Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 12:34

Jos hele, až na to mluvení mi přijde, že je na tom jak náš o rok starší resp. ten nekreslí nic 

Online Jos
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 12:41

Evaeva no on maluje porad, ale spis vymalovava, ruzne kolaze dela a kresli jen ty dopravni prostredky . Ale ze by namaloval hlavonozce...Mluveni je velky hendikep, kdy do 3,5 nerekl prakticky nic. Takze tam je posun obrovsky, kdyz z nej vypadne treba ze je hrozne vycerpany. 

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 12:42

Pinot Noir Já myslím, že to bude dobré, že je dnes spousta možností, jak to dobře řešit. Třeba ve škole máme dvě asistentky, ale to jsou tak skvělé ženské, co jsem měla tu možnost je poznat, že bych taky s nimi chtěla být půl dne. A třeba já jsem taková ta "hodná" pořád bych měla tendence to těm dětem ulehčovat, ale to ony nedělají, ony s nimi fakt jako pracují hodně, snad ještě víc než s normálními dětmi a jsou povahově uplně super, suma sumárum - uplně k nezaplacení pro ty děti. Viki by teda potřeboval i asistenci na matematiku, aby se nenudil, což by byl teda pěkný oříšek:D!

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:04

Karja L má Stabilo Easy.

Online Tabea
8135 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:07

Karja nemůžeš to jít někam vyzkoušet, aby si vybrala to, co jí nejlíp padne do ruky?

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:09

letfenixa Jo, no to přesně jsem chtěla koupit jako první:D, a říkám si, aby nezapadalo do té kategorie pro dceru divných:D. 

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:12

Tabeaa myslíš, že řekne, že to oranžové jí padne líp do ruky, ale to růžové se třpytkama je uplně blbý?:-D.-D Hele už jsem se trochu zorientovala, já vůbec nevěděla, co jako jak se dneska čim píše....a už se chytám.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:16

Jos Náš by měl jít do školy taky 27, ale celkem myslím, že nemá šanci do té doby dozrát. Tak mě teda děsí to rušení odkladů.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:18

Jos ale ruku bude mít vypsanou, to je jedno jestli postavou nebo auty. Syna teda naštěstí "donutí" ve školce, doma by to nedělal vůbec.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:21

DruI já doufám, že to syn dožene, přecejen je říjnový, takže odklad už vlastně má 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:37

DruI Me to ruseni desi taky, deti by mely jit do skoly v zari 26, ale pokud se nestane zazrak, kluk na to mit nebude. Plus ani moc nechci, aby jako narozeni v druhy pulce srpna sli do skoly v cerstvejch sesti.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:57

Evaeva No jo, ten můj je narozenej na konci května.

VariTak to vám myslím ještě odklad v rámci přechodového období projde. Já mám dojem, že právě až rok 27 je stanovenej jako odklad jen v nejnutnějších případech.

Já když to vidím u dcery, jak by jí na zralosti (o výslovnosti radši ani nemluvím) podle mě prospělo nastoupit do školy ještě tak o půl roku později, tak si to u syna snad ani nechci představovat, co to bude za anabázi :o(

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 14:01

Děti, co půjdou do školy za tři roky bych vůbec neřešila, co blbnete?

Ten vývoj jde takovými poskoky, že to vůbec nejde odhadnout, co se stane. 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 14:05

DruIděti mi uměly vyslovit celou abecedu až par měsíců před nástupem do školy. 

Starší ještě v květnu neuměla ř, už jsem chytala paniku, co jsem to zanedbala, ve třetí třídě ji ucitelka posílala do nějakého rozhlasového souboru, že překrásně artikuluje a měla nám za zlý, že nechceme strávit léto v přípravce na talentovky.

Zato mladší ještě stylizované sislala celý první stupeň. 

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 14:11
Reakce na continuity:

Děti, co půjdou do školy za tři roky bych vůbec neřešila, co blbnete?

​Musím souhlasit.

A že dítě nekreslí, nebo nekreslí postavy, to bych vůbec neřešila.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 14:12

DruI Toho přechodovyho obdobi se zatim chytam jako tonouci stebla. No budu to mit vesely, u holky ten odklad budu muset dost ukecavat, tu podle me budou chtit poslat do skoly hned v sesti. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 14:14

continuity Hele, kdyby se narodili do konce cervna, tak to vubec neresim a pocitam s tim, ze do skoly pomazou v sesti. Ale ten konec srpna je blbej, budou vsude nejmladsi a nejmensi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 14:14

continuity ř se teď prý nechává až do sedmi. Já nechala syna na logo poslat z vlastní iniciativy pár měsíců před sedmými narozeninami právě kvůli tomu, ale jinak nikdo nic neříkal, i ve školce s tím byli v pohodě.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 14:15

Mne ako učiteľke vadí, že nemám žiadne vzdelanie, školenie, podklady, ako s takými deťmi pracovať. Mám akurát pokyny z poradne, kopírovane, takže pre rôzne deti rovnaké a nekonkrétne. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 14:16

DruI jo, to chápu. Hele, já si myslím, že se to ještě pětkrát odloží. Ta reforma už měla být dávno schválená, původně se mluvilo o tom, že už letošní prvňáci budou mít slovní hodnocení. Teď to vypadá, že to bude až bude mladší v druhé třídě, takže reálně čekám spíš na druhém stupni