Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online brrr
12363 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 11:08

Mladší hraje basket za místní tým. Na zš chodí dvěstě dětí, takže na basket posbírají tak patnáct členů, z toho půlka holek, spousta jich je třeba o dva roky mladších než v jaké hrajou kategorii, protože by jinak neposkládali tým. Vždycky dostanou od těch obřích týmů hrozně na prdel, jako 110:0 není problém. Přibližně stejně jako my je na tom ještě Třinec (myslím úroveň hráčů) a zrovna s ním včera hráli. Jak naschvál onemocněli dva dobří hráči, děcek bylo jen devět. Tři vteřiny do konce, prohrávali jsme o dva body a naše děcko střílelo trestné hody. Normálně tam dal absolutně bez nervů oba. Tím dlouhým elaborátem jsem se chtěla pochlubit.

(Nakonec prohráli, dítě si zvrklo kotník.)

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 11:10

Karja U dvojčat teď nejvíc jede Kni-ha-ha-Kniha plná smíchu, Kniha plná nesmyslů a Mlsně medvědi příběhy. Ale nejsou to ty milé knihy, spíš trochu nekorektní :-D.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 11:14

Vari já na tu knihu smíchu koukala loni, ale usoudila jsem, že to tu máme i bez toho

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 11:20

brrr

To je velký vklad do života tyhle nervy z oceli. akorát u nás se teď tohle dítě rozhodlo, že potřebuje psychologa, protože s ní je očividně něco v nepořádku. Pevně doufám, že nám ji moc nerozebere. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 11:26

brrrchladnokrevný!

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 11:29

Karja fakt hezké byly ty Pohádky na dobrou noc, čtou je Adamovská a Štepanek a dobře se to poslouchá. Některé ty knihy jsou načtené fakt příšerně.

Ale jsou to klasické pohádky, nevím jestli na to nejsou už tvoje holky velké.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 12:32

Karja u nás jede hodně Už vím proč, mořské pohádky, hravá abeceda u mladsi. A teď dostane starší prvouku a mladsi detektiva.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 12:40

brrr šikovnej! Líbí se mi, že mají smíšený tým.

Online brrr
12363 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 13:52

continuity Pinot Noir Mu to docela basketbalově myslí a v zápase se dokáže nastavit na hru. V běžném životě to zatím moc nemá teda.

bublifukTy smíšené týmy můžou hrát jen do určitého věku (do čtrnácti?), pak už musí být výjimka. Krom našeho hraje holka tady v kraji ještě v jednom týmu, co vím.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 14:08

brrrstarší necelých 16 hraje volejbal (s výškou 158cm ), ale potřebuji tam minimálně tři holky, jinak nemůžou hrát, tak ji tam tolerují. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 14:30

No toho je tolik, že nebudu vědět!:D Dáme večer hlavy dohromady. No holky si teď fakt doma hrajou hodně, mají na to čas i věk, přijde mi, že nic nepřijde nazmar:D

Tento týden jsem ještě za babičku nakupovala pro ostatní neteře a synovce, tak snad to mám dobře;-)

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 14:31

bublifukNeteř taky občas hraje hazenou za smíšené týmy, ale i když je ji 7, přijde mi, že se to moc už nehodí. Stačí, že tam přijde nějakej větší devítiletej kluk a je to takové nerovné. Ale nejsem sportovec ani nic, je to jen můj pocit, třeba jim to k něčemu bude právě kvůli tomu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 16:44

Karja ono je to asi pokaždé nerovné, i děti stejného věku a pohlaví mají kolikrát výškový rozdíl hlavu a půl Třeba je zase mrštnější?

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:17

Evaeva Hele no spíš jde o to, že pak jak mají bránit nebo jak to napsat jeden na jednoho, tak to se pak to dítě jakoby trochu boji. Ne, že jeden nasazi víc gólů než druhej, ale že na ten kontakt to neni moc vhodný. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:22

Karja no jo, ale to by se bála i holky o dvě hlavy větší a deset kilo těžšíNebo i opačně sedmiletý kluk devítileté holky. Ale házená je dobrá v tom, že to hraje i dost holek (aspoň mám takovou představu). V jiných sportech to taky může znamenat, že musí skončit, protože nejbližší ženský/dívčí tým je bůhví kde.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:33

Evaeva

Jo máš pravdu, oni vlastně ti stejně staří kluci jsou i v tomhle věku spíš menší, tak je to asi náhoda, že to tak vyšlo. Ale ne, jinak si spíš myslím, že dívky jsou přirozeně k těm klukům takové rezervovanější, že kdyz jsou starší, tak se víc boji jít na ně. Ale možná je to naopak průprava dobrá. 

Jo asi to hraje víc holek nez třeba florbal, to asi jo:F

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:36

Karja no mně napadl spíš hokej

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:40

Evaeva Jo, tak to znám jednu holku co to hraje. A dobře. Hokej, fotbal...no to je nic moc. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:43

Karja moje sestřenice je ve florbalové repre. Ale asi to není moc holčičí sport. Mně teda ale vždycky bavil.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:49

Evaeva Jo, tak hlavně žije v Praze asi. Tam máš i ten hokej. Tady jedna holka hraje fotbal a fakt jezdí do Prahy.... Ta co hraje hokej zatím hraje s klukama, ale nevím, zda má ambice pokračovat nějak víc. Prostě jak píšeš, ta házená je na dívčí týmy prostě lepší sport;-)