Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online brrr
12363 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:59

Karja Evaeva U nás ve fotbale v kategorii jedenáctiletých je holek stejně jako kluků. Do těch cca čtrnácti jsou holky dost často vyšší než kluci. A co vídám v basketu, tak jsou mnohdy i bojovnější, nic jim nedarujou. Ale jde i o takové věco jako je převlíkání, atd. 

V basketu už je to v těch patnácti docela maso, to už jsou tam ti skoro dvou metroví a skoro metrákoví hoši  tam už holky moc šancí nemají.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 21:16

Karja no, teď žije v zahraničí, ale jo, dostala se k tomu tady 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 21:17

brrr my kolikrát měli společné šatny ještě v dospělých Ale jasně, je to jiné, když to je šatna jednoho týmu, tj. kamarádů 

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 23:49

Jsem trochu pozadu, tak jen než to zapomenu, já myslím, že to mikulášské násilí je ale taky až nějaká novota, když jsem byla já malá, čerti chodili, ale myslím, že nebylo zvykem, aby se vůbec dítěte nějak dotkli, možná tak vyhrožovali. I tak jsem se teda dost bála, pamatuju si matně scénu, kdy jsem vlezla pod postel a odmítala vylézt a Mikuláš u mě klečel, vysvětloval mi kdo je kdo (strejda Mirek, teta Jarka...) a že se nemám bát. Dodnes si pamatuju jaké měl boty, to jediné jsem z podpostele viděla.....

Moje děti žádné trauma nemají a Mikuláš a jeho parta k nám chodili každý rok. 

A co se těch odkladů týká....Lamicka do kamene tesat. :-) Taky myslím, že je zbytečné to řešit nějak moc dopředu. Myslím, že ani není důležité co umí, spíš jak jsou vyzrálí mentálně, jenomže dítě v šesti letech připadne nevyzrálé skoro každému rodiči. Třeba syn se naučil sám číst, vůbec nevím jak, protože se nikdy ani nevyptával na písmenka, prostě jsme jednoho dne zjitili, že čte. Ve školce z něj byli unešení, jaké má znalosti, o odkladu nikdo ani na vteřinu neuvažoval...a bum, v poradně nám řekli, že je tam naprosto jasná školní nezralost (bohužel už byl ve třetí třídě). 

brrr Hustej!!!

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 00:00

Ještě jak to dočítám, napadlo mě k těm mobilům a tabletům...u nás ve škole je teď velké téma The Anxious Generation, dokonce jsme měli i online přednášku na to téma, několik prezentací pro různé skupiny a škola nás vyzvala abychom tohle téma probrali s dětmi, mám pocit, že chystají nějaká školní doporučení (ty už teda máme i teď, ale jsou taková vágní, jako že děti do 5. třídy nemají nosit telefon do školy, nesmí se používát o přestávkách, školní jídelna je free zona  a večer v devět jim je máme sebrat). 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 09:47

dzizisketaZdravím do klubu zdravých dětí, co onemocní před besídkou....Včera měla dcera zimnici večer a sla spát s teplotou, v noci a ráno měla zvýšenou. Tak jsem ji omluvila, besídku obrecela a teď se na ni divám a nic jí není, nemá ani teplotu...Naštěstí samozřejmě a snad ji to tak i vydrží, ale je to jak naschvál:D. První den absence od srpna:D. Peče cukroví v kostýmu.

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 16:14

Jak se zbavit tchýně? Ba i matky? Kupte jí babičkovský kurz! Muhehe.

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 16:14

Jak se zbavit tchýně? Ba i matky? Kupte jí babičkovský kurz! Muhehe.

Offline Janulik03
20293 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 16:28

Sweet Potato chaaaa chaaaaa. Po obdržaní kurzu, by som teda kupila ten dom v Taliansku, a isla si užívať odpočinok

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 18:12

Sweet Potato Prosím tě, jak to pokračuje? Bytost která (občas)...

Online letfenixa
10888 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 18:52

Tak Lukáško je od minulej nedele chorý, mal 5 dní teplotu, od piatka nemá, len hnusne kašle. A teraz tu poobede 2 hodiny úplne tvrdo spal. Je vidno, že stále nie je fit

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 19:54

999Něco ve smyslu "dokáže rozvrátit rodinu".

Narazilajsem na to v nějakém zářiovém magazínu Dnes, bohužel jsem to nesfotila celé.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 19:56

letfenixa Jak je v tom kasel, tak to se vleče jako blázen. Snad to zvládne do Vánoc!

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 20:36

letfenixa my tu zas bojujeme s nějakým střevním hnusem. Minulý týden to začal Viktor, ale jak má tu svou dobrovolnou dietu z rohlíků a fit chlebíků, tak se s tím popral rychle, zato Ríša tu průseruje už od pátku.

Mně o víkendu taky bylo divně, shrabala jsem na zahradě listí a měla pocit, že jsem vykonala nějakou strašlivou dřinu. 

Nemůžu si moc stěžovat, protože moc často nemocní nejsme. Ale nevím, jestli Viktora vůbec ještě pošlu do Vánoc do školky, pořád odtamtud hlásí nové případy střevních potíží. Druhé kolo nechci.

Online letfenixa
10888 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 20:46

Pinot Noir ja by som ho neposlala, ale neviem, ako to máš s robotou.

Ja sa fit necítim od polovice októbra. Mala som 2 strašné zápaly dutin, zapal spojiviek, niečo s hrdlom. V škole je mor, učiteľov chýba kvantum a tí, čo sme ešte tam  sme zdraví tak na 30%. 

Karja ďakujeme.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2024 20:52

Pinot Noir i když si myslím, že druhé kolo je nepravděpodobné, tak bych ho nechala doma, jestli máš tu možnost. Může být po tom i oslabený a lapnout něco úplně jiného.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 21:05

Evaeva no já práci i zvládnu, když to prosedí u tabletu, ale kdy zabalím dárky?!

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 21:08

Pinot Noir Nó, tak dilema s balením dárků mám teď se dvěma marodama doma taky. Holt se bude čekat až usnou a dárky budou zabalené křivě, protože u toho bude muž únavou šilhat ;o)

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 21:10

DruI ti naši dacani neusnou dřív než v půl jedenácté, mně už se pak ten kratičký zbytek dne nechce obětovat. . Ale budu muset asi.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 21:13

Pinot Noir Ještě existuje varianta dárkové tašky, to je alespoň rychlý ;o)