Evaeva Ten náramek se povedl, to mě snad i mrzí, že na mě nezbyl. Šlo na tom samozřejmě z Temu, takže nic moc. Ale třeba pěkně fingerboardy jsem viděla i v jenom papírnictví, asi za 9Kc normálně...jen teda jich nebylo 12 no:D. Ale příští rok s tím budu počítat a prostě co potkám už na podzim, tak budu vědět;-)
Vše o těhotenství a dětech
Karja že se na to ve škole nevybodnou, vzájemně si nadělit dvacet desetikorunových dárečků ![]()
...
Ehm, právě jsem si vzpomněla, že jsem loni dělala 21 placek s vlastním motivem
mají malované třídní logo, maskota, tak jsem paní učitelku poprosila o obrázek v jpg a vyrobila jim placky vlastně. Dětem se to asi moc líbilo, mnoho z nich ji pořád nosí na aktovce.
žluťásekHele jako, byly tam ty návrhy. Jenže ono se to zavedlo, když tam těch dětí bylo méně a ty co byly prvnaci to znaly a nechtěli jim to zrusit, když byly třeba tretaci, že najednou už ne. Taky byl návrh dávat si jen třída, jenže druhaci jsou jen 4 kusy třeba, takže by zas měli oproti jiným ročníkům velký prd. Losování taky padlo....no takže nakupujeme nakupujeme.
žluťásek asi je to do přiznání, ale jak začněte probírat úplatky učitelkam, tak se mi chce utéct. A to jsou teď Vánoce a pak za chvíli pololetí. ![]()
Malvin my uplácíme kolektivně celá třída ![]()
Malvin Jo, mně to přijde úplně mimo no. Na konci školního roku, OK, ale jakože k Vánocům?! Ve školce jsem to nedržela, ac jiní ano, ale tady ještě uvidím no. A to dneska dcera donesla strašně hezky balíček od jedné paní učitelky, nevím, zda měla narozeniny, odchází nebo je to k Vánocům ale dala to prý všem dětem, takže 75(!!!!). Mělo to vánoční pytlíček, bylo tam drobné samolepkove vyrábění, džus a asi nějaké dvě dobroty?
MPLee To teda. Navíc ja kupuji prvnacum a ctvrtakum a to je ivekovy rozdíl, což by u všeho nemusel vyjít. No nejlepší je moc neoremyslit a koupit fakt 20 tiktaku a čusbus autobus;-)
Copak koupit a zabalit 23 blbostí, ale představa, že pak 23 jiných kravin přinese to dítě domů! A každý rok a třeba dvě děti! ![]()
Evaeva to jsme dělaly na druhém stupni i na gymplu. Kupovali jsme za celou třídu jednu větší hezkou kytku. Tedy v pololetí a na konci. Vánoce nic.
Malvin u nás toto pololetí možná něco bude, když je to první vysvědčení, ale pak už ne, jen Vánoce a konec roku. Ale asi je mi to jedno. Ta aktivní maminka to zase zorganizuje, přispět může kdo chce, kolik chce....
Karjamně přijde, ze žijeme v strašném nadbytku. Sice se furt píše, že lidí nemají peníze, všechno je drahé, ale hospody a krámy furt plné.
V minulé práci se ještě taky dávaly dárky mezi kolegy. Nakonec se to ustálilo na losech. To bylo aspoň dobre, že jsem si domů nenesla smradlavou svíčku či dětský diář.
žluťásek asi je to do přiznání, ale jak začněte probírat úplatky učitelkam, tak se mi chce utéct. A to jsou teď Vánoce a pak za chvíli pololetí.
taky to tak mám ![]()
Malvin ale no tak, čaj je už taky úplatek? Ach jo
žluťásek jasně, že je. Co jiného by to bylo?
Malvin pozornost, poděkování, dárek
žluťásek V české škole taky kupovali všichni všem, většinou jsme dávali nějaké malé ozdoby na stromeček nebo perníčky nebo gumy z Japonska, které jsou tu hrozně roztomilé a levné. :-)
Tady mají děti secret Santu, losují, ale zároveň musí do seznamu napsat nějaké tipy, nebo co mají rádi, to je docela fajn (i když občas taky trochu svazující, haha). Do losování jsou zahrnutí i učitelé (mají dva třídní), ale těm kupujeme i dohromady jako třída z třídního fondu. A když už o tom mluvím, musím se pochlubit, letošní třídní miluje kapybary, tak dostal lampičku. ![]()

Prosimvás, už je to tu zas. Dárečky do školy. U syna si losují jednoho spolužáka, mám malý lego z Alberta, snad to bude ok.
Kupujete něco učitelkám? Já dnes stála v Countrylife u Sonnentoru, oni mají ty čaje hrozně krásný, ale všechny chutnají stejně.
Máte něco prudce originálního? Nebo čaj/oříšky/pralinky... jsou ok? (Určitě nic samodomo, nemám na to vůbec čas ani nápad. Dělala jsem filcový ozdoby na vánoční trhy, ale vypadají jak z chráněný dílny a syn si je naštěstí chce nechat :-))
já minulý týden dostala od dodavatele skleničku medu, evidentně ne z obchodu, neměla žádnou etiketu a pak takovou tu květinovou bombu (hliněnou kuličku se semenama máku, kupovanou) a přání na recyklovaným papíře ručně namalovanej stromeček. Já pracovně dárky dostávám zřídkakdy, ale tohle mi udělalo fakt velkou radost a všechny komponenty mi přišly super.
Som šťastná, že v škole ani ja ako triedna neriešim vian.darceky, ani u malého. Kto chce, si dá. Nekoordinovane.
U nás učitelé nesmí dostávat dárky, protože mají status úředníka. Kupuje se společný dárek a každý může dát maximálně 2€. U syna ve třídě je teď aktivní mluvčí rodičů, ten napsal, ať mu pošleme 2€ přes paypal a koupil nějaký dárkový košíček. To je pro mě super řešení, mám vyřešeno v minimálním čase. U dcery nikdo nic nevybírá, tam to asi nechají na konec školního roku. Nebo nebude vůbec nic. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.