Pinot Noir no to je naprd! Já navrhuju poslat je s mužem na procházku/nákup
Já si taky říkala, že zabalím něco až bude mimino spát, ať to všechno zase neděláme večer. Unás naštěstí už třeba od devíti, ale stejně to bývá nepříjemný. No a pak mi došlo, že už spí jen jednou a jediný den, kdy jsou kluci po obědě pryč, tenhle týden padá kvůli logo. Takže asi zase nic![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir taky ještě nemám zabaleno...z toho samého důvodu
malá usíná kolem 22:15. Už z toho jsem trochu nervózní a doufám, že to klapne ve čtvrtek přes den, až bude ve školce. Večer to prostě nejde.
Pinot Noir jsem na tom stejně a část jsem
balila dnes v 6 ráno, taky nic moc
Prosimvás, už je to tu zas. Dárečky do školy. U syna si losují jednoho spolužáka, mám malý lego z Alberta, snad to bude ok.
Kupujete něco učitelkám? Já dnes stála v Countrylife u Sonnentoru, oni mají ty čaje hrozně krásný, ale všechny chutnají stejně.
Máte něco prudce originálního? Nebo čaj/oříšky/pralinky... jsou ok? (Určitě nic samodomo, nemám na to vůbec čas ani nápad. Dělala jsem filcový ozdoby na vánoční trhy, ale vypadají jak z chráněný dílny a syn si je naštěstí chce nechat :-))
Potrefenáhusa to je (pro mě) určitě horší
radši do jedné v noci. Ale ne teda večer před, takovou chybu už snad neudělám ![]()
žluťásek já koupila kvetoucí čaj v Lidlu, do školky teda, do školy máme společný. Naše paní učitelka čaje pije dost a tohle je takové hezké na efekt.
žluťásekUž to řeším vedle. Jako prudce originální jsem chtěla učitelům koupit Cannabis svíčky, pak jsem hledala i jiné výrobky z trávy (jakože ze srandy, nekoupila bych to, to je takove to jak Saturnin a házení koblih, někdo o tom přemýšlí, jaké by to bylo udělat, jiný to udělá:D). Ale mam v plánu čaj a Františky, jednomu učiteli oblíbené bonbóny. Jinak hezký dárek mi třeba přijde skleněná ozdoba, myslím, že se dají sehnat i třeba kolem stovky, ale to i pro mě je příliš v tom množství.
Dárky pro děti? Dávají si všichni všem, u nás to čítá 23 dárků:D. Už to máme zabaleno:D.
Pinot NoirPřesně stejné dilema mi běží hlavou:D. Navíc naše dacanky poslední dobou nikam s tatínkem nechodí, žádné dvě hodinky ráno v sobotu k úklidu/vaření či teda balení nejsou. Minuly rok jsem myslela, že to zabalím za jeden večer, ale jako ani náhodou, ono to docela trvá, se to nezdá, takže minimálně na dvakrát...
Karja tenhle systém všichni všem měla ségra, přišlo mi to teda pekelné
My máme taky losovačku, naštěstí si syn vylosoval kluka, takže i věděl, co ho baví a máme taky lego
Karja rozhodně nadvakrát. Na jednou jsme to zkoušeli jednou, to se skoro nedá. A to ještě měl muž letos pocit, že toho máme málo, takže toho máme víc
Já teda trvám na jeho zapojení. On sice není vůbec šikovný na to, ale přidržet papír nebo uzel zvládá ![]()
Evaeva Je to pekelný no. Naštěstí jsem si to nenechala na poslední chvíli, a balily jsme to společně s holkama, ale sežralo to dost času...
Karja no času i peněz, a ještě vymyslet jednu stejnou drobnost pro všechny (aspoň u ségry to tak měli mít), to z toho akorát vyleze nějaká blbost.
Evaeva sambo taky slibuje, ale on je tak marnej, že nechci snad. Teď mu přišel dárek do zasilkovny, pro mě. To jsou prostě taková vybočení ze stereotypu, že to poznám. Vloni jsem poznala, že mi jel před narozeninami koupit náušnice:D Ale on vůbec netuší, že to tam neleží týden, takže mu to propadne:D.
Karja všichni všem
co se dá koupit všem, aby to nebyl nafukovací balónek a zároveň to nestálo litr ![]()
Vymyslet to, stalo nejvíc času snad! Pak se mi jeden dárek rozbil, spravovala jsem to. Příští rok kupuju v listopadu tyhlety cicoviny všechny:D.
žluťásek No to pravé má být něco typu nafukovací balónek, to se fakt zdůrazňovalo několikrát, že i lepidlo je moc. My máme pro holky náramek (ale fakt hezkej, i mně by se líbil) a pro kluky takovej ten fingerboard.
Karja aha. Tak tohle muž zvládá skvěle, co jde z Alzy, beru tam a to mu akorát posílám odkazy. Teď byl dokonce pro ty nášlapné kameny pro děti na takové vzdálenější pobočce, je to velké, nevešlo se to do boxu. Myslela jsem si, že to vezme autem, ale vůbec, vypravil se tam s kočárkem (včetně dítěte). Nechápu, jak to odnesl
Takže letos balíme motorku a toto, snad mám dost papíru.
Karja to je dobrý, jste chytrý holky
EvaevaPapir, tak na tom ztroskotám:D.
Karja já asi nemám stužky. Papíru mám asi 4 role, z toho jednu mega.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.