u nas taky dost zanedbavany, otevirame ho zpetne za nakolik dni najednou, i kdyz je v kuchyni na ocich. Ale lego friends kalendar musi otevirat kazdy den pred skolkou ![]()
MPLee u vás se dávají dárky do vany?![]()
U nás se teda každé ráno otevírají jak pytlíčky, tak čokoládky. Z pytlíčků sežerou sušené ovoce ještě před snídají, větší věci si schovají, dneska se syn dožadoval stavění lega z Alberta, co tam měl, ale zaspali, takže smůla. A před odchodem to zají tou čokoládkou ![]()
Evaeva no jistě!
Ne, tak to je logika 3 leté, když si teď myslela, že dárky nosí ryba ježík a nechtěla si to nechat vymluvit.
MPLee však já to pochopila. Ale byla by to super rodinná tradice, plná vana dárků ![]()
ja jsem ten gruffali kalendář naštěstí otevřela předem, takže ho nechám tak na 2.tridu
moc se mi osvědčily ty jednoduchý úkoly (zazpívejte si koledu, vystřihnete sněhovou vločku z papíru...). Cokoladovej máj taky, mladsi nechutná vůbec a chodí ho odevzdávat starší a starší je sice cokoholik, ale ráno běží prvně pro úkol a na cokoladu si vzpomene až po několika hodinách, dneska ještě vůbec
Potrefenáhusa já ho vytáhnu za rok, máme tu z loňska ten modrej knížkovej, tak ty knihy namíchᡠs těma starýma malýma a bude. Ale zamrzelo mě to.
MPLee jo, taky jsem to měla vymyšlený jinak
Evaeva když Na chalupě právě tu vanu nemáme ![]()
Letos, protože syn už ve školce nechodí do nejmenších, učitelky zavedly, že takové ty drobné úkoly typu "přineste pár kaštanů, nebo oblíbeného plyšáka" nebudou říkat rodičům, ale jenom dětem - a když to nevyřídí a nepřinesou, nic se neděje.
Tak vedena předtuchou se už několik dní syna ptám, jestli mají někdy donést do školky cukroví. Prý mají, "na Vánoce", přesnější termín jsem z něj nedostala. Dneska jsem poprosila muže, ať se zeptá učitelky - tak ho měli přinést včera
Na druhou stranu jsem asi ráda, protože stejně zatím doma žádné nemáme.
MPLee aha, tak proto. Ještě by taky nemusela nic dostat ![]()
Potrefenáhusa kluci naopak ty úkoly tenkrát úplně vyignorovali a jsem přesvědčená, že by to bylo pořád stejné.
Pinot Noir nemam to docteno, ale u nas uz pres svatky nikdo cukrovi nezere. A to ho nedelame s mamou moc, kazdopadne nejednou jsem cast i vyhazovala. Takze jsem rada, ze si kluci zobnou pernicku ted. I ja jsem pak uz uplne prejedena tech rizku, salatu a laskomin, co clovek chte nechte dostane. Za to ted prijdu domu hladova a rada neco uzobnu sama ![]()
Zuzuli hele my meli besidku vcera a uplne jsem se stydela za nase pernicky a krabicku slaneho. No a nase se snedly prvni! Par cizich kousku jsem ochutna a fakt tam asi ani jedna skvela kucharka nebyla. Tak tretina lidi donesla kupovane. Takze ja jsem v klidu, ziju v normalnim svete
. Detem to pochopitelne vubec nevadilo a nacpaly se vsim.
Pinot Noir taky tyhle dorty nemám ráda, babička mi často k svátku dělala bananovej nepecenej, dodnes je to jeden z nej dortů, muž ho vyžaduje k narozeninám
neměla bys prosim recept na ten nepeceny banánový?
Muslik už tu je o kousek vejš
Muslik už tu je o kousek vejš
pardon nevšimla jsem si. Už mám, děkuji! V dětství mi totiž také něco podobného delala babička, nic jiného sladkého sem nejedla, recept už nelze mit, tak hledám něco obdobneho
Evaeva u nas se moc neji ani o tom adventu
Mame par pernicku a dcera sni tak jeden denne, obcas vanocku a az pak na ten stedry den par kusu lineckeho a pusinky. Zrovna tenhle tyden nemame doma ani jediny kousek, ale pokud se nejaky prosincovy vikend hecnu a neco upecu, davam to rovnou k dispozici, at si doma uzijou i o adventu.
Ale treba ja nejim cukrovi vubec, od detstvi. Ani ty pernicky, ani linecke nebo rohlicky. Ja mam od detstvi odpor ke vsemu, co bych popsala jako specenou mouku s cukrem. Ja nejim ani susenky, nejim vanocku, babovky, mufiny, vetsinu detstvi do me nedostali ani dort. Tak jsem k narozeninam mivala nepeceny jablecny s piskoty, to jedine mi chutnalo.
už delší dobu mám pocit, že ty jsi já, mam to s těmi sladkými věcmi uplne identicky, lépe bych to nenapsala, a tvoje dcera, minimálně pokud jde o spani, moje dcera :)
Mne sa do nepečenej torty banán hodí najmenej.
Pinot Noir maslo s múkou ![]()
Mne sa do nepečenej torty banán hodí najmenej.
zkus to, ono je to zas jiny nez ty osvěžující kysely ovocný z kompotovanych meruněk, tim odležením se to tak hezky prolne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.