Evaeva tak tady asi jsou v okolí ty zimní stadiony nebo v Praze
Vše o těhotenství a dětech
MPLee helmu určitě! Až se k tomu bude schylovat, koupím mu rovnou nějakou, co bude mít i na motorku. Zatím žádnou nepotřeboval.
Evaeva my asi kačenky máme. Když se připomeneš, kouknu a dám klidně
žluťásek budu ráda, ale zaplatím! Je po nich docela poptávka, co jsem si všimla.
Evaeva podívám se po nich a pošlu kdyžtak SZ. Připomeň se, kdybych zapomněla ![]()
Výuku bruslení máme v plánu na lednové víkendy ![]()
Mně dojal Rostíček na vánoční besídce ve školce. Ne vystoupením, ale jak se staral o Šárku. Při vystoupení si mávali a pak ji vzal za ruku, odvedl ji na své místo ke stolečku, hezky jí přisunul židli, nabídl jí cukroví a přinesl skleničku s vodou. Úplně sám od sebe ![]()
Evaeva jo, my teda dávali helmu i na boby a sáňky, jsme úchyláci
Mají oba Abus Youn I a je super. Ty kačenky kdyžtak zadarmo půjčují na kluzištích od jsmenalede.cz a mozna i jinde. Naši mají brusle rostoucí Roces od vel 25-30. Jedny jsem sehnala za tabulku čokolády a druhý asi za 300...
MPLee my máme taky rostoucí, ale jiné rozmezí, 26-29, 29-33 a teď jsem koupila 33-36, protože syn zvyklý na bf si stěžoval, že ho tlačí
má akorát tu 33.
O těch kluzištích vím, ale my se tam dostaneme jen v době, kdy je tam mrak lidí, to pro batole stejně není. A taky je to větší výlet než dojít pěšky na stadion u nás. Tam bohužel ale nemají ani ty hrazdy ![]()
U nás ty sáňkovací kopce zase nejsou takové a stejně budu jezdit s ním. Kluci teda ani moc nebobují, spíš sev tom tak hrabou a plácají
dzizisketa to je moc hezké ![]()
Starší se učil na inlinech, ale mladší v současnosti bruslí skoro stejně i bez výuky. Ale taky už jsem na to koukala.
dzizisketa to moc závidím a jsem rada za ty zpravy o světle na konci tunelu, u nás je to furt spis maso, i když záblesky už taky občas jsou
Potrefenáhusa my byli akorát jedno víkendové odpoledne na Vypichu a to maso bylo. Tady je nejbližší v metropoli na parkovišti (to je teda jiná firma myslím), což je teda divné místo na trávení volného času A pak ten Vypich a asi Smíchov, ale to už je prostě výlet, přijde mi to zbytečný, když můžu sem, jen kvůli tomu, aby tam mimino půl hodiny ťapalo
dzizisketa To zní tak pěkně ![]()
u nás se po týdením pobytu doma, děti už od rána akorát perou a pošťuchujou ;o)
DruI naše jsou doma ctvrtej tejden
ale ten prvni tejden je vždycky nejhorsi, ale po tom měsíci uz mam teda skoro dost (jeste 14 dnu, ale uz na to nebudu sama)
Potrefenáhusa u nás jsou taky vždycky nejhorší ty první dny. Ale naopak přes běžný týden se skoro nevidí, to je mi trochu líto.
Potrefenáhusa No lituju tě! Já doufám, že se vyzdravíme dost na to, abychom přes vánoce zvládli obrazit prarodiče. Ale teda nejhůř jsme nemocní já s mužem, děti jsou plné elánu a energie :o)
DruI to je nejhorší :-( ja doufám, ze to mame za sebou (a ze ted na svejch 14 dni dovoleny neodpadne tatínek, kterej jedinej byl poslední měsíc zdravej, to bych ho asi hnala z postele klackem)
Junior chytnul podruhy sedmou nemoc, mrnavce jsem ráno změřila teplotu, prohlídla ji a poslala do školky, dneska tam slavili Vánoce a moc tam chtěl jít. Když se ráno loučili, oba skoro plakali, já teda měla slzy v očích, nikdy v životě nebyli bez sebe dyl než hodinu.
Evaeva tak to mu dej kačenky klidně letos. A helmu na hlavu. Syn loni taky ťapal na nich, v 15m.
helmu každopádně. Já sice psala, že dcera padala na hlavu, ale hlavu měla samozřejmě v helmě. Nosí helmu doteď (10 &7). Syn loni protestoval, ale když se pak s někým srazil a stěžoval si, že se bouchl do hlavy, tak jsem to samozřejmě hned použila proti němu, že může být rád, že helmu měl. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.