Čtyři krabice Kaply, čtyři krabice by si přál ![]()
A ten fotbalový dres mě teda překvapuje.

Čtyři krabice Kaply, čtyři krabice by si přál ![]()
A ten fotbalový dres mě teda překvapuje.

dzizisketa kaply není nikdy dost ![]()
Zina Diky, jdem na ne ![]()
(btw proc mam pod prispevky 10 radku mista netusim)
My do nepečenéhodortu ovoce vždycky mícháme, by mě nenapadlo dělat ho jenom s banánem :o)
Zuzuli hele my meli besidku vcera a uplne jsem se stydela za nase pernicky a krabicku slaneho. No a nase se snedly prvni! Par cizich kousku jsem ochutna a fakt tam asi ani jedna skvela kucharka nebyla. Tak tretina lidi donesla kupovane. Takze ja jsem v klidu, ziju v normalnim svete
. Detem to pochopitelne vubec nevadilo a nacpaly se vsim.
moje deti ve škole dostávají sladkosti od kamarádů za pohankový a jáhlový křupky, co vozíme z Česka. Vymění iniciujou kamarádi. Tady se to neprodává, všichni kámoši jsou z křupek hin. Kamarádka Kanaďanka si už u mě objednala pro její děti. Asi praštím prací a budu dealovat křupky pro mimina. ![]()
Tabea ale zrovna ty jihlavský pohankovy i jáhlový (kupuje takový ty švestkovo-jablkový?) jsou skvělý!!!
Potrefenáhusa oni se vrhají na ty bez ničeho, co jsou jen pohanka nebo jen jáhly. ![]()
dzizisketa ten seznam ma R. moc hezky vyvedeny. Jen jsem nerozlustila, co by mela dostat maminka:) A je to teda vubec moc hezky projekt, ze jsou tam i ty darky pro ostatni.
edit A Kapla je dobra.
Po zhlédnutí galerie z dnešní návštěvy v domově seniorů, kam Rostík s jinými vybranými předškoláky pravidelně dochází, se ho večer ptám:
"Vy jste si tam zkoušeli korunku?"
"Jo, říkali, že přijde princezna, ale byla to služka, roznášela tam balíčky. Ale tu korunku jsme si mohli půjčit."
Ta služka byla letošní Miss ![]()
dzizisketa výborný ![]()
Viktor během chvilky pochopil odčítání většího čísla od menšího (nejdřív ho to sice hrozně rozesmálo: Mami, ty si popleta, lovná se mínus se pšece nežíká!), ale stačily dva další příklady a už tomu rozumí. A taky jsem zjistila, že umí přičítat a odečítat čas, ví, kolik hodin bude třeba za 73 minut.
(A když za těch 73 minut má přijít babička a přijde za 72, nebo 74, trochu jí to vyčte.
)
Možná je to běžné, nemám přehled, ale Ríša tohle neumí.
Pinot Noir to si myslím, že běžné určitě není
věřím, že ten kluk bude matematický génius, spěje to k tomu už nějakou dobu.
není to vůbec běžné, je to na představu dost těžké.
Ten čas je počítání v sedesatkove soustavě. V dospělosti to umíme, protože to děláme pořád, ale je to fakt těžké, navíc to chce představu o čase.
Učí se to obojí kolem 4. 5. třídy.
Určitě má na tu matematiku nadání.
Pinot Noir běžný to není vůbec. Moje starší je podle školky šikovnej předškolák a dneska se mi chlubila, že už umí napočítat do 49
. Sčítat podle mě umí tak v první desítce a myslím, že odečítání ještě vůbec nechápe. Jo a hodiny taky vůbec neumí.
Pinot Noir ako učiteľka matematiky na 2.stupni ti môžem zodpovedne povedať, že to vôbec nie je bežné!
Pinot Noir běžné to není, na to počítání času by se mi tu občas hodil ![]()
Pinot Noir to teda ziram, Viktorovy matematicke schopnosti jsou uzasne. Nas predskolak ma dost problem pochopit treba minus 1 ve vytahu. Hodiny taky neumi, natoz pocitat v minutach.
Kokoska hodiny neumí ani náš školák
ségra je uměla ve čtyřech, když šla do školky. V tom byla jako Viktor - jdeš pozdě, říkala si ve tři a je tři a pět minut!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.