Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 10:32

Evaeva tak tady asi jsou v okolí ty zimní stadiony nebo v Praze 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 11:04

MPLee helmu určitě! Až se k tomu bude schylovat, koupím mu rovnou nějakou, co bude mít i na motorku. Zatím žádnou nepotřeboval.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 11:12

Evaeva my asi kačenky máme. Když se připomeneš, kouknu a dám klidně

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 11:19

žluťásek budu ráda, ale zaplatím! Je po nich docela poptávka, co jsem si všimla.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 11:36

Evaeva podívám se po nich a pošlu kdyžtak SZ. Připomeň se, kdybych zapomněla

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 11:47
Online dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 11:53

Výuku bruslení máme v plánu na lednové víkendy

Mně dojal Rostíček na vánoční besídce ve školce. Ne vystoupením, ale jak se staral o Šárku. Při vystoupení si mávali a pak ji vzal za ruku, odvedl ji na své místo ke stolečku, hezky jí přisunul židli, nabídl jí cukroví a přinesl skleničku s vodou. Úplně sám od sebe

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:01

Evaeva jo, my teda dávali helmu i na boby a sáňky, jsme úchyláci Mají oba Abus Youn I a je super. Ty kačenky kdyžtak zadarmo půjčují na kluzištích od jsmenalede.cz a mozna i jinde. Naši mají brusle rostoucí Roces od vel 25-30. Jedny jsem sehnala za tabulku čokolády a druhý asi za 300... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:10

MPLee my máme taky rostoucí, ale jiné rozmezí, 26-29, 29-33 a teď jsem koupila 33-36, protože syn zvyklý na bf si stěžoval, že ho tlačímá akorát tu 33.

O těch kluzištích vím, ale my se tam dostaneme jen v době, kdy je tam mrak lidí, to pro batole stejně není. A taky je to větší výlet než dojít pěšky na stadion u nás. Tam bohužel ale nemají ani ty hrazdy

U nás ty sáňkovací kopce zase nejsou takové a stejně budu jezdit s ním. Kluci teda ani moc nebobují, spíš sev tom tak hrabou a plácají

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:11

dzizisketa to je moc hezké

Starší se učil na inlinech, ale mladší v současnosti bruslí skoro stejně i bez výuky. Ale taky už jsem na to koukala.

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:14

MPLee abus youn ma starsi, u mladsi jsem koupila abus smiley a byla to asi blba investice, jenže ječela tak, že se nedala pořádně vyzkoušet 

na tom ledu bez helmy by to byla fakt sebevražda 

Evaeva ty kluziště mi kupodivu nijak narvany nepřijdou, ale mam vypozorovanej celkem malej vzorek 

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:16

dzizisketa to moc závidím a jsem rada za ty zpravy o světle na konci tunelu, u nás je to furt spis maso, i když záblesky už taky občas jsou

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:19

Potrefenáhusa my byli akorát jedno víkendové odpoledne na Vypichu a to maso bylo. Tady je nejbližší v metropoli na parkovišti (to je teda jiná firma myslím), což je teda divné místo na trávení volného času A pak ten Vypich a asi Smíchov, ale to už je prostě výlet, přijde mi to zbytečný, když můžu sem, jen kvůli tomu, aby tam mimino půl hodiny ťapalo

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:20

dzizisketa To zní tak pěkně

u nás se po týdením pobytu doma, děti už od rána akorát perou a pošťuchujou ;o)

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:22

DruI naše jsou doma ctvrtej tejden ale ten prvni tejden je vždycky nejhorsi, ale po tom měsíci uz mam teda skoro dost (jeste 14 dnu, ale uz na to nebudu sama)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:25

Potrefenáhusa u nás jsou taky vždycky nejhorší ty první dny. Ale naopak přes běžný týden se skoro nevidí, to je mi trochu líto.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:31

Potrefenáhusa No lituju tě! Já doufám, že se vyzdravíme dost na to, abychom přes vánoce zvládli obrazit prarodiče. Ale teda nejhůř jsme nemocní já s mužem, děti jsou plné elánu a energie :o)

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 12:41

DruI to je nejhorší :-( ja doufám, ze to mame za sebou (a ze ted na svejch 14 dni dovoleny neodpadne tatínek, kterej jedinej byl poslední měsíc zdravej, to bych ho asi hnala z postele klackem)

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 13:01

Junior chytnul podruhy sedmou nemoc, mrnavce jsem ráno změřila teplotu, prohlídla ji a poslala do školky, dneska tam slavili Vánoce a moc tam chtěl jít. Když se ráno loučili, oba skoro plakali, já teda měla slzy v očích, nikdy v životě nebyli bez sebe dyl než hodinu.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 13:15
Reakce na MPLee:

Evaeva tak to mu dej kačenky klidně letos. A helmu na hlavu. Syn loni taky ťapal na nich, v 15m. 

​helmu každopádně. Já sice psala, že dcera padala na hlavu, ale hlavu měla samozřejmě v helmě. Nosí helmu doteď (10 &7). Syn loni protestoval, ale když se pak s někým srazil a stěžoval si, že se bouchl do hlavy, tak jsem to samozřejmě hned použila proti němu, že může být rád, že helmu měl.